Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_
üzenetére
Tesztben nem találok most jó leírást, itt van egy rövid. Nem 'szűk dinamikájú digitális kis kijelzőre' fókuszál a szemem, hanem inkább 'kereső'. Az is tud rontani az összképen ha minél több üres hely/feketeség van még a kép körül. Nyilván GX7/EM10 keresőse is bőven jó, meg amúgy is pontosabb lenne 1-1 konkrét gépet összeveteni.
A GUI... Ismerős az érzés amikor ránézel a mutatós karórára, és a mutatók állásából tudod mennyi az idő odafigyelés nélkül (pl magamban 'felolvasom' a digitális órán az időt, a mutatósra csak pillantok és 'tudom'). Megnézni hogy mennyi az expókorrekció alul kis betűkkel nem olyan, mint bal odalt egy álló skála (ha nincs korrekció akkor szinte telejsen áttetsző). Fehér és ugyanolyan betűkkel van szedve mint a zár, rekesz, stb. A nagy, más zsínű rekesz-zár érték felirat is kényelmesebb nekem... de ezeket könnyen össze lehet nézni yt-on. Nem mondom azt hogy az egyik jó a másik nem, nekem idáig ez a legszimpibb gui. És várom hogy az X30aséből az újításokat megkapjuk, bár kisebb fehér feliratok pont nem hiányoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest