Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Gyerek mellett szerintem nagynak fogja találni Freddy a 12-35/40 zoom-okat.
Lehet, ezt meg kell nézni. Én nem találtam nagynak a 12-40-et ami nagyobb is valamivel mint a 12-35. Persze nem is vagyok pl. maximalista a miniatürizálásban. Ezek sehogysem lesznek zsebrevágós kompaktok.
Viszont a 2.8-as zoomok bármelyikével, vsz. egy újabb vázzal önmagában is el lehet lenni (nem próbáltam), csak céleszközként használva a másik két fixet.A GX7-et 20/1.7 fix-szel is árulják, bruttó 60k a difi a csupasz vázhoz képest, szóval tuti én azzal venném, nem az új kitobival ami a másik lehetőség. Ha zoomot akarnék alulra, akkor megvárnám míg lassan megjelennek a piacon a 12-32-k és olyat lőnék, meg felülre egy Oly 45, esetleg ha kel a 20-nál nagyobb látószög valami használ Pana 14/2.5
A 20 1.7 OK, a 12-32 meg számomra pl. csak a 12mm miatt lenne érdekes, sem fényerőben (beltér), sem átfogásban (kültér) nem tartom izgalmas obinak. Nem kétlem, hogy a rajza is nagyon jó, csak a végeredményt tekintve ehhez ugye rendesen kell fény is mert ha ISO-t kell tolni akkor hiába karcol ha zaj elmossa a karcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen program, ami...?
- Temu
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest