Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
A váltásnak több oka volt, leginkább az, hogy valóban nagyon jó áron jutottam teljesen új d7000-hez (magyar garis, boltból, bontatlan, vadiúj, 250 a 18-105-tel). Volt egy hirtelen felindulás, az om-d feltettem a netre, az akkori piachoz képest drágán (az enyémen kívül még kettő eladó volt), azzal, hogy ha elmegy, cserélek. Karácsony előtt három nappal hirtelen elment a másik kettő, és megvették az enyémet is, én meg beugrottam a d7000-be, de már akkor sem voltam biztos abban, hogy jó ötlet a csere, ezt le is írtam. Azóta biztos lettem benne, hogy nem volt az, azt is leírtam, hogy szó nélkül visszacserélném... Az egyetlen valóban idegesítő nyűgje az em-5-nek a gombjai voltak, de ezzel együtt tudtam élni.
Most itt a gx7, több vonzó fícsörrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest