Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marseille199

senior tag

válasz TayRol #38260 üzenetére

Akkor mesélek:

Úgy történt a dolog, hogy egyik reggel, mikor éppen indultam volna a szeretett hülyenemvagyok áruházamba (sic..), megcsörrent a telefon, magánszám. Hát, mondom felveszem.

-Halló?
    -XY vagyok a Zsaru magazin fotórovatvezetője (Ja, igen, Zsaru magazin. Nem egy HVG, de nem is vagyok Stiller Ákos :) ) és nem érdekelne-e egy fotóriporteri állás? :Y

Ezt így reggel fél 10-kor. Hát, de érdekelne, hogyaviharbaneérdekelne. Mert, hogy olyan fotóriportert keresnek aki nem hisztizik és nem menstruál, no meg jó képeket hoz és hogy nézték a neten a képeimet és bejönnek nekik.

Igazából innen indult minden. Aztán pár próbameló, mentem velük, csináltam amit ők csinálnak, a rovatvezető nő meg beleszerelmesedett a g3-ba.
    Meglátta a cullmann madrid maxima táskát, azt mondja, milyen táska ez?
    -Hátőő, a fotós táskám.
    -És mi van benne?
    -Jajj,de aranyos, azokat a képeket ezzel lőtted?
    -Igen.
    -Téényleg? Hát ez nagyon komoly!

Akkor még nem nagyon volt lövése sem róla, csak hallott róla, hogy "jókat mondanak ezekről a kisgépekről" Azóta már mindent vág. Mikor felvezettem neki, hogy énszíveseben és jobban tudnék dolgozni a rendszerben lévő csúcsgéppel, akkor már vágta is rá, hogy az OMD EM1? Szóval kiművelte magát :D

Most próbálok harcolni, hogy ne 1DmkIV-et kelljen használnom, hanem EM1-et. De kevés esélyt látok, hogy azt beszerezzék ;)

Szóval ennyi. Kezdésnek tökéletes. Aztán kitűzött életcél a Magnum ;)

Új hozzászólás Aktív témák