Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
schawo: ja, normál-on volt eddig, sosem piszkáltam, most átállítottam auto-ra, kíváncsi vagyok...
na, a legdurvábbakat mindig törlöm, de picit szétnéztem a képeim között, íme pár példa. a legtöbb nagyjából feldolgozatlan, max enyhén korrigált, raw-ból importált kép, szal minőséget, melléfókuszálást, idétlenkedést most nézzétek el
nem mindegyiken arc égett ki, van ahol egy kéz, nadrág, esetleg a háttér hót fehér..exif infót mindegyik tartalmaz, csak ha letöltitek, ne jobbklikkel, mert asszem akkor lőttek neki. a legtöbb f2.8-ra rekeszelve készült...
ja nagyján csutkára visszahúztam a highlights csúszkát
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- Kiváló GoPro HERO 8 Black akciókamera + tartozékok 4K UHD!
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű, dobozos -
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nem mindegyiken arc égett ki, van ahol egy kéz, nadrág, esetleg a háttér hót fehér..exif infót mindegyik tartalmaz, csak ha letöltitek, ne jobbklikkel, mert asszem akkor lőttek neki. a legtöbb f2.8-ra rekeszelve készült...