- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Happy enddel végződött tegnap a Samsung NX1000-es történetem a Stop Shop-os MM jóvoltából: sikerült a szórólapon is meghirdetett szettet (kamera+alap obi+50ezres Feldobox Adrenalin kupon) egy 50-200-as teleobjektívvel együtt megvennem (ezt egyébként csak ebben az MM-ben adták hozzá, sehol másutt). Ráadásul bevittem egy ősrégi, tönkrement mobilomat, ezt beszámították 12000 Ft-ért, plusz volt még egy 2000 Ft-os Saturn-os ajánékkártyám, így fizettem összesen 106ezer Ft-ot a dupla kitért ajándékkártyával (amivel mondjuk nem tudok mit kezdeni) együtt. Szóval nagy a boldogság!
(Azt csak zárójalben jegyzem meg, hogy az online MM az ártévesztős és elírásos dolgot elintézte egy bocsánatkétő e-Mail-lel, semmi több. De hát ez van, itthon nem nagyon lehet másra számítani.) Ezek után már csak szakmai kérdésekkel traktálnálak majd titeket, az első már itt is van:Milyen (lehetőleg ingyenes) RAW konverter programot tudtok ajánlani? Azt ugyanis pár fotó alapján leszűrtem, hogy a fényképező JPEG képei magas ISO-n jóval gyengébbek, mint RAW-ban, azok viszont kiválóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Azt csak zárójalben jegyzem meg, hogy az online MM az ártévesztős és elírásos dolgot elintézte egy bocsánatkétő e-Mail-lel, semmi több. De hát ez van, itthon nem nagyon lehet másra számítani.) Ezek után már csak szakmai kérdésekkel traktálnálak majd titeket, az első már itt is van: