Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Karnyújtásnyira az Android 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdongo
tag
A te képed tényleg jóval részletgazdagabb. Én az enyémet egy reverse gyűrű segítségével és egy 14-42-es kitobival lőttem. 2800 Ft.ból kijöttem a Honkongi rendelést is beleértve.
A raynox-al mennyire kell közel menni az alanyhoz, hogy ilyen képet kapj? Mert így a fordított obival 1-2cm-re meg kell közelíteni sajnos, ami nagyjából csak azt teszi lehetővé, hogy tárgyakat fotózzak és a kis záridőt is elfelejthetem mivel a fényereje ilyenformán eléggé elgyengül az obinak.
Viszont ha csinálnék hozzá házilag segédfényt mondjuk DIP ledekből nagyban meg lehetne emelni a záridőt és talán a kép is részletgazdagabb lenne...bár ez csak feltevés a részemről. Jó lenne ha valakinek lenne ilyennel tapasztalata.
Egyébként virágokhoz nagyjából tökéletes...persze nem poszter méretben kell bámulni a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként virágokhoz nagyjából tökéletes...persze nem poszter méretben kell bámulni a képeket.