Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Megvan még a GF1 is. Annyira nem kapkodnak érte. Lehet, hogy nem is fognak. Épp tegnap gondolkodtam rajta, mikor a zsenge használtpiacot emlegettem, hogy bár obiból kevés van és azokat se nagyon adják-veszik, de vázból annyi félét dobtak már piacra, hogy lassan már eladni sem lehet egy "régit".
A pánt amit a D300-on használok, feliratmentes. 3.5 éve még zavart a sok sárga, ma már ilyenek sem érdekelnek, hogy pana gépen nikon pánt.
( Lehet, hogy azt íram, jó a fogása, de annyira azért nem bízom ebben, hogy pánt nélkül használjam. Másrészt gyakran fog bringázás közben a nyakamban lógni. Pánt nélkül ez nem menne :-) )
A képminőségről még semmi személyes tapasztalat, mert tegnap éjszaka vettem kézbe a gépet és csak arra volt időm, hogy a fogását, kezelhetőségét kipróbáljam. Ma több idő lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest