Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Throme #103651 üzenetére
Egy offtopic gépen (Samsung) ugyanez a helyzet. Szerintem a gumi az egy lágyított műanyag vagy szilikongumi, és a lágyító szép lassan kiszivárog belőle, ehhez pedig nem ragad semmi. Ezért azt találtam ki, hogy alaposan letisztítom a fémet, és öntapadós bicikli gumiragasztó foltot szabok be a helyre, ide elég kis darab kell. Ha nagyobb a borítás, akkor is lehet próbálkozni a tisztítás+öntapadós valamivel, esetleg kétoldalas ragasztó de az növeli a vastagságot. Van a dekoros boltokban vékony habosított lap, kb. 2 mm vastag, arra szerintem tapadnak a ragasztók, nem tudom oldják-e az oldószeresek, ha igen, akkor vizes bázisú ragasztóval, de a dekoros boltban biztos tudnak ajánlani hozzá ragasztót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Mobile
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Haditechnika, harcászat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iGO Primo
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest