- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nobiand #193571 üzenetére
Szomorúan olvasom.Ahogy a mérhetetlen sok offot is.
Nem tudom, mit kellene tenni, hogy használjátok (nem te, akinek szól, vegye magára!) a dedikált off topikot. -
kovta23
tag
válasz
nobiand #190917 üzenetére
Szia!
E két telefon közül amelyik jobban tetszik neki.
Nekem nem jött be(sajnos) a Honor. Számomra csajos és a lekerekített kijelző sem opció.
Kamera szempontból hasonlók.
Xiaomi erősebb és drágább is, viszont kisebb.
Ha jól tudom a Honor csak saját adapterrel tölt gyorsan és nincs hozzá, viszont ha érzékeny a szemed akkor ajánlott típus.
Alternatíva engem is érdekelne, ha van. -
Rhino82
aktív tag
válasz
nobiand #190367 üzenetére
Az az igazság, hogy a 13 proval sem volt gond sem sebességre; kamerában meg pláne. Egy tök jó kompakt telefon a mai napig, aminél azért átlag felhasználásban nem sok telefont lehet venni, ami érdemben annyira sokkal jobb lenne. Mivel szerda este hoztam ki a honort, eddig annyit tudok mondani, hogy teljesen fluid, tetszik maga a felület is. Kamerát este próbáltam 2 kép erejéig, szerintem kategóriájában nagyon jó. Kijelzőben szerintem bőven jobb, mint az i13 pro. Proci erős, 12 gb ram és az 512 tárhely meg évekig bőven elég lesz mindenre.Rosszabbul semmiképp sem jártam az biztos.
-
F-ECT$
titán
válasz
nobiand #189894 üzenetére
Ha hosszú távra tervez (2-nél több évre), akkor lehet, hogy kevés lesz. Bár futni fog minden, csak valószínűleg a háttérben aggresszívan be fogja zárni az appokat a rendszer. (Nekem az 5 évvel ezelőtt vett telefonomban van 8 GB, a mostaniban 12 GB, és abból jelenleg 9 GB van használatban.)
-
Rhino82
aktív tag
válasz
nobiand #189889 üzenetére
Szia!
Szerintem a honor jobb választás.
Kamera elvileg jobb is, mint a sima s24-ben. Nekem a snapdragon proci szimpibb, mint az exynos. Több tárhely(a 12/512-es honor nem került annyiba, mint a 8/128-as s24.)
Támogatásban a samsung nyer a 7évvel. Viszont a honornak is van 3+4 (3 android és 4 biztonsági)
Méretben viszont eléggé különböznek! -
Orgi
addikt
válasz
nobiand #188637 üzenetére
Nem tudom milyen árban venné őket, de nagyot egyikkel sem tévedhet. A Honorral van jó pár kép a mobil fotós topicban, kamerában elég jól sikerült. Támogatás talán vmivel jobb lehet a Samsungnál, IP védelme is jobb, méretileg is kisebb... én személyesen a Honort venném, főleg ha az akciós tablettel sikerül megcsípni, úgy jobb vételnek tartom.
-
patyil
tag
válasz
nobiand #170812 üzenetére
Ha nem probléma az ios, és a zoom hiánya akkor én az Iphone-t venném.
Jelentosen jobban birja szuflával a 13mas szeria es megbizhatosagban is arra voksoloka samu mellett szolhat a notch nelkuli 120hz kijelző , de trebrona tesztjével ellentétben sok hasznalattal (5-6ora sot navi hivas social, videokonf) nalam boven nem birta ki a napot toltes nelkul.
-
Hunork
veterán
válasz
nobiand #169347 üzenetére
Szoftver területén Samsung jobb, kameráról inkább ízlés kérdése a kettő között, nekem a OnePlus 9 Pro képei szebbnek tűnnek. Viszont, az S22-t már csak a 3700-as akku miatt kizárnám, mert gyalázatosan kevés ebben az árban.
Akkor már inkább egy S21+ megérné, ha nem zavar a rövidebb szoftver támogatás.
-
válasz
nobiand #169347 üzenetére
Az S22-ről egyelőre keveset tudunk, de az borítékolható, hogy a OnePlus 9 Pro jobb tőle kamerában. Viszont a OnePlus-nál akadnak gondok ahogy olvastam az Android 12 frissítés körül, mostanában panaszkodnak a szoftverre. Szóval igen. Érdemes informálódni a topikjában.
Az S22-ben a 3700 mAh-es telep kíváncsi vagyok mire képes a gyakorlatban, de nincsenek illúzióim. Normális használat mellett nehezen tudom elképzelni, hogy ne kelljen töltőt ragadni napközben is... -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
nobiand #166528 üzenetére
Akkor most melyik a hivatalos xiaomi store?
Itt lesz elvileg online bf: mi-home.hu
Es nem 150k most se egy Mi 11 lite 5g NE. Na nem is 75k. -
_ocsisajt
őstag
válasz
nobiand #166528 üzenetére
Majd 40 évig zuglói voltam gyakorlatilag... 3,5 éve viszont már Fejér megyei... Most azért beosztásban variálni a cserével, meg felautózni és sorban állni órákat, hogy az arcomba mondhassák, sajnos elfogyott, köszi, de nem... Ha még ott laknék ahol régen, akkor elmentem volna, egy próbát megért volna, aztán max visszaültem volna a trolira és otthon is vagyok kb 11 perc alatt.
Nem hiszem, hogy sok telefon lesz, de annál inkább az érdeklődő reá...
Ha valaki menne és tudna venni, utalnám neki a piizt, valahogy megoldanám akkor (BFF is, meg család is zuglói*), csak legyen régi tag és megbízható a hardveraprón. De hát ki vállalná ezt. Lehet lecserélném a redmi 7-et.
*BFF gyerekkel lesz otthon egyedül szombaton, már megkérdeztem, nem kívánom el tőle, hogy miattam csak ezért sorba álljon. Nyugdíjas anyukámat dettó nettó parasztság lenne sorba állítani, húgom meg hétvégén is dolgozik, meh, pech.
-
SirRasor
addikt
válasz
nobiand #166159 üzenetére
A52s-ben
nincs optikai képstabilizátorolyan rossz az optikai képstabilizátor, mintha nem is lenne benne, de szebb a videó és a fényképek minősége is, tehát a kettő közül inkább azt venném és megtanulnám alig rázni a kamerát.
itt egy összehasonlító videó. -
csaba1203
addikt
válasz
nobiand #154575 üzenetére
Ha a fotózás az elsődleges, akkor itt kapsz válaszokat jobban:
- [link]
Ezek mind felső kategóriás telefonok azaz kategóriájuk legjobbjai.
Egyikkel sem lőnél mellé nagyon.
A helyedben ha tehetném mindegyiket megnézném élőben is valamelyik műszaki áruházban.
OnePlus kivételével ez menni fog. -
-
-
válasz
nobiand #133692 üzenetére
Szia,
Én (is) inkább a Mate 10 Pro mellett tenném le a voksomat - meg is tettem korábban a gyakorlatban is -, szerintem több előny szól mellette, 2 év háztól - házig szolgáltatás, IP67 védelem, nagyobb kapacitású akkumulátor és a jobb akkumulátoros üzemidő, gyorsabb USB, infra, sztereó előlapi hang, jobb és gyorsabb 4G+ modul, jobb antennázás és térerő, jobb és gyorsabb ujjlenyomat-olvasó.
Amit a másik oldalon lehet említeni, az az újabb verziójú bluetooth és GPS, ennyi ugrik be hirtelen, de biztos írnak még mások is. -
pit stop
addikt
válasz
nobiand #113517 üzenetére
6-os iPhone szériával elég sok embernek volt gondja, és a szervíznek is igen sok hibával van dolga. 7 jobb lenne.
Honor 8-nál az átlagosnál jelentősen magasabb, épp hatáérték alatti az sar sugárzási értéke (nem tudjuk a hatását akár kisebb akár nagyobb).
Nem lesz hibátlan telefon. Mindkettő ismert gyengeségeit nézve dönts te, hogy melyik lenne számodra kevésbé zavaró szerintem. -
válasz
nobiand #113517 üzenetére
Honor 8
A 6s már majdnem 2 éves model
Nem sokkal ezelőtt taglaltuk a hd felbontást az iphone nem sokkal jobb nála
750*1330 vs 1080*1920
Méretben is alig nagyobb a honor
+ dual sim ami dual aktív
Garancia 1 vs 3 év
Nem utolsó sorban jóval olcsóbb
Ha már a cég fizeti miért nem az i7 vagy a p10? -
Gibo
senior tag
válasz
nobiand #107702 üzenetére
Én a VIP-et nem ajánlom. a személyes tapasztalatom velük nem éppen rózsás. A kártyafüggetlen telefon, amit náluk vettem egy függetlenített készülék volt, amit aztán persze frissíteni sem lehetett,. Ez természetesen külön sehol nem volt feltüntetve. Mindenképpen ragaszkodik a sonyhoz? Ennyiért már majdnem kap OnePlus X-et is, vagy P9 lite-ot
-
batai15
félisten
válasz
nobiand #106247 üzenetére
szia. literol váltottam. redmi note 3 prora.
igaz nincs nekem b20, de sok helyen így is elég a net sebesség.
a p9 lite maximum kamerába van pariba/ némileg jobb, ill talán wifi antenna jobb benne.
ezt leszámítva közelébe sincs a xiaominak.
elején nem zavart hogy csak 2gb ram van benne, de utána kellően belassult, elkezdett zavarni hogy folyamat újra tölt minden appot.
Nem azt mondom hogy rossz telefon, de a note alázza a liteot,miuival is. nagyon meg vagyok elégedve vele, a p9 lite öt egy hét után tudtam hogy valamikor el fog menni. noteal 3 lassan 3 hete, ilyen gondolat megse fordult a fejembe. -
lezuvius
őstag
-
-
voyager4.4
senior tag
válasz
nobiand #68559 üzenetére
Ha 1 árban vannak akkor a G2 mini. Jobb az általános minősége is szeritem. (cserélhető akku még érv lehet mellette)
64bit nem nagy érv a huawei mellett, lehet sose kap lollippot... igaz a snapi 410 erősebb mint a 400, de itt partiban vannak a g2 mini kissebb felbontása miatt. -
sNake^
tag
válasz
nobiand #68559 üzenetére
Én is a Huawei mellett állnék, mint az LG mellé.A G2 mini műanyagja nem a nagy tesó műanyagjából van, érezhetőbben olcsóbbnak hat, amíg a Huawei-é jó. (A G2 Mini-é se rossz...
)
A Huawei mellett szól a HD kijelző, 294 ppi már egész jónak mondható, a G2 Mini-é csak qHD 234 ppi, a jobb előlapi kamera (2Mp vs. 1,3 Mp) és ha megkapja a Lollipop-ot a 64 bit-es SoC, és egy hajszálnyit vékonyabb is (8.5mm, amíg a G2 mini 9.8 mm)A G2 Mini-ben nagyobb akksi van (2440 mAh vs 2000 mAh),és kissebbek a méretei (129.6 mm magas, a Huawei 142.9 mm, 66mm széles, a Huawei pedig 72), és JÓVAL könnyebb a saját 121g-jával, a Huawei masszív 160g-ával szemben.
-
Real_Necro
veterán
-
Flind
senior tag
válasz
nobiand #64672 üzenetére
Az LG azonos kijelzőméret mellett egy kicsit kisebb, és nagyobb akkumulátor van benne, de én a MIUI miatt egyértelműen a Redmi 1s mellett szavazok. És egyébként a processzor is a Xiaomiban erősebb egy kicsit.
(#64673) togeti: Nem tudom mennyire van belőle használt, nézd meg te is a Xiaomi Redmi 1s-t!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest