- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
athka #132443 üzenetére
Olvasd el árukeresőn a véleményeket az üzletről, elég hullámzó az értékelése, 1 év gyári garancia + 1 év teljes körű forgalmazói szoftveres vagy feláras 2 év teljes körű? Ez minden csak nem gyári garancia, nézz meg egy Huaweit itt ugyan ez van írva, pedig arra alapból 2 év gyári garancia van, szóval kamu az egész. Gombamód vannak ilyen üzletek, Firstphone nem tudom mennyivel jobb én eredetileg nem azt ajánlottam, de ők legalább megbízható bolt értékelést megkapták már 1300 értékeléssel amiből 93% 5 csillagos, szóval inkább ebben bíznék.
Eustockot ajánlottam amúgy, de sokallta szerintem az árát, pedig ott legalább biztos rendes garancia van. Két rossz közül pedig szerintem a Firstphone a kisebbik rossz. -
lezuvius
őstag
válasz
athka #101858 üzenetére
Felejtsd el annyiert azt a telefont...Volt 2/16,3/32 es a 3/32 Snapi 805-os is es egyarant borzaszto volt az osszes a fako kijelzo,pocsek uzemido,melegedes es a rengeteg lagg miatt.
Picit radobsz az arra es tudsz venni hasznalhato telefont is, mint pl a Huawei P9 lite vagy a Nexus 5X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest