- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
GEPESZ66 #149653 üzenetére
Nem tudom, ahol kapni leginkább. Ezt találtam ami árban jó még elvileg minőségben is. A boltot nem ismerem, de elvileg csak egy üvegfólia szóval olyan sokat nem buksz vele ha mégse jó, árukeresőn van azért 3 jó értékelés róla.
nyisziati:
Mi az a sok hiba amit gyűjtöttél? Global stabilnak nincs sok baja, igazából egyszer frissítettem mióta megvan és túl sok rosszat nem tudok mondani (persze azért akad, de nem olyan problémák amik napi használatot nagyban akadályozzák). Hibátlan készülék meg nincs ezt érdemes mindjárt most leszögezni. -
juuzer
addikt
válasz
GEPESZ66 #124453 üzenetére
Szia!
Szerintem ez nagyban egyéni preferencia kérdése is. Pl, hogy tetszik e az EMUI
Amúgy én az A8-at mondanám. (Megint egyéni ízlés kérdése, de nálam a Huawei elkaszálta magát a noccs-hypetrainre való felszállással - mondom ezt fanboyként.)
Alapvetően a P széria lite modelljei jók szoktak lenni, bár gyanítom, hogy a P20 lite drágábban fog indítani (jóval) mint a P10 lite pl. Ennek ellenére én az A8-at mondanám, mert ha Kirin 659 kerül bele, az gyengébb megoldás, mint mjuk az Exynosos társai.
Remélem tudtam segíteni
tamlilla Szia!
Én egy Xiaomi Redmi 4x-et mondanék. 5"-es és elég jó telefon a kategóriájában. Bár szívem szerint a Redmi 5 Plust ajánlanám, viszont nem tudom, hogy méreteiben mennyire áll közel egy "sima" Redminehz vagy egy Note szériához inkább. (Ebben a Xiaomis kollégák szerintem tudnak segíteni, a fónaréna size compare-jében nem Találtam redmi 5 Plust.)
Én ezt a két készüléket nézném meg mindenképp
-
Imy
veterán
válasz
GEPESZ66 #70926 üzenetére
Szimpatikus...
De ami hiányzik belőle: állapot jelző LED, és a fényérzékelő szenzor. Ez nem zavaró?
Redmi 1s-hez képest ez már gyári 4.4-el van, nagyobb aksi, 2 év garancia, olcsóbb, FM rádió, IrDA... Igaz a kijelzője rosszabb, és kicsit kisebb a processzora. De kisebb, és könnyebb az LG mint a Xiaomi. De annyira nem rosszabb, vagy igen? Mások mit választanának?
LG L90 Dual (D410) (45e)
Xiaomi Redmi 1s (50e) -
válasz
GEPESZ66 #70660 üzenetére
ez igaz volt régen, a ni-mh akkumulátorok korában, akkor még (jól) oktatták az illetékeseket, már ez vagy elmarad, vagy a régi berögződés marad, de a lényeg, hogy nem követik a technikai fejlődést; a mostanság használatos li-xx akkumulátorokat nem kell és nem is tudod már 10-12 órán át tölteni.
az új technológia igazodik a mai rohanó világhoz, bármikor rádugható a töltőre, nem kell megvárni a teljes lemerülést, nem muszáj teljesen feltölteni, illetve elég teljesen feltölteni, utána nem kell még hosszú órákra a töltőn hagyni - de lehet, nem árt neki, ha például éjszaka tölti valaki, a töltés kikapcsol, ha elérte a teljesen feltöltött állapotot - és a lényeg; nem kell formázgatni az akkumulátort.
a li-xx akkumulátort a teljes lemerítést nem bírja, de az ellen védve is van elektronikával, amikor teljes lemerültségre hivatkozva kikapcsol, akkor még marad benne meghatározott szintű töltöttség. -
-
-
batai15
félisten
válasz
GEPESZ66 #69416 üzenetére
Szia. Meg mondom őszintén a Huawei 620st nem ismerem. Nyers adatok alapján nem rossz de mint tudjuk nem csak a nyers adatok számítanak . össze szerelés rendszer stb.
Azt javaslom hogy írj a topikba és olvasgass róla.
A wp egy nagyon jó rendszer csak sajnos nincs benne még elég potenciál a fejlesztőknel így nincs rá elég app. Ha így lenne jobb lenne mint az android.
De nézegesd meg az appokat amiket használsz és ezek még vannak akkor jó választás. -
Ájvé
veterán
válasz
GEPESZ66 #66635 üzenetére
Emag egy külföldi internetes elektronikai áruház, mint az Euronics vagy Edigital. Itt hivatalos garanciális készülékek vannak vélhetően, bár érdekes hogy Redmi 1S-en nem volt multi rom, vagyis nem európai forgalmazású készülék, hanem valószínűleg kintről (Kínából) az EU-ba behozott készülékek lehetnek. LG esetén viszont ez nem áll fent, viszont garanciát csak az emagnál tudod érvényesíteni, de gondolom ez nem probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest