- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
sNake^ #42953 üzenetére
(#42934) DS39
offline navi nekem nem nagyon kell, amire használom, az egyelőre az, hogy ha eltévedek székesfővárosunk valamelyik külsőbb részén (és fogalmam sincs, hogy az irodából épp hova küldtek, mert nem ismerem a cím pontos elhelyezkedését, akkor visszataláljak valami "emberi" helyre), vagy éppenséggel bkv útvonaltervezésre a Google Maps-et.
(#42953) sNake^
nyomkodtam Lumia 520-at én is, és egyből beleszerettem, amíg meg nem láttam az Y300-at. a csempés felülettel nincs bajom, sőt szeretem (Win 8.1 használó vagyok egy ideje...), összvissz az ár/érték arány nem hagy nyugodni, meg hogy miért ennyire olcsó a Huawei.
(#42960) csaba1203
az androidot már ismerem egy ideje, és tudom, hogy mire használom, és amire nekem kell, az android tökéletes. egyelőre az a célom, hogy egy megbízható, és a mostani telefonomnál gyorsabb készüléket vegyek (néha megőrjít a várakozási idő, amit pl a tárcsázónál v. telefonkönyvnél várnom kell). ezért gondoltam arra, hogy talán egy kicsit nagyobb rammal és két maggal már gördülékenyebb lesz (menüáttűnések és egyéb animált hülyeségeket ki szoktam kapcsolni...
)
-
Devas
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest