- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
aktív tag
válasz
Callmaster #177518 üzenetére
Motorola G32 6/128 68.000-ért a Médiában.
-
Callmaster
tag
válasz
Callmaster #170797 üzenetére
S21 Fe lett végül.
-
F-ECT$
titán
válasz
Callmaster #138488 üzenetére
Veszel hozzá egy ilyet, és nem lesz gond a hanggal.
-
válasz
Callmaster #70063 üzenetére
nem, pont fordítva, az első szériánál volt inkább néhány hézagos, amit felkapott a média, és - talán annak hatására - a későbbieken már nem jellemző.
én is a t-nél vettem, de kivártam és csak november végén rendeltem, hibátlan is.
igaz, olyan is volt a kezemben, amit a srác rögtön a megjelenéskor vett a t-nél és azzal sincs gond, ami problémásat láttam, az egy első szériás, de független darab volt. (eltérő több szempontban is a szolgáltatós és a független; snapdragon kontra exynos, hogy a legfontosabbat említsem) -
válasz
Callmaster #70055 üzenetére
szia,
note 4 lesz ebből végül, meglátod.
első szériásat már csak kéz alól tudsz venni, ha esetleg nem újat vennél, akkor legdeljebb jól megnézed vásárlás előtt. -
xmaas
őstag
válasz
Callmaster #70055 üzenetére
Note 4 nel ebbe a meretbe nincs jobb ,amoled stb , mondjuk esetleg szobajohet a i6+ csak hat az legalabb 50 ezerrel dragabb meg IPS kijelzo es isten igazabol nem leszel elorebb azzal se .
(#70056) Snajden Ilyen eros keszuleket ebben a meretben nem kapsz masikat szoval Z3C nem fogod megbanni , esetleg alternativa lehetne i6 de az meg 200 nal kezdodik szoval jah
-
hukli21
tag
válasz
Callmaster #69717 üzenetére
Sony Z2. Jár hozzá agybadugús zajszűrö füles, eszméletlen jó, anyaghasználatot nem ecsetelem, tesztben meg tudod nézni. Z3 is jó, de jelenleg nem éri meg a felárat.
-
Remekelek28
őstag
válasz
A Sonykat kilőném,alapból problémásabb a szoftverük,mindkettőnek túlmelegedési gondjai vannak,ezáltal a kamera egy hibaüzennettel leállhat,illetve kilép belőle.. illesztési problémák is adódnak.Nem mindenkinél,de kellemetlen dolgok,főleg,hogy a Sony tojik rá.
Garanciális téren,meg egyenesen nulla. Erről egy regényt lehetne mesélni
Az S5-G3,esetleg Iphone6 (Ha az IOS is szóba jöhet)közül válassz. Ezek mindegyike megfelelően erős mindenben kis különbségekkel
Talán az a legésszerűbb,ha élőbe néhány percre kipróbálod mindet. Külső,kijelző,kezelőfelület. És ezek alapján dönteni,hogy neked,melyik a szimpibb -
válasz
szia,
egyik sem jobb egyértelműen - minden elvárásod szerint - a másik kettőnél.
a g3 hangban jó, de kamerája nem felel meg alapban az elvárásodnak, mivel csak 1080p@30fps - van rá 60fps moddolási lehetőség, de az más téma -, illetve az anyaghasználata sem kifogástalan, nem ritka, hogy reped a keret, főként a jack csaitnál.
az s5 hangban jó, a kamerája okés, anyaghasználatban a g3 és a z3 közé tenném.
a z3 hangban jó, anyaghasználatban a másik kettő fölé tenném, kamerában viszont a kettő közé, illetve bizonyos szempontok alapján azok alá.
z2-t ne, ha már a z3 is képbe került.
megnézhetnéd még a note 4-et és az iphone 6 típusokat - utóbbiakat persze csak akkor, ha az ios is megfelelő lehet -, minden szempontból megfelelhetnek az elvárásaidnak. -
Miamiquake
aktív tag
válasz
iPhone 6? Zenében biztosan mindegyiket veri és anyaghasználatban is.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Callmaster #19833 üzenetére
anyagi okok miatt el kellett adnom,utána egy l3-at használtam..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Callmaster #1179 üzenetére
Ha a fotós képességek fontosak a HTC-t alapból lődd ki. Ezek közül én az SGS2-öt javasolnám inkább. Kamerája is egész jó, már az Androidos mezőnyben persze.
-
Švejk
őstag
válasz
Callmaster #1177 üzenetére
Saját tapasztalatom nincsen, de úgy hallottam, a Lumia 800 eléggé frankó képeket csinál. De javasolom, nézd meg a Mobilarena 8mp összehasonlító tesztjét: íme
Hopp, megelőztél! Viszont a Prada 3.0-hoz mit szólsz. Annak se rossz a képe, és most kapott ICS-t -
Cyberpunk
félisten
válasz
Callmaster #1177 üzenetére
Hát annyiért, ha a fotózás a fontos, akkor N8 a tuti még mindig, nem igazán van ellenfele ebben a kategóriában. Sőt droid vonalon nincs semmi.
De írj még le pár konkrétumot, mik az elvárásaid pl.: rendszer, méret ilyenek, hogy tovább szűküljön a kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest