Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
--------------------------------------------
Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
beabeabea
újonc
válasz
atosan
üzenetére
Szia! Ez komoly? Webshopban rendelnénk szerződés hosszabbítással. Ezt jelezni kell hogy küldjenek hozzá micro sim kártyát és akkor ingyen adnak? Ilyenről nem is tudtam, mintha korábban úgy hallottam volna hogy azért ugyanúgy fizetni kell mintha új kártyát csináltatnék.
-
adart
újonc
Sziasztok!
Sokszor nézegettem már telefonokat de nem nagyon tudtam dönteni ezért kérem a ti segítségeteket.
Nos a szempontok a következőek lennének:
- min.2GB RAM
- NFC
- ha lehet LTE de nem lényeges
-ne akadozzon ha egyszerre fut legalább 3-4 alkalmazás
- Megbízható telefon, minimum 1éves támogatássalAmire használnám: Facebook,Viber, gyengébb játékok,és egyéb közösségi és kommunikációs alkalmazás
Ár: 50-70 ezer.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
-
beabeabea
újonc
Sziasztok, okos telefont vennék a tmobilnál. Tudnátok ajánlani olyant amibe normál méretű sim kártya megy? max 50 ezer férne bele. Márka mindegy, talán annyi előny ha nem fekete (fehér, színes). De ez nem annyira lényeg, feketével is megbékülök
Telefonáláson kívül néha neteznék vele talán alkalmanként valami játék. -
Khaosz55
addikt
Még 1 kérdés.
Huawei G620S 24K (kicsit tartok tőle)
LG G2 mini 24KAmint írtátok a Nokia Lumina 735 24K ez lenne a legjobb választás. Viszont ez a menürendszer... Droid szimpatikusabb.
A telefon teljesen átlagos felhasználásra lesz. Játék nem de netezés és fényképezés lesz vele.
Nokia luminán is megvannak ugyan azok az appok? Viber pl ?
-
snecizero
senior tag
Óvatosan kérdezem meg ,hogy honor 3c vagy xiaomi redmi 1s ?

-
Enjy
csendes tag
Már párszor kérdeztem, még mindig nem tudok dönteni, Lg f6 vagy samsung ace 3 szerintetek?
-
mark!
őstag
Az normális xperia z nél hogy nem kapcsol ki 0%-on?

-
válasz
Anaren91
üzenetére
sebesség, stabilitás, megbízhatóság, kamera és zene terén jó az 5s, jómagam is megelégedéssel használtam ~9 hónapig - előtte és utána is androidos csúcstelefon, tehát még elfogultsággal sem igazán beszélhetek róla.
régebbi típusú telefonoknál (sajnos) az a jellemző, hogy az utolsó frissítésekkel már nem az igazi, de ez nem csak sony és nem csak android szinten igaz, az iphone 4s sem olyan már ios 8 alatt, mint volt anno az ios 5 vagy 6 verziókkal - bár itt is képbe jön a gyengébb hardver, fele ram...stb. az újabb típusokhoz képest.
az 5s ilyen téren azért nem fog gyorsan elvérezni, mert most ősszel a két új 6-os verzió is csak annyi ramot kapott, mint az 5s.
a g3 esetén a szolgáltató(k)nál a gyengébb, 2 gigabyte ram verziós adott, én főként ezért nem fognék bele így 2 évre, de igaz, hogy a kijelző meghajtásához sem mindenki szerint elég a hardver.
az első firmware verziókkal valóban látványosan akadozott, de ez valamennyire javítva lett.
azt javaslom neked, hogy android esetén és a szempontjaid alapján, 2 évre inkább 3 gigabyte ram verziós csúcstelefonokat nézegess.
iphone esetén az 5s-re is azt mondanám, hogy 2 év felett már azzal sem terveznék, de addig szerintem nem lesz vele gond. -
Anaren91
senior tag
Próbálni éppenséggel próbáltam az 5s et egy rövid ideig a boltban, és nekem nagyon bejött az, hogy bármire rányomok már ott is van. IOS el se lenne nekem bajom mert sztem elég átlátható, könnyen kezelhető. Tulajdonképpen egy igényem van. Legyen megbízható és gyors. Előző telómat is azért cserélem mert meguntam hogy 512 mega ram van benne és mostanában van hogy percekre megkergül, használhatatlan. LG g3 nál annyi fenntartásom van hogy a nagy felbontású kijelzőt képes e stabilan meghajtani a hardver nem akarok beleesni abba a hibába hogy hiába csúcsteló meg jó az alapja de a kijelző miatt megint ott vagyok ahol eddig, hogy laggol a rendszer. Ami fontos még hogy a kamera vállalható képet csináljon mert ebben a kis arc s emmel nagyon meg voltam elégedve, és természetesen a zenehallgatás. Más nagyon nem lényeg ,meg ilyen árkategóriába sztem az appok futtatása normális sebességgel alapból elvárható.
Szal lényeg a lényegben, hogy ha már kifizetek egy rakás pénzt egy telóért akkor az legalább 2 évig újra kiszolgáljon anélkül, hogy az idegekbe kergetne azzal hogy belassul mint a szemét.( Köszönet ezért a sonynak a remek 4. mittom én hanyas android frissítésért az arc S re alig tette használhatatlanná a telót<3)
-
válasz
Anaren91
üzenetére
szia,
ne az legyen az alap, hogy mások mit mondanak valamiről, az egekig magasztalják vagy lehúzzák, mert nem ők fogják használni, hanem te.
igazándiból csak egy fontos kérdés van, az ios megfelelő számodra vagy sem, mivel írtad, hogy nem használtál még olyat, ezért érdemes kipróbálnod a vásárlás előtt.
amennyiben azzal nem lesz problémád - mert más azért, mint az android -, és a 4" kijelző is elég, úgy nem rossz választás az 5s sem.
az említetteken kívül megnézheted még esetleg a z3c, z3 és note 4 típusokat is.
minden típusnak van előnye és hátránya is a másikkal szemben, egyik sem jobb mindenben a másiknál, ezért fontos lenne tudni, hogy mik a főbb szempontjaid/elvárásaid, mert úgy azok alapján rangsorolhatni is lehetne a különböző típusokat. -
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Elérkezettnek látom, hogy lecseréljem a régi Xperia Arc S -emet. Igazából 2 készüléket szemeltem ki. Iphone 5s és LG G3. Mindenféleképpen t-boltos megoldásról lenne szó valamilyen előfizetéssel. Igazság szerint apple cuccom nem volt még, de melóhelyen mindenkinek az van és csak áradoznak róla. Viszont nekem mindig is voltak fenntartásaim az apple cuccokkal így nem tudom be merjem e vállalni, vagy maradjak android vonalon. Valakinek esetleg tapasztalat ezekkel a telefonokkal kapcsolatban? Tulajdonképpen rosszul sztem egyikkel se járhatok révén "csúcs" kategóriás telefonok de azért előtte meghallgatom a véleményeteket, hogy mégis melyiket vennétek és miért. Más márkákra is vevő vagyok a lényeg, hogy hosszútávra tervezek. Összegről nem nagyon tudok beszélni révén hogy előfizuval venném, de ilyen árkategóriában nézelődök mint az előbb említett 2 telefon.
Előre is köszönöm a véleményeket, javaslatokat.
-
bajuszati
tag
Sziasztok,
Okostelefont keresek, max keret 60K huf.
A formája és az összeszerelés minőség miatt a Huawei egyik régebbi még kapható készüléke tetszik:
Ascend G6.Játszani nem fogok vele!
Van még a Huawei ascend g620s, ami szintén belefér a keretbe, és újabb, de nem fémházas.
Valamit még ha tudnátok ebben a kategóriában ajánlani.
Elsősorban Android érdekel!
Üdv
-
wolf88
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kezdő okostelefonos lesz.
-
GeriCool
aktív tag
Üdv!
Concorde 5000-es teló helyett keresnék újat. Két SIM-es kell mindenképp. Bosszantó hibái mellett a GPS használhatatlan volt. Az új készülékben ez a mi fontos lenne (elsődlegesen Waze). A hardware az megfelel.
Ezeket néztem ki:
Lenovo A536
Concorde 5500 Erre írták, hogy eddig jól teljesít a GPS.
40K lenne kb a keret.
Picit többért néztem ezt Gigabyte Gsmart Mika M3. Ennél + 2 év gari, nagyobb felbontású kijelző. Viszont legendásan pici aksi. A véleményeteket kérném.
Köszi -
-
wolf88
aktív tag
Hello!
A bátyám kinézett magának 3 telefont.
Samsung Galaxy Ace 3
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 635Én személy szerint a 635-t választanám a proci miatt,de azért megkérdezlek benneteket is,hátha azért jobban értetek hozzá vagy ismeritek a telefont.Szóval ki melyikre hajazna?Köszönöm szépen a választ.
-
Vhaerun
tag
válasz
Andrewtaylor
üzenetére
Köszi a válaszokat.
Az S4 mini ennyire nem jó? Pont az lett volna az első számú kiszemeltem... -
Ájvé
veterán
válasz
kaposznyak
üzenetére
Túrára? Minek? Azért vannak a turista jelzések, teljesen felesleges oda telefonnal navigálni, főleg, hogy minden általam ismert navigáció úzhoz kötött, szóval a vadonba nem tudom mivel szeretnél navigálni.
-
Flind
senior tag
Igen, elnézést, azt akartam írni, nem is értem hogy maradt le "s".
(#69661) batai15: Attól függ mihez szól jól az M8. Elég határozott a hangképe (V), ami a mai pop
szarokhozslágerekhez, D&B-hez, meg a többi ilyen gombnyomogatószajhoz"zenéhez" nagyon illik, jó élményt ad (akinek ilyet hallgatni élmény), deigényeskomolyzenéhez kifejezetten zavaró, elnyomja a közepet.
Szóval ízléstől függ, hogy jól szól-e. Mint a stílusomból utaltam rá (no offense, szubjektív), számomra pont nem.
Szerk: Ja, ez nem az M8 ellen van, nehogy félreértsd. A szintet simán hozza, sőt, hangszóróban ismerjük a helyzetet. Csak engem zavar, érdekesség.
-
Norby007
tag
-
batai15
félisten
Zene hallgatás dologra. Htc m8,iPhone 5,g2, z2,i6,i4s, ezek mind jók.
-
válasz
saltanus
üzenetére
köszönjük a magasröptű semmit...

csak és kizárólag a zenei képességekről volt szó, és a dac milyenségén/minőségén nem változtat sem az ios verziója, sem pedig a hidegben történő kikapcsolás - előbbi részint érthető, hiszen bő 3 éves típus a 4s, a második nem teljesen korrekt infó, volt 5s-em is és ha nem is tartottam órákon át adott hőmérsékleten, hanem csak rövid ideig, de nem akart kikapcsolni - de ezzel kapcsolatban érdemes elolvasni a használati útmutatót, illetve a gyártói leírásokat, specifikációkat.galaxys80; megfelelő fülhallgató, hanganyag és hallás kell hozzá, de nézz rá a tesztes oldalakon a 338S1117 kontra 338S1201 összehasonlításokra.
-
Norby007
tag
Sziasztok,
Mit tudtok erről?:
Nekem elég jónak tűnik a készülék.
Elég láma vagyok a dologban, de ezen valahogyan szerintetek tudok majd magyar nyelvet elővarázsolni?
Eddig a Xiaomi Redmi Note 4G-t néztem ki, de ez birizgálja a csőrömet. Viszont semmit épkézláb véleményt nem találok róla sehol kis hazánkban, lehet senkinek sincs ilyen?
MI a véleményetek?
Köszi -
galaxys80
veterán
-
ZolkoW
őstag
válasz
kaposznyak
üzenetére
a túragps-ek (Garmin Dakoták pl., kikapcsolt háttérvilágítással - napfénynél úgy is tök jól olvashatóak) tudnak 20+ órát, ráadásul tartalék elemet is vihetsz magaddal, ha nem elég. ha folyamatos képernyő kell szivargyújtó (...) nélkül, akkor nem tudom, van-e jobb alternatíva.
-
i5 helyett i5s.
a 4s volt az etalon, de aztán az 5 gyengébb lett, szerencsére az 5s esetén megint dobtak kicsit a szinten.
nem csak iphone jöhet szóba, más gyártók is tesznek jó dac típusokat a telefonjaikba, sok csúcskategóriás samsung (wolfson és újabb qualcomm) és sony is jól szól. -
Flind
senior tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Miért nem ezzel kezdted! Túránál nincs folyamatos on-screen, sőt.. Akkor például az Xperia Z3 Compact tökéletes neked, viszonylag kompakt méret (tudod útközben egy kézzel is kezelni), és bírni fogja az írt felhasználást akksival. Persze 150k, de ennél olcsóbban nem lesz semmi megfelelő üzemidővel (meg egyáltalán Z3c-t megközelítő tudással).
-
ZolkoW
őstag
válasz
kaposznyak
üzenetére
kézi túraGPS + butusteló ;-)
-
Ájvé
veterán
válasz
kaposznyak
üzenetére
Van szivargyújtós töltő a világon.
-
Flind
senior tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Maximum ha kikapcsolt képernyővel navigálsz.

Az általam írt termékek is "csak" 9-10 óra folyamatos képernyőidőt tudnak, ami GPS-ezés közben mégkevesebb.
Szóval akkuból tényleg nem lesz, persze egy lehetőséged maradt, egy autós tartó - töltő beszerzése. Azzal bármelyik telefon bírni fogja azt a 30 perc telefonálást. -
Laza...
addikt
válasz
kaposznyak
üzenetére
Olyan telefon nincs
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ha 2 nap elmenne úgy, hogy semmi mást se csinálok, minthogy GPS-el navigálok összesen kb 12 órát, meg telefonálok 30 percet, az már jó lenne.
-
Flind
senior tag
válasz
bilon73
üzenetére
i5, i6, i6+. Bár szerintem nagyon profi füles, és fül is kell ahhoz, hogy a különbséget halld.
Ha viszont a tárgyalt telefonhoz adott fülessel szeretnél majd zenét hallgatni a telefonról, Sony Xperia Z2.
(#69637) kaposznyak: Xperia Z3 Compact, Xperia Z3, Xperia Z2, Huawei Mate 7 ebben a sorrendben. Phonearena és felhasználói tapasztalatok alapján.
-
xyzolesz
csendes tag
Sziasztok!
Maximum 40k-ért milyen androidos új telefont tudnátok ajánlani átlagos felhasználásra és helyet is ahol érdemes lenne megvenni?
-
quailstorm
félisten
válasz
kaposznyak
üzenetére
Kisebb kijelző kisebb akkuval is párosul!
Nagy kijelző, keveset fogyasztó SoC+közepes vagy nagy akku az jó párosítás.
Hány nap kell amúgy? -
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Melyik telefonnak a legjobb az akkuideje? Elmondható általában, hogy kisebb kijelző hosszabb üzemidőt jelent?
-
quailstorm
félisten
válasz
juventusfan
üzenetére
Az előző az sokkal rosszabb volt. Vivante GPU, semmi nem ment, ami igen, ott is textúrahibákkal, színesedéssel, akadva. Play is tele van a szidalmakkal...
Az újgenerációs malikkal semmi baj nincs elvileg. Erősek is, modernek is. Szóval látatlanban nem látom a veszélyt. Az előzőre meg papír alapján is rá lehetett mondani hogy esélytelen hogy jó legyen.
(#69633) Ricsko
: szerintem ez (ingyenes) garanciális eset. -
Ájvé
veterán
válasz
juventusfan
üzenetére
Mali GPU az ARM saját gyártású GPU-ja, ehhez tették hozzá a Kirinbe a Cortex A7 és A15-ös processzorokat. Processzor adott és a GPU is egy széles körben támogatott darab, szóval nem igazán lesz gond ezzel a SOC-al.
MTK-ok nehezebben találnak jelet, EPO némileg javít a helyzeten azért, működésben viszont általában nincs gond. Néhány futós program nem szereti még ezeket. -
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok lehet rossz helyre teszem fel a kérdést,de ezt találom a legalkalmasabb topiknak.
Az LG 4X HD-ban ma elromlott a giroszkóp...nem fordul a telefon és játékoknál sem lehet kanyarodni stb..
a telefon 1,5 éves de 2 év Telenoros garancia van rá. Szerintetek megjavítják? ha igen mennyi idő? Kell fizessek a megjavításért? -
monti0222w
addikt
válasz
juventusfan
üzenetére
Szerintem meg nem kell félned, teljesen megbízhatóan teszi a dolgát jó ez a soc. Az S5 biztos, hogy pariban van, sőt vannak pontok amikben túl is mutat. Pl.: 3Gb RAM, az üzem idő és ezek már fontos tényezők!
-
anonimus25
aktív tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
azért kérdem mi a baj?esetleg nincs baj?szeretek olvasni tudakozodni tanulni a nagyoktol

-
junior11
veterán
válasz
Andrewtaylor
üzenetére
Hát én pedig gond nélkül fészbúkozom a 925-tel...
-
maggi1886076
addikt
válasz
anonimus25
üzenetére
Semmi. Teljesen használható rajta. Hülyeséget beszél, nem ért hozzá.
-
anonimus25
aktív tag
válasz
Andrewtaylor
üzenetére
szia mi a baj a lumiával facebook terén?
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Egyik lány ismerősömnek kellene okostelefon. Sony Xperiákat nézegeti, azoknak a kialakítása/design-ja tetszik neki. Amire használná: fényképezés, facebook, netezés... csak ilyen alap dolgok. Semmi játék vagy ilyesmi.

Maximum 60k-t tudna rászánni.Előre is köszönöm a javaslatokat!

-
Ájvé
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
A külső borítás műanyag, belül van egy fém váz merevítés a Mi3-ba. Persze így sincs vele gond, de külső az műanyag (előlapot kivéve mert az üveg persze).
-
Pelagiusz
újonc
Üdv!
Ma végre sikerült meglesnem két telefont élőben is. LG G3 és Samsung Galaxy S5,egymás mellett voltak kirakva. Kijelzőméretek nagyon tetszettek,mostmár biztos váltani fogok 4,5-ről nagyobbra. Formavilágra az LG nekem jobban tetszik,a Samu kicsit csajosabb. Kijelző fényerőben talán a Samsung erősebb volt és élénkebb színekkel operált a kijelző,viszont az LG tűéles képet mutatott, Az androidban való lépkedésnél egyiknél sem tapasztaltam röccenést pedig megnyitottam pár progrtamot is párhuzamosan, Az LG G3-nál többen írták a minimális akadozást de 4.4.2 szoftvernél semmi ilyen nem volt. Hozzáteszem hogy T-Mobilos telók voltak,sajnos a nagyobbik Telenorban is csak G3 S volt. Valószínűleg maradok G3-nál
-
Enjy
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek Lenovo A536 vagy Samsung galaxy ace 3 lenne a jobb választás?
-
Andrewtaylor
csendes tag
válasz
Vhaerun
üzenetére
Szia
Ha facebookozni akarsz Lumiát zárd ki...
S4 legerősebb hardverileg,de szoftverileg kitudja hogy kap-e majd frissítés ha megjelenik s6 márciusba...
S4 minit egyatálan nem ajánlom.
S5 mini nem a legerősebb telefon hardverilag,de ha akarsz ujjlenyomat olvasót és pulzus mérőt válaszd ezt...
Ha ezek a telefonok közül válaztanál S4-et ajánlom. -
Vhaerun
tag
Sziasztok,
Xperia J-ről váltok.
A jelöltek:
S4 Mini
S4
S5 Mini
A fórumot picit visszaolvasva : Lumia 735?Igazából telefonálásra használom, max FB pluszban.
Vélemények?
Köszi
-
culas25
tag
Sziasztok,
Éppen telefont készülök venni, és a Sony Xperia E3 és a Huawei Ascend G6 között nem tudok dönteni. Most a vodafone-nál ugyan annyiba kerül mindkettő. Papíron jobb a Huawei kijelzője, és több memóriája is van, de nem tudom, hogy ez használat során mennyire érződik. Viszont a Sony márkanév mégis közelebb áll a szívemhez. Ha valaki esetleg nyomogatta már mindkettőt, az megoszthatná a tapasztalatait. Köszi előre is.
-
bilon73
aktív tag
helló,
fülhallgatós zene alapján, melyek most a legjobb telefonok?
köszi
üdv
p -
-
batai15
félisten
válasz
juventusfan
üzenetére
A honor nekem is tetszik de nem mertem meg venni a soc és a kevés felhasználói tapasztalat miatt.
-
monti0222w
addikt
válasz
juventusfan
üzenetére
Attol függ mit szeretnél fém házát erős proccival de belső memóriával ami nem fejleszthető tovább, ilyen a Mi3,.és valami ilyesmi a K 910, vagy egy szép üveg telot ami legfríssebb a 3,közül és mint magad is írtad 3 Gb rammal operál.
-
juventusfan
tag
Xiaomi Mi3, Honor 6 vagy Lenovo k 910? Ezek közül szeretnék választani, de ez nehézkes számomra. A honor 3 giga rammal rendelkezik a másikak 2 gigával. Kamera milyen bennük? A dual sim figyelembe vétele nélkül, persze az is számít...
-
Flind
senior tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Nem nagyon van, az a legjobb ennyiért. Az egyetlen jól belőtt Samsung termék.
Igen, nagyon jó szoft. a MIUI, de csak 2GB RAM-tól. Eléggé memóriaéhes, mivel a bloatwareen alapszik. És pont emiatt olyan gyors, ha van miből kajálnia. Csak azt veszed észre, hogy minden egyből megnyílik.
De a Redmi 1s topicjában bőven olvasni olyanokat, hogy lehetetlen a multitasking, mindent újratölt, a launchert sem hozza be normálisan.. Ezért nem ajánlom. -
MZsoltee
veterán
Köszi!
Hát a design... De nem vagyok divatbuzi. A méret jó, bár elég nagy kezem van. Ha mégsem tudnám megemészteni ezt a samut, akkor esetleg más opció?
A 2magos proci tényleg jobb, mint a 4magos, ami a Redmiben van van? Akkor a szerkesztés alapján ez tárgytalan.
Kevés a Redminek az 1GB-ram? Elvileg halál optimalizált software és a babos társának bőven elég a Concordon az 1GB-ram...
-
Flind
senior tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Pro:
-Frissebb Android
-2 év gari
-Még kisebb méret
-Még jobb proci
-Még jobb szoftver (a MIUI amúgy isteni, de Redmi 1s-ben kevés neki az 1GB RAM, mindent újratöltöget és lassabb)
-Amoled kijelző
-WVGA felbontás (simán elég 4.3"-ra, és sokkal kevésbé terheli az amúgy is erősebb vasat -> sokkal jobb teljesítmény)Kontra nem nagyon van, ha elég a méret, és nem hánysz a designtól. SIM-et ingyen cserélik.
Állj, most nézem, hogy az Edigital honlapja tulajdonságoknál 2 magos procit ír, az pedig nem lehet az LTE változat, mert abban 4 magos Snapdragon 410 van. Mégis LTE-nek hívják. Valószínűleg csak elírták a tulajdonságokat, de vétel előtt mindenképp kérdezz rá, mert ha nem LTE, nem éri meg.
-
MZsoltee
veterán
Két új telefon vereseng a concorde 5000 leváltásra kerül:
Xiaomi Redmi 1S
Pro:
- frissebb android
- nem microsimes (nem kell új simert fizetni)
- kisebb méret
- majdnem ajánlott by PH! (bár régebbi teszt, mint az ellenfélé)
- jobb software?? (Nem ismerem a MIUI-t amit olvastam róla az pozitív, tudtok erről mondani valamit)
- jobb prociCons:
- 1 év gari
- 2000-es aksi
- drágábbHonor 3C:
pro:
- 2GB-ram
- Olcsóbb
- 2év gari
- 2300-as aksicons:
- Microsim (nem tudom a voda mennyiért ad új simet)
- régebbi android
- nagyobb méretAz ár 50k környéke és extreme digital. Ha jobbat tudtok arra is kíváncsi vagyok!
-
quailstorm
félisten
válasz
balazs025
üzenetére
Ha most elég, nem hiszem, hogy később kevés lenne. A kijelző az kicsi egy S5-höz képest, de nyilván ezért kell neked. Emiatt nem terheli úgy a vasat, ami elég jónak számít mostanság. RAM is van 2GB. Nem hiszem, hogy bajod lenne vele 2 év múlva. Sima S3 sokkal hamarabb elavult.
Android 4.4 van rá. 5.0-ra reális esély van. Kérdés milyen lesz. Ha független, nyithatsz bootloadert, és letojhatod a gyári rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Telefonáláson kívül néha neteznék vele talán alkalmanként valami játék.