- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
axioma
veterán
Egyik lanyomnak homtom volt (17pro) azt nem javitottak gariban beazasra hivatkozva, most egy 20pro van az remeljuk birja; masiknak doogee de 5.5-os sztem x5 max vagy milyen neven fut. Utobbi a masodik hettol kezdve ugyesen lerakva mozdulatlanul tolt csak, kilazult a csatlakozo. Lassabb is meg lathatosagban is gyengebb, nincs ujjlenyomat-olvaso es meg valami volt kulonbseg amit emlitettek.
Persze te dontesz, csak nekem ez a privat ismeretem roluk. A doogee ha jon valami jo akcio le lesz cserelve 3/32-esre de nem doogee-ra, az biztos. Egy kategoriaval a ht ala sorolom. -
TGWH
őstag
Gold vagy rosegold, tehát ha nem tetszik az arany, akkor max veszel rá sötét tokot.
+ beépített az aksi, tehát vagy megszokod, vagy nézel mást
Mellesleg most már szerintem semmi gond az aksikkal, 5 éves sony walkman-ban az aksi majdnem a gyári szintet hozzamost már fejlődött annyira a technika, hogy nem púposodnak
-
smokin
tag
Ezért az árért a Huawei p8lite férbele vagy estleg a Honor 7lite.
De inkább a Honor abban nagyobb az akksi!! -
mark!
őstag
-
mark!
őstag
Kérdeztem énis ismerőst (Lumia 635-e van neki
) és azt mondta hogy lehet hogy a ram kevés, de snapdragonnal kb. minden szépen fut. Én is ma döntottem el: abban az árkategóriában nincs jobb. Főleg ha nem 3D szupidupiultramegagigaatomüber játékokkal játszasz, hanem csak néha-néha egy kisebb játék. Szóval tesztek alapján elég strapabíró, viszont az a 8GB tárhely böki a csőrömet. De az SD-kártya a kulcs
Nézz teszteket (jó sokat!) és ha tudsz akkor menj be valamilyen boltba Es próbáld ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest