Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iamdoki

    tag

    válasz BrianDK #70028 üzenetére

    Szia!

    A Redmi Note ütős telefon, 3 hónapig használtam egy MTK processzoros enhanced verziót. Ez a 2GB Ram-os, 8 magos verzió. Nem akad, nem fagy, a Miui atomstabil!
    Egy "hátránya" van, hogy lassan adják ki a frissítéseket. (13-án elvileg jön rá a 4.4.)
    A 4G verzióra folyamat mennek a frissítések, de "csak" 4 magos a proci, Snapdragon 400-as soc már egy kicsit régi.
    Csak azért adtam el, mert nekem kicsit nagy volt az 5,5 col-os méret. A telefon minősége amúgy kimagasló volt számomra a kínai telefonok közt. Volt már jó pár a birtokomban. iNew, Lenovo, Jiayu, Zopo, de a Xiaomi nem viccel, tényleg prémium termékeket gyártanak.
    Egy valamire érdemes figyelni, hogy gyakran bele lehet futni hamisítványokba itthon is. Sokan jártak pórul így, érdemes lefuttatni pár tesztet, ha használtan veszed meg itthon, hogy a paraméterek tényleg megfelelőek-e.
    A Gorilla Glass 2-3000 ft-ért pótolható, kapni rá 9H tempered glass-t, én is azzal használtam. Amúgy nem nagyon karcolódik a kijelző ennek hiányában sem. Akkuidőre meg mocskosul bitang jó a készülék, nálam 3 napot elszaladt vígan, pedig használtam is :)
    Kamerára üti a Note 3 Neo-t, a Redmi Note fúrumában valaki csinált összehasonlításképp képeket.

    Ha nagy kijelzővel akarsz telefont venni, csak ajánlani tudom, főleg a fekete hátlappal, az kevésbé csúszós, mint a fehér.

    Ha érdekel bármi a készülékről, igyekszem válaszolni mindenre.

    "Because I sad so, that's why..."

Új hozzászólás Aktív témák