Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
tag
válasz PROTRON #178785 üzenetére
Én nem hiszem hogy a C21Y android go-t kapott. Látom hogy a mobilarénán erről írtak, de ebben a listában nem szerepel a c21y, mint android go-s eszköz.
Valamint ugyanaz a t610-es proci van benne, mint a C25Y-ban, ami sima androidot futtat.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz PROTRON #178724 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy napi szinten napi 10giga képanyag gyártása, (majd esetlegesen több napon át át nem másolása), 2 simmel, ahol kell az SD, mert nem elég a 128GB, na, az rétegigény. Oké, munkafelhasználás, de ettől még gyártói szempontból rétegigény.
Minek kéne korlátlan net?
Szerintem ő arra gondolt, hogy a sok anyag, amit gyártasz, automatikusan menne fel felhőbe, akárhol vagy. (és akkor nem gond, ha nem jut eszedbe átmásolni).
Ehhez kéne a korlátlan mobilnet.
De ha nem engedélyezett a felhő, akkor ez a része tárgytalan úgyis. -
StyIe
újonc
válasz PROTRON #178724 üzenetére
Turelmetlen vagyok. 😂
Csak arra probaltam ravilagitani, hogy a beepitett tarhely, temposabb, mint a kartya.. mellesleg a szamitasaidra van forras is?
A belso joval gyorsabb, foleg ha 2x 3x elfelejtesz “masolni” mivel, akkor mar 3x tovabb tart a muvelet.
Nem ertem az egeszet, en top pc n dolgozok, mert a munkam ezt igenyli, annyi biztos hogy tobb GB os adatokkal en nem totyognek..[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
válasz PROTRON #178711 üzenetére
Ha ez mind a munkádhoz kell, gondolom csak van egy korlátlan előfizud és felhőbe mobilneten azonnal szinkronizálás mehet is. Ha nekem napi 10 giga kép jönne össze, ami fontos, tuti azonnal menne fel minimum 1 felhőbe. Nem kockáztatnék SD-vel és telefon tárhellyel.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
BiP
nagyúr
válasz PROTRON #178711 üzenetére
Ez a napi 10giga adat, (+2hétig elfelejted átmásolni azt, ami amúgy melóhoz kell, és 2 hétig nincs is szükséged rá), és emellé kell a 2 sim is, annyira rétegigény, hogy erre nem fognak telefont gyártani.
Úgyhogy innentől valóban a Te döntésed, hogy áldozol-e többet a nagyobb tárhelyre, amire amúgy szükséged van, vagy mókolsz kilógó kütyüvel.
De ha úgyis céges, akkor meg furcsa, hogy nem fér bele a büdzsébe, nem áldoz rá a cég. Munkaeszközön nem hiszem, hogy ennyire spórolnia kéne a cégnek, főleg, ha az egyik fontos szempont sérülne. Ha meg magánzó vagy, akkor meg (szigorúan szerintem) megérné a felárat. 2-3napi munkabér.De persze ha Te az SD-re esküszöl, akkor még a 128as háttértár is nagy
[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
válasz PROTRON #178692 üzenetére
Redmi 4a, Android 7, MUI 10, plussz 2/16GB RAM.
YouTube megy, Messenger megy, net megy. Csak várni kell, inkább ki sem kapcsolom a wifit. Lassú na, eléggé. Aksi bírja egy napig.
Lehet elmegy egy-két évig, de hamar be fog lassulni szerintem. 60 ezer alatt nem mertem nézelődni, persze a használt más lenne, ott már van vállalható. Sőt, már a 9a is megakad néha, panasz van rá, igaz nem tudom mennyi RAM van benne.[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
MODERÁTOR
válasz PROTRON #178685 üzenetére
Bármelyik, ami szembejön bármelyik áruházban, a szolgáltatód feltöltőkártyás árlistáján? (Képbe kerülhet bármelyik szolgáltató, mert a telefonok jó eséllyel függetlenek).
Ennyi pénzért nemigen van jó teló. Még a 45 sem feltétlenül az a kategória, ami ajánlható.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
t72killer
titán
válasz PROTRON #175427 üzenetére
Pont ránéztem, esetleg a CAT-nél van-e valami használható: Az elmúlt MÁSFÉL évben öszvissz kiadtak egy flip kacatot, amin fájdalom még egy SMS-t is megírni és kettő, természetesen 6.5"-os szörnyedelmet, bűnsz.r kamerával, amikor már a postás macskája is 1/1.8"-os szenzormérettel közlekedik.
Szóval nagyon nehéz a választás, egyelőre az 5.5"-os s7 edge-emet használom: ez kényelmes méret még mindíg, de az elmúlt két évben szinte semmi nem jött ki ekkorában.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz PROTRON #177830 üzenetére
Az atom XL-re amúgy azt írják, hogy "48MP-es kamera" - kérdés emögött milyen szenzor van ? Mert papíron az a52-esek 54MP-e nem sokkal több, csak ugye nem mind1, hogy emögött hány valós pixel és hány mm2 áll.
-
t72killer
titán
válasz PROTRON #177830 üzenetére
Nyugodtan teheted ON-ba, okostelóról van szó
Kijelző: az tuti, hogy nem többórás pötyögéshez találták ki, arra a 7"-os tepsik valók. Felbontásnál kicsit az izgat, hogy nem akad-e össze egyik-másik appal.
Kamera: nem elosztó, de mindenféle b.zbasz felirata nekem is jól jönne.
Mivel van tartaléktelóm, a lassan 7éves(!), tartalékként megtartott s7e simán átvette az a52s helyét, annyira nem sürgős a dolog, egy Atom XL utód jól jönne. Nem csak a frissített kamera miatt, hanem mert a mostani már nem a legfiatalabb gyerek és kérdéses meddig támogatják még - ezek ugye nem a csamcsung a 4éves biztonsági foltozással. Igaz, láttam van rá lineageOS, ami elvileg megoldaná a biztonsági kérdést hosszú távon
-
t72killer
titán
válasz PROTRON #177827 üzenetére
Ha a billentyűzet helyet foglal a kijelző elől, akkor nemigazán plusz érték. Akkor lenne az, ha iszapbirkózás közben lehetne a sárból kihalászott telón pötyögni vele (telefsott kijelzőn uis nem műxik a tapicskolás) - de ehhez ugye kell az ipCsillió védelem.
Az első okostelóm ezt így oldotta meg - persze akkoriban olyan huncutságok, mint vízállóság meg hírből sem léteztek:
[ Szerkesztve ]
-
-
t72killer
titán
válasz PROTRON #177824 üzenetére
Mindenképp toplistás, gondolkozom . Sajna nálunk nem ritka esemény a bőrigázás, szóval az ennyiért nem bocsánatos bűn, ha víztől csorgó zsebben behal.
Ja és igen: ez bizony 300£, hiába mond mást a tőzsde és még a töltőt is kilopták belőle.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Biga123
addikt
válasz PROTRON #176948 üzenetére
Nálam pont az sd kari halt meg a telóban. Uh igen menteni menteni. Nincs más mód.
Nem feltétlenül mobilneten kell menteni. Sok progit be lehet lőni h wifin automatikusan mentsen.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
gyulank
addikt
válasz PROTRON #175425 üzenetére
Az meg végképp nonszensz, hogy a telefonok közt fóliák, meg tokok, meg minden van. De azon az oldalon nem kellett kiválasztani sem, hogy pl. milyen márka, mint itt, hanem pipálni lehetett, meg húzgálni, hogy mik férnek bele a kritériumokba.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
gyulank
addikt
válasz PROTRON #175425 üzenetére
Mondjuk, de, mindent lehet kényszeríteni. De az is lehet, hogy az a bolt egy olyan adatbázisból dolgozott, amiben benne voltak a mobilok adatai, és akkor, ha a típus meg van adva, a többi adat is hozzárendelhető, és kereshető...
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
Laurh
aktív tag
válasz PROTRON #175168 üzenetére
Több A52s és 53 is volt a kezemben családtagoknak vettem. Nem játék közben voltak ezek az akadások, hanem alkalmazások váltása közben, főképernyőn görgetve oldalak közt. (valakit ez pl nem zavar észre sem veszi, nekem bántotta a szemem)
Ezt leszámítva szerintem ebben a kategóriaban egy jó választas.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest