- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
mr.kocka #29209 üzenetére
Én erről nem tudok, de szerintem egy 4,3"-os üveg kijelző kb minden telefonon sérülékeny.
Ráadásul ez gorilla glass. -
milanmylo
aktív tag
válasz
mr.kocka #28906 üzenetére
Gondolkodtam az 5-ön is de marha drága lesz... Még hűségidővel is szolgáltatóknál. 1 év hűségnél sosem vállalok többet, mert általában ráunok a telefonokra
Az ártartásra úgy gondoltam, hogy nagyjából hasonló mértékkel fog esni az ára. Ez is egy samsung betegség a hatalmas értékcsökkenés... -
#Dániel
tag
válasz
mr.kocka #28389 üzenetére
Azért jöttem ide hozzátok, hogy kapjak valami normális ajánlatot mert nem tudok dönteni.
Még azt nem tudom hogy a Wave II -vel mi a helyzet. De lehet lassan nem is érdekel.Minden esetre köszönöm a válaszaid és gyors reakciót mindenkinek.
Kérdésem még biztosan lesz majd a telóval kapcsolatban.
A mac-address re még mindig nem kaptam választ, fontos lenne nekem.D.
-
#Dániel
tag
válasz
mr.kocka #28382 üzenetére
Az hogy nincs magyar nyelv egy cseppet sem zavar.
Fagyás , akadozás semmi ilyesmi gondolom nem tapasztalható.
Fogása? Érintése? Kényelmesen tartható, és a felülete milyen ?
Másik kérdésem. A telefon MAC-addressét ki lehet nyerni a telefonból?
A 2.2 es frissítést hogyan és miről végezted.Kezd tetszeni a telefon!
ui.: HA nem defy, akkor Samsung i5800 Galaxy 3 Samsung s8350 Wave 2 ?
Ezekről valami vélemény ?D.
-
aggleány
addikt
válasz
mr.kocka #27914 üzenetére
Én viszont nem netezek, de be van kapcsolva a 3G, ezért gáz.
Részemről a Legendet nem váltanám le egyikkel sem, annyival nem jobbak, és azért az unibody fémház az unibody fémház.
Esetleg Defy, de inkább mégsem, ha nem muszáj. Egy Neo lenne jó Neked, de az nincs a T-nél. Erős proci, nagy kijelző, jó fotós képességek, all in one.
jayjay
mr.kocka jól írja, elég sok lehetőség van a letiltásra. Én egy Quick Settings nevű progit használok, nekem ez a legegyszerűbb, nem kell a menüben keresgélni, kiteszem gyorsgombnak a Home-ra, és van benne egy csomó állítási lehetőség.
-
MaxTorque
tag
válasz
mr.kocka #26825 üzenetére
Az X8 ukrajnában függetlenül 35e újan, a Gio 42, Ace 53. Az x10 mini a Gio és Ace között van: 46 ruppó. A Blade-t meg el lehet felejteni, olyat én itt még nem is láttam. Ez alapján nagyon az X8, de van egy szétlőtt Galaxy S kábé ugyanolyan árban mint az új X8, csak az még nem eladó, és nem tudom mikor lesz az.
Az x8-at mennyire lehet szétmoddolni? Játékra hegyezném ki
-
MarioAna
senior tag
válasz
mr.kocka #26756 üzenetére
Navi nekem abszolút nem fontos, van egy FuSi N560 pda-m, azon van GPS, de nem igazán használom (jogsim nincs, biciklivel meg vicces lenne
).
Hú ez az E90 nagyon nem tetszik összecsukva
,
P1i egy 10essel olcsóbb (használtan nézelődök), és jobb a kamerája mint az E71-nek, csak az érintőképernyő miatt rázom a fejem kicsit, hogy mennyire tudnám megszokni.
N97 sem tűnik rossznak, csak az már eggyel nagyobb árkategória (>30k).
Nokia 5730 ami kb tökéletes lenne, csak ez is drágább mint amennyit szeretnék rá költeni. Az E65 viszont nem tetszik.
Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest