- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Igen, nézegettem én is a Tré kínálatát, sejtettem hogy nem lesz alternatíva, még így sem, hogy a Skate már nem olyan jó vétel mint a Blade volt.
Egyébként ha jobban érdekel a teló írtam róla egy viszonylag részletes értékelést a topicjába, részemről most leginkább az zavar hogy túl nagy, már kényelmetlen kezelni, ugyanakkor észrevehető a gyorsulás a Blade-hez képest főleg moddolva.
Az a gáz ennyiért vagy sokkal gyengébb telók vannak csak, vagy nagyon apró kijelzővel amit megint nem akarok. -
fatal`
titán
Nincs tapasztalatom excel kezeléssel. Olvasó van rá gyárilag telepítve (vagy szerkesztő is? nem próbáltam), ha szerkeszteni nem is lehet, akkor a marketen ez orvosolható (de ha jól tudom csak fizetős programok vannak).
Számhordozással is köthetsz előfizetést.
Ha fontos a nagyobb kijelző, akkor ace, de annak jóval szerényebb a hardvere. A Gio szvsz csak a kijelző miatt nem éri meg, mert az is csak 3,2", ami ugye nem sokkal nagyobb, mint a Mini.
Esetleg nézd meg a ZTE Skatet, annak aztán nagy a kijelzője, csak azt a nagy kijelzőt elég lassan hajtja meg a vas (ugyanaz a hardver van benne, mint az Aceban).
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest