- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
shigg89
csendes tag
válasz
Tsebacsi #33474 üzenetére
A desire s-re gondoltam, amit ha jól tudok idén év elején jött ki. Igazából mindkettő azonos méretű, szóval ebből a szempontból szerintem mindegy hogy melyiket választanám.Már leszűkítettem a kört erre a két telefonra, de még így is nagyon gondolkozok hogy melyik lenne a jobb választás
-
shigg89
csendes tag
válasz
Tsebacsi #33470 üzenetére
Hát mivel mindkét rendszer új nekem, ezért nem tudom, hogy melyik lenne a jobb választás. Az utána olvasgatásból az jött le nekem, hogy a desire jobban testreszabhatóbb az android miatt, bár azért az iphone se panaszkodhat. Elsősorban zenehallgatásra, netezésre, játékra használnám, és a GPS se elhanyagolható szempont azért.
-
fleetcmd
tag
válasz
Tsebacsi #33355 üzenetére
A Google Maps-on most már bármilyen térképrészletet el tudsz tárolni offline megtekintésre, így akár külföldi térképet is (amikor mi elmentünk Prágába idén, lementettem a prágai térképrészletet a telefonomra). Az egyetlen baj, hogy a GMaps offline módban navigálni nem tud. (azt nem tudom, hogy keresni tud-e)
-
diegho
nagyúr
-
fatal`
titán
válasz
Tsebacsi #31076 üzenetére
A procit a CM7 defyn is felhúzza alapból (tovább meg nem nagyon húzható, mert ugyanaz a cpu van benne, mint a defyben).
2.3.3-at megkapta, de a hír topicjában sokan írták, hogy régi a kernel és így kétséges, hogy az ICS-t megkapja e. De legalább a gingerbread miatt már magyar.
-
aggleány
addikt
válasz
Tsebacsi #30724 üzenetére
Szívesen.
A RAZR-ban elvileg már lesz gyárilag magyar nyelv, de nem biztos, nem akarok hülyeséget mondani. A Sense-hez hasonló launchert pedig tudsz rá tenni, ha akarsz.
Ha megfelel a HTC képminősége, akkor semmi gond, mert amúgy szerintem nagyon jól összerakták ezt az XE-t. A fekete-vörös összeállítás nekem is gyengém.
Még van rá esély, hogy lesz addig valami új, úgyhogy érdemes bújni a híreket.
-
aggleány
addikt
válasz
Tsebacsi #30705 üzenetére
Eddig azért nem írtam neked, mert én nem igazán szeretem a HTC-ket, ebből következően nem is igazán ismerem őket. A teszt alapján az egy nagyon jó kis telefon, de én nem venném meg. Fotózásban a HTC-k elég gyengén szoktam teljesíteni. A RAZR már sokkal komolyabb gépnek tűnik, azon elgondolkodnék, ha nem lennék teljesen elégedett az enyémmel.
-
Dhampir
félisten
válasz
Tsebacsi #30653 üzenetére
Érthető ok.
Különben én úgy vagyok vele, hogy szinte mindegy, hogy melyik gyártó, csak jó telefonokat készítsen. A Samsunggal eddig csak jó tapasztalataim voltak, a szervizellátás véleményem szerint kiváló más gyártókéval összemérten, ezt főleg akkor tudja értékelni az ember, ha kártyafüggetlen készülékét kell orvosoltatnia, mert a kártya szolgáltatóján keresztül kevésbé érzékelhető a javítóháttér hozzáállása.
Ellenben elképzelhető, hogy majd egy másik hozzászóló meg fogja cáfolni ezt a véleményt, de attól az még részemről igaz marad a pozitív tapasztalatok fényében.
Ami nekem nem tetszik a Samsung vagy akár az LG mostani egyes készülékeiben, az iPhone utánzására való törekvés. Például egy Sony Ericsson, Nokia vagy Motorola (talán a HTC sem?) készülék esetében ez nem áll fenn.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest