- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ricardo
titán
" telefon rasszista "
Ezen besírtam.
-
Ricardo
titán
válasz
matyi19 #48864 üzenetére
Én a galaxy S2-t tartanám meg. Jobb kijelző, több lehetőség, jobb támogatás (nem csak gyártói szinten), Egyedül fényképek terén jobb az N8, de nem annyival, hogy a többi hátrányát ellensúlyozza. Az S2 már elég jó képeket lő.
A fő kérdés az melyik OP rendszer tetszik jobban? -
Ricardo
titán
válasz
molnarpeter #48150 üzenetére
Egyik barátom megkért , hogy menjek segítsek droidos telefont választani a gyereknek születésnapjára. Vodánál (fogalmam sincs a voda dolgairól)most mit érdemes megnézni? 30-40 környékén,akár előfizetéssel is fogalmam nincs milyen csomaggal, nem saját részre lesz.
-
Ricardo
titán
válasz
hülyegyerek #37275 üzenetére
Egyértelműen SGS II. Ahogy előttem írták sok dologban jobb a másik kettőnél, és a támogatása (tartozékok, romok , programok) túlmutat a másik kettőn.
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
válasz
galusz72 #29889 üzenetére
Ahogy írták is a tartósság megállapításához mindkettő fiatal még.
ha hosszú távra tervezed én mindenképpen S2-őt ajánlom, hiszen rengeteg fogyott/ fogy belőle. Ha megnézed akkor láthatod az S1 nek is jó volt a támogatása, és tartozék ellátottsága. A hivataloson felül (pont azért mert sok embernek van ) a user támogatása is nagyon jó. A mai napig jönnek rá az okosságok. -
Ricardo
titán
válasz
Zsolti900114 #29843 üzenetére
Nokia E52?
Nem mai darab, de minden kritériumnak megfelel. Egyedül a fényképező a kivétel, az nem az igazi.
-
Ricardo
titán
válasz
werszomjas #29575 üzenetére
Használtan E71/E72
-
Ricardo
titán
válasz
szabozsolt87 #27819 üzenetére
A képek, videók jöhetnek ide
-
Ricardo
titán
válasz
molnarpeter #27668 üzenetére
Érdekes. Nem hallottam, hogy két féle kamerával szerelnék
-
Ricardo
titán
válasz
molnarpeter #27665 üzenetére
Ez nekem új. Tudnál linket adni hol olvastad?
-
Ricardo
titán
válasz
donkadavid #27629 üzenetére
Én Ace-t vennék, mégpedig azért, mert a wildfire gyenge kijelzővel van felvértezve. idézet a tesztjéből
"Szimpatikus lenne, ha a felbontás nem vágná haza az egészet. A 240x320 pixel borzasztóan kevés ekkora területre. A képminőség egyértelműen gyenge, hiába szépek a színek, ha jól láthatóan pixeles minden. Már egy szimpla SMS-nél is látszik a szövegen, hogy „szőrösek” a betűk, az íves formákat pedig lépcsősen jeleníti meg. Egyértelműen baklövés, amit azért nem várnék el a HTC-től."
-
Ricardo
titán
válasz
timirosicka #26866 üzenetére
Mindkét telefont ki lehet nyírni egy nap alatt, ha használod.
-
Ricardo
titán
válasz
Loituma69 #26529 üzenetére
"nálam ez a legfontosabb és utána jön a belső tudás és szoftver!"
Nálam meg a tudás a fontos. Emellett azért fontos hogy számomra szép legyen az adott készülék, és ezzel nincs gond a samsungnál.. Számomra az a ciki ha egy csúcs készüléknél a tudása miatt kell kompromisszumot kötni.
A műanyagnak vannak előnyei is: Kisebb SAR érték, jobb térerő, wifi jel, könnyebb...stb.
Persze a műanygból is a minőségit kellene alkalmazni (az SGS hátlapja finoman szólva sem az igazi), de a 2 szerintem javult annyit hogy ne legyen a céltábla közepe.
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #20696 üzenetére
Gagyika
. Ez de szép szó. A korodat meg sem tippelem inkább.
Az ár/érték arány valóban nem azt jelenti hogy minél olcsóbb legyen. "ár/érték arányban akkor is van tőle jobb!"
Mondanál ezért az árért jobb telefont? Most az nem téma hogy az LG2x pl mennyire éri meg az árát (annak is jó az ár érték aránya csak más kategória)
Várom a készülékek listáját.
Szerk:
Land:
"Nagy bolond vagy te! Nincs rád jobb szó" azért akad: Cool -
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #20687 üzenetére
Az ár /érték arány mond valamit
Tedd meg hogy mesélsz a 3x nagyobb tudásról. Én várom a beszámolót, mert lehet hogy rossz vásárt csináltam a Blade megvételekor.
Szeretnék megvilágosodni.
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #19546 üzenetére
80K egy Blade? Jó helyen nézelődhetsz
Jooker: Felénk valóban nem annyira ismert a márka, de azért nézz utána a cégnek egy kicsit. Ha jól emlékszem a HTC sem bír olyan hosszú történelemmel mifelénk, és nem is volt olyan régen, amikor az volt az általános vélemény, hogy az LG maradjon csak a mikrók gyártásánál.
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #18984 üzenetére
Nekem még egyszer sem kellett
Összesen négy van a közvetlen társaságban, és eddig csak egy volt cserés.
-
Ricardo
titán
válasz
jooker82 #18662 üzenetére
Kérdés mennyire nagy a 3,5?
"a kezelhetősége az miben jobb??" multitouch?Ram kapcsán meg idézet az optimus tesztből:
"A memória 256 MB RAM-ból és ugyanennyi ROM-ból tevődik össze, a felhasználó számára körülbelül 120 MB hely jut adatainak tárolására, melyet ugye microSD kártyával bármikor bővíthet." -
Ricardo
titán
válasz
jooker82 #18655 üzenetére
Olvass bele a fórumában, mit lehet kihozni belőle. Kopásról tulajtól eddig nem olvastam, pedig nem kevés tulaj írogat itt igaz színes bladeről sem. nekem is ilyenem van, abszolút nem gagyi a műanyag. Sőt szerintem sokkal jobb mint a zongoralakk bevonatú kopogós bevonatok.
-
Ricardo
titán
válasz
manchester85 #16701 üzenetére
"így kijelenteni azt, hogy a fizikai gombokkal ellátott készülékek közül ez a legjobb rendszer"
Ilyet nem is írtam.
A hagyományos alatt a nem érintős telefonokat értettem. -
Ricardo
titán
Most az Android kapja a legtöbb dicséretet.Ha fontos volt a qwerty, szerintem jól választottál.
Jó anyagválasztás, jó üzemidő. Nem egy multimédiás szörny, de ahogy a szavaidból kiveszem, nem is ez volt a cél. szerintem elégedett leszel vele.
hogy van e jobb válastás, és hogy melyik készülék lenne az, azt csak akkor lehetne megmondani, ha minden egyes szempontot ismernénk ami fontos neked egy telefonban.
Mindenkinek másik készülék felel meg.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest