- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
szacsee #38591 üzenetére
Mikor mutter vacilált a Wildfire S és az Xperia mini között akkor felbontották neki a dobozt azt a ragasztót is elvágták és megmutatták neki mind a 2 telót. Megtaperolta, nézegette majd (okosan)
kiválasztotta a Mini-t. Utána a Wildfire S-t visszatették dobozba, visszacsomagolták rendesen és elrakták.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kuruc2 #38093 üzenetére
Szia. LwW-em van. A "fényjáték" persze, hogy kikapcsolható. Hangszórója elég hangosan szól. T- nél ráadásul LiveSound fülest adnak hozzá ami azért elég jó (sokkal jobb mint amit a Wildfire- höz adnak). Jön rá ICS, van flash, gyors, teszi a dolgát. Mindenképpen a Defy és a LwW között választanék. A Defy-t csak akkor venném ha fontos a strapa és a nagyobb kijelző. Szóval szerintem LwW!
-
Tomi0703
addikt
válasz
bluobluo75 #37631 üzenetére
optimus black 72 k Tnel a netrol rendelve dominoba.
-
Tomi0703
addikt
válasz
bluobluo75 #37622 üzenetére
optimus black? se neo?
-
Tomi0703
addikt
válasz
korpicschess #37349 üzenetére
és CHIPman: Annyira nem vagyok otthon a fülesekben.
(először nem is akartam beleírni).Azt akartam kihozni, hogy az Arc-hoz kapott füles se szól rosszul persze nem egy csúcs.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Richee11 #37096 üzenetére
Én a Neo és a Nexus S között vacilálnék. W-nek a procija fel van húzva ahogy sdd2 is írta. A Neo kopásáról nem tudok nyilatkozni de ha én ennyiért vennék telót tuti tokba raknám (ez a minimum nálam
). Unalmas SE felület? Ez pár perc alatt orvosolható egy Launcherrel (pl GO). Akármilyen felületet rakhatsz rá. Amúgy nekem az SE felület tettszik a legjobban (a nagyoké), a 'tácsviz' nekem rohadtul nem jön be.
Szóval szerintem vagy Neo vagy Nexus S.
-
Tomi0703
addikt
válasz
molnarpeter #36708 üzenetére
se biztos kiesik? egy arc jo vetel lenne. vagy olcsobban van sgs, optimus black.
szerk.: vagy defy+ ha van hasznaltan (bar kisebb kepernyo), esetleg ha csak net akkor skate? xD
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
válasz
Jammalan #35187 üzenetére
mini: erosebb hardver, nem fagyna, ja es nekem is nagy kezeim vannak de fektetve hiba nelkul tok gepelni rajta, filmet mondjuk nem neznek rajta, netezni meg jo vele...semmi akadas, jon ra frissites...
skate: nagy kepernyo ezert filmre jo de sok jatekban szaggatna es mar akar a menuben is (bar fozott rommal orvosolhato), netre is jobb a nagyobb kijelzo viszont azert nem menne olyan gordulekenyen mint a mini.
osszessegeben en a minit vennem (es mondom eleg nagy kezeim vannak)(#35190 ) yello72: szerintem a ket SE kozul valasszal. ( en a lww valasztanam)
-
Tomi0703
addikt
válasz
Joci93 #34695 üzenetére
en a one touch-t vennem. raadasul 5000 ft feltoltese eseten 22 k a telo. raadasul uj is. van rajta elolapi kamera, feny( ez jol jon ha van, bar nem valami eros), kamera 5 megapixeles igaz nem valami jofele. egyedul a felbontasa nagyobb a blade-nek viszont kijelzo meret ugyanakkora. szerintem a one touch-ot vedd.
-
Tomi0703
addikt
válasz
TayRol #34682 üzenetére
SE Mini vagy Live with Walkman. Bár most a Mini elég olcsó. Én a Minit venném (Telenornál a LwW sokkal olcsóbb
).
(#34684) theerp: Hát ha dobsz rá +5 ezret akkor kapsz egy Sony Ericsson Xperia Minit, ami azért sokkal jobb mint az általad felsorolt telefonoknál (hardver, kamera, HD videó, jön rá ICS stb... stb...)
.
Ha 30-nál többet nem akarsz rá szánni akkor szerintem Xperia X8 vagy Galaxy Mini (bár szerintem ronda a képernyője) -
Tomi0703
addikt
válasz
Balázs1621 #32193 üzenetére
Azért ha megnézed a videót van különbség a kettő között.
(#32195) Tibii91 Nincs mit. Remélem segített valamit.
-
Tomi0703
addikt
greggggg: Hát ahogy olvastam 40 körül kapható lesz annyiért nem rossz viszont eléggé szaggatós és azt is írják,hogy nincs rendesen optimalizálva
Bár 4,3"-os kijelző nem rossz ennyi pénzért
Majd meglátom még... Novembertől elvileg ugye kapható, kíváncsi leszek rá. Mindenesetre köszönöm.
A megjelenését biztos megvárom
zsoltyyy: Köszi szépen.
-
Tomi0703
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat! Blade vagy Gio lesz, de lehet inkább várok.
-
Tomi0703
addikt
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Új kellene szóval Milestone nem játszik. Igazából a Blade-en és a Gio-n gondolkodtam. Blade nagyobb kijelző végett és talán netezésre is jobb lenne (viszont lehet fagyna), a Gioban pedig 800 mhz-es proci van viszont kisebb képernyő. Szóval nem tudom. Igazából a internet a lényeg, a játékoknál ilyen alapra gondoltam pl.: Angry Birds. Kamra ugyanaz de olvastam, hogy a Gio elég szép képeket csinál. One Touchról mi a véleményetek? 5 mp kamera (igaz nem a legjobb minőségű) 3,5" képernyő (mint a Blade-é) és 10-12 ezerrel olcsóbban. -
Tomi0703
addikt
Üdv!
Mostanában szeretnék Androidra váltani. Nézegettem a készülékeket és 4 van ami közül választanék:
- ZTE Blade
- Samsung Galaxy Gio
- LG Optimus One
- Telenor One Touch (Alcatel OT-990)A telefon leginkább internetezésre és játékok futtatására kellene, esetleg néha filmlejátszáshoz (?), de a legfontosabb az internet. Már nézegettem teszteket de gondoltam előtte kérdezősködök itt is
. Szóval melyiket ajánlanátok, vagy esetleg valami mást (40 e a határ) ? Vélemények, tapasztalatok?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Windows 10
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest