Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
premete #45724 üzenetére
igen óriási különbség, de szerintem minden fajta telefon volt már szervizben így ezért kifejezetten ezt a típust leszarozni kicsit erős...
Viszont ha lehet maradjunk a topic eredeti céljánál, én kérdeztem hogy miért szar, úgy érzem, hogy nem kaptam 100%-ban megfelelő választ, így tovább lépnék a dolgon
Persze ha gondolod beszélhetünk róla, de úgy sem győzzük meg egymást
-
fatal`
titán
válasz
premete #44690 üzenetére
Próbáltad is vagy csak olvastad valahol? Semmi baj nincs az ICS-sel, ha kipucolod a gyári szarokat. Nem több a memóriahasználat, mint GB alatt.
(#44696) asound: SE Proval az a baj, hogy nem forgalmazzák nálunk hivatalosan (csak a vodafone smart storeban) így, ha nem vodás vagy, akkor csak sufnigarral tudod megvenni, vagy külföldről.
(#44700) Pepeninho: Az U-n nincs qwerty.
-
HerrMajor
csendes tag
válasz
premete #44647 üzenetére
"Ugyanis nem hogy itthon, de Európában se lehet kapni hivatalosan, csak Amerikában (Droid 3 néven) és Ázsiában (innen jött a mienk is), utóbbit tudjuk nálunk is használni."
EU-ban hivatalosan nem forgalmaztak Milestone 3 nevű készüléket és soha nem is tervezték, főleg nem a Motorola. Ezért mondtam, hogy nem létezik.
Az már a te igazad, hogy lehet Ázsiában DROID 3 helyett tényleg Milestone 3-ként emlegetik, nem tudom, de ezek tuti nem EU-szabványosak.
A linket köszönöm, ez tényleg jól jöhet, még 50k sincs!
-
agabe
addikt
válasz
premete #44650 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy nem izgatom magam...ha beég a kijelző, akkor hívom a szervizest, hogy jöjjön és cserélje ki fél óra alatt.
Ha esetleg karcos lett volna a kijelző üvege (nekem még nem volt), akkor az is elmúlna, és bármi más baja van azt is helyszínen javítják... ennél jobbat nem tudok elképzelni, csak persze azt, ha semmi baja sincs, de az összes okosteló romlékony sajna és mindegyiknek lesz valami baja előbb-utóbb, így igazából a samsunggal megkímélem magam a fölösleges rohangálástól, és ha háromszor kell cserélni két év alatt a kijelzőt, akkor háromszor nem rohangálok -
HerrMajor
csendes tag
-
válasz
premete #44237 üzenetére
Akkor kérlek pontosíts, mert amit állítottál az még semmi. Nálam a negatív rekordot a Desire tartja, ugyanúgy használva N8 2 nap, N79 meg három.
Droidosokban is bőven van szórás hogy melyik meddig megy el.
Az meg hogy egy v3as készülék szerinted levélnehezéknek jó (tisztelet a kivételnek) had ne legyen muszáj egyetértenem. Nem attól okostelefon valami hogy fb kliens fut a főképen sztem... Sőt, sok szempontból egy lumia kevesebbet tud mint egy v3. Nem, marhára nem a mhzek érdekelnek, hanem hogy mennyire tudom testreszabni az adott készüléket. Lásd a 101-es listát, ennek 98-99át tudja a v3. Nem naprakész? Lehet. De ez mit jelent pontosan? Max hogy kevesebb friss térképpel rendelkező naviprogramból válogathatok (és ne kezdjül el hogy egy garmin/sygic mennyire látszik 2,6"on, alkalmi navira tökéletes). Amúgy?Egy E52/N79/N82 nehogy már kevesebbet tudjon mint amikor megjelent? Azóta csak többet tudnak. Valamelyikünk fogalomzavarban él.
Plusz v3 és S^3 esetén ott az energiatakarékos mód ami elég jól teszi a dolgát.
Kinek a pap, kinek a papné, de jobban komálom ha minél kevesebbet ferdítünk a tényeken...
De ha gondolod, kerítek egy N79/E52őt ha tesztelni szeretnél, hacsak nem razr maxxod van, kikapna az adroidos ellenfél. Nem mondom hogy nem kapcsolnám be az energiatakarékos módot (ha már van és erre megyünk), de ezzel a jónak számító minit is megelőzné. Zene, gps, net mindegyikével sokszor órákig használtam, ezekből indulok ki, a papírformát nem is nézem ha van módom használni és kipróbálni. Nem ritkán logolok sports-trackerrel 5-7 órákat, és közben fényképezek is, és tekerésnél a zene is megy közben, és még este egy kis fórumozás belefér.Nem mondta senki, hogy a mérleg másik serpenyőjében sincs semmi az androidos készülékeknél (izmosabb hw, nagyobb kijelző időnként jól jöhet), de [Í]nem azokból az igényekből indultunk ki.
-
whabaky
tag
válasz
premete #44011 üzenetére
Sajnos nekem még a 4" is "nagynak" számítana, ezért írtam, hogy lehetőleg ne legyen akkora se, de, ha nincs más opció, akkor lehetőleg annál nagyobb ne legyen.
Valamilyen szinten meg van kötve a kezem a gyors használhatóság miatt (előkapni, zsebrevágni, gyorsan tudjam kezelni/átérni az ujjaimmal... nem félreérteni), mert sűrűn járok autóversenyekre dolgozni, így emiatt kéne egy "kis készülék, nagy tudással"
-
válasz
premete #43980 üzenetére
Okés, köszi, csak azt írta a kolléga, hogy "- Defy/Defy+ : sokan panaszkodnak kijelző/hangszóróproblémára", és ezekre a problémákra vagyok kiváncsi.
Egyébként miért mondják, hogy gyári ROM-mal nem jó a defy+? Mi a baj vele?
Nem gáz, ha újat kell feltennem, de gondolom, az gari vesztéssel jár, ami viszont már probléma, mert az ára nekem elég nagy tétel. Ezért is fontos tudnom, hogy milyen esélyeim vannak a meghibásodásra. -
Rotate
veterán
válasz
premete #43309 üzenetére
mondjuk S2 főleg a 2A-s aksival jó, a gyárival már nem emlékszem mennyit bírt, de így nagyon jó
nem igazán kell azzal foglalkozni, hogy most mit hogyan kelljen kikapcsolni, mert bőven kibírja az 1 napot, általában 20-30% maradékkal...
a Note igen, tudom, hogy szinte lemeríthetetlen, meg a a Razr-k is jók, csak nekem az volt fura, hogy neked a Samsung nem felső kategória szöveg... igaz, hogy a kevésbé drága telefonjait leszarja, de a zászlóshajó vásárlói általában el vannak kényeztetve...
-
Otisz
őstag
válasz
premete #43191 üzenetére
Saját tapasztalatom alapján a Note többet bír ki mint a többi.
Ugyanúgy használtam mint bármelyik más készülékem, és nagyon meglepődtem az üzemidején!
Azonos használatnál akár pl. az XSX, akár a Lumia 800, akár az S2 (de mást is írhatnék - na jó az i4, i4s-t nem)már rég 50% alatt volt, a Note még mindig 80 fölött.
Azonos használatnál azt értem, hogy az volt a fő telefonom.Note=imakönyv
Én nem tudtam megszokni a méretét.
Maddoxtomi: amennyiben az iOS számodra előny, akkor egy pár hónapos i4-et ajánlanék. 8gigás verzióban 70-ért is ki lehet fogni.
-
Otisz
őstag
válasz
premete #43174 üzenetére
+1:nem minden fülessel szól jól.
A háza valóban könnyen gyűjti az ujjlenyomatokat, de amikor először megnéztem az SXS-et egy T-mobile üzletben, azt hittem dobok egy hátast, olyan zsíros volt. Nem tudom milyen emberek tapogatták, de elképesztően nézett ki.
Nekem is van egy SXS-em, és elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan legyen.
Mondjuk biztos nem vagyunk egyformán zsírosak -
fatal`
titán
válasz
premete #43084 üzenetére
Ismerős x1-e a mai napig megvan és nem sokkal a megjelenés után vette, semmi baja vele.
Nekem fél éves a Mini prom, egyelőre hibátlan.
Nem rábeszélni akarom, nekem mindegy mit vesz, de a support miatt is xperiat vennék. Bár 57 ezer forintért nagyon jó vétel a motorola, ha valóban gyártói garis. Ellenben nem tud magyarul, ezt is érdemes megemlíteni.
-
N.E.R.O.
tag
válasz
premete #42859 üzenetére
Köszönöm a választ neked és Rotate fórumtársnak is.
Tesztek alapján akkor a Motorola Atrix 4G lesz, ha nincs más/több ajánlat.
E-bayről másfél hét alatt itt is lesz, 85e Ft körül.
Meglátjuk mennyire lesz boldog az együttélés és milyenek lesznek az első tapasztalataim okostelefonnal.Még egy kérdés. Bár gorilla glass van benne, érdemes-e arra még egy fóliát is tenni biztos ami biztos alapon?
Üdv:
-
Rotate
veterán
-
Otisz
őstag
válasz
premete #42592 üzenetére
Tudom mi, de én csak ezt az adatot tudom. Oda is írtam az érték mellé a mértékegységet, gondoltam így világos lesz hogy milyen adatot adok meg.
Példa a láthatóságra: a sokat ajánlgatott Defy+-t képtelenség volt napfényben látni! Hasonlóan az Xperia Minihez (bár az valamivel jobb volt). A Lumia 800-at viszont tökéletesen lehetett. Wave-t, 3G-t, 3GS-t, i4-t, i4S-t stb. úgyszintén.
Most egy SXS-em van, azzal sincs gond. -
jooker82
nagyúr
válasz
premete #42594 üzenetére
A 2x-emen sincs szerintem 500 Nit se,de nem kell forgatnom napsütésbe,elég jól látható,minden,ha teljesen rásüt a nap is...
Irigylem a Pradádat,az nagyon előkelő telefon...és,ahogy a másik topicba irták,nem is egy karácsonyfa kinézetű,ami a kijelző tartalmát illeti..
..
-
Rotate
veterán
válasz
premete #42419 üzenetére
S2-vel biztos nem lenne ilyen garanciás gondja... azt úgy kezelik a szervizek, mint a hímes tojást... ráadásul jó sok garit adnak, és még nem is kell szervizbe futkosnod, meg egy szar Ace-t is visz neked a futár arra a 2-3(!) napra amíg távol van az S2-d... azért ez nem olyan rossz hozzáállás...
-
BossBoss
őstag
-
jegenye77
addikt
válasz
premete #41707 üzenetére
A Blade-emet akarom lecserélni valami jobb telóra!
Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest