- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
-
premete
veterán
válasz
Ádám_ka #42787 üzenetére
Ha el tudsz menni 100 ezerig, akkor szerintem már ne vegyél egymagos, fél giga ramos készüléket, de az Atrix például webtop-multimedia dokkolóval, 2 év garival 89 ezer a vodafonnál (természetesen független a készülék és a szoftvere is EU retail, nem vodás)
A Defy+ kijelzője, illetve a többi, 3.7"-os nekem is kicsi, a 4.0, esetleg a 4.3 a bejövős. Mondjuk a Defy+-nak és az Atrixnak előnye, hogy szinte nincs kerete, így a készülék, ugyanakkora kijelzővel, kisebbnek tűnik. -
Gabesz77
senior tag
válasz
Ádám_ka #42785 üzenetére
SE Ray, kicsit kisebb mondjuk, mint a Defy+, de fotókban sokkal jobb. Vagy ugyanígy SE Neo, vagy Neo V, ezek 3.7-esek. De 100 alatt belefér még a HTC Evo 3D is, bár szerintem SE-k képekben jobbak.
Androidot írtál, de ha nyitott vagy egy zártabb rendszerre
, akkor a Lumia 710 is érdekes lehet. Egész jó képek, GPS, stb.
-
aggleány
addikt
válasz
Ádám_ka #24361 üzenetére
Ennyiért nem igazán fogsz androidos telót találni, aminél tényleg jók a fotók.
Aminél segédfény is van, és nagyjából belefér az árba: X10 Mini, Galaxy Ace. Használtban mázlival: X10, Defy. Ezek elvileg fotózásban nem túl rosszak, de semmiképpen nem lehetne azt mondani, hogy kiemelkedően jó képet készítenek. Exponálógomb csak az SE-ken van.
sajtee:
Nem szidni akarom az SE-t, de én a Neo-t és az SGS-t hasonlítottam össze fotós szempontból, és alapbeállításokkal az SGS lazán győzött. A tesztek alapján persze nem, és lehet, hogy én pont két speciális példánnyal találkoztam, de nekem ez lett az eredmény.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest