- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
attiati
veterán
köszi
1. és az a 100 megás csomag mire elég?
2. pedig vodánál kéne(kártyafüggetlenítés mennyire rizikós és nehéz ezeknél az okosoknál? tudom, hogy ezt nem itt kéne
Elvileg megjelennek hamarosan új Motorolák, azokat megvárom, ha Defy+ tényleg annyira jó volt)
3. át tudom lőni a netet vodás előfizetéses okostelefonról laptopra? milyen lehetőségek vannak erre? -
afgk2012
tag
Köszönöm! Van még valami kölön feltétele is a Skype-nak? Például az Android valami verziószáma, vagy attól felefelé? Vagy erős(sebb) hardver? Vagy valami nagyobb memória? Szóval bármelyik Androidos tudja és kész, vagy még molyolni kell rajta?
Van egy barátom, akinek ilyen van. Most vette. Skype-on beszéltem vele. Tökéletes volt a minőség. Vajon a Samsung S5570 Galaxy Mini, ami most van akcióban nagyon jó árban a Lidlben, szintén tudná ugyanazt? Vagy esetleg az gyengébb valamiben, ami kihatna pont erre is? Jó lenne biztosra menni. (Sokat tudnék spórolni vele.
)
-
axioma
veterán
Hat en ugyan a Blade-del nem sokaig kuzdottem, mert anno nem volt mobilnetem, ahol meg wifi van ott nezegettem az OWA-t gepen inkabb, de arra a telora nem sikerult mint alap account felvarazsolnom. Persze lehetett user error, vagy valami mas fuggetlen hiba az oka. A Blur-os (Milestone2-m van) megoldast is csak azert irtam meg, mert ketten mar szinte cafoltak, hogy androiddal lehetseges, en meg hasznalom.
-
attiati
veterán
kártyás csomagban (vagy függetlenül) (esetleg használtan, de az a legvégső eset).
Androidos legyen, méret és a külső mind1.
használat:
Egyelőre nem biztos, hogy lesz rajta net.
Zenehallgatás fontos (fülessel).
Fényképezés: nem tudom, hogy érdemes e erre költeni, egy középkategóriás gép úgyse és a nyomába egy fényképezőnek. -
Rei
csendes tag
Köszönöm a kimerítő választ!
Programok közül ami érdekel az egy stoppert, mert a 100k+ ft-os nokiába nem sikerült beletenni egyet gyárilag (töltöttem le progit hozzá csak ezen kicsit kiakadtam). Egy Operám van, meg játékokat szeretnék kb ennyi a program része. Szerettem volna a főképernyőt testreszabni, hogy az ordenáré óra meg a felső csík ne legyen, vagy hogy a widget izé amire ki lehet pakolni dolgokat hogy nézzen ki, de azt se bírtam. (főképernyőnek egy tök üres valamit szeretnék amin van egy szép kép és cső)
Alkalmazkodó típus vagyok képernyő meg gombok meg ilyenek terén, de annyi telefon van, biztos lesz ami tetszik külsőleg-belsőleg.
Persze hogy az egyik legdrágább tetszik, a Lumia900. Mobilarénás teszteket szoktam olvasgatni, ott néztem. Bár hatalmas. Áh nem megyek bele, majd megnézem élőben, köszönöm a tippeket.
A telefonnyomkodást addig nem kezdem el amíg nem tudom hogy melyik szimpatikus szoftverileg.
Prada 3 mobilarénás teszt átfutása után szintén szimpatikus. Ezeket mind leírtam és majd megnézem őket élőben is.
Árkategóriára nem tudok mit mondani, nem szeretnék 100k felé menni, de ha valami csodagép pont 105k akkor na. Aztán lehet hogy meggondolom magam és veszek 10-15k-ért egy régebbi telefont.
Azt írtam, hogy "Használt telefon kizárva."
Szolgáltatónál meg kell érdeklődni, van-e valami akció vagy hűség-akármi ami miatt olcsóbban lehet telefont venni. Semmi nem változott 8 éve amúgy, ugyanaz a szolgáltató, csomag, telszám, szóval hűségidő is szóbajöhet, de ezeket nyilván nem Tőletek kérdezem, hanem majd a Telenortól.
Sok játék az nem is olyan sok, ritkán játszanék csak legyen valami. Mostani telefonomra kerestem mindenfélét és szinte semmi működőképes nem került rá.
A gyorsaság a legfontosabb kb. Köszönöm a válaszokat! -
Rei
csendes tag
s4tch ahham.
Ha rögtön a kérdéssel nyitok és wall of text és itt nem szabad kérdezni, leharapják a fejem - legalábbis erre számítok.
Švejk akkor jó, elővigyázatos vagyok inkább.
Ricardo 2010 január óta Nokia N97 mini. Hónapokig kutakodtam neten mire mindent összevetve ez lett a nyertes.Ez jó hosszú lesz, reszpekt annak aki elolvassa
Árkategória: úgysem egy esélyes lesz, majd azok közül lesz válogatva.
Használt telefon kizárva. Még azt se tudom hogy szolgáltatónál vagy netről vagy honnan venném.
Hosszú távra tervezem, 3-4-5 év legalább (ha elégedett leszek vele akkor úgyis minél tovább szeretném használni, ha meg utálom mint a mostanit akkor 3 évet kihúzom már csak az értéke miatt is meg végülis telefonálni jó... Amelyik telefont eddig szerettem abból minimum kettőm is volt miután elromlott az első, pl 3310 6131 7210. Van most egy 7110em csak nem független szóval nem használom sajna)
Összecsukhatósat szerettem eléggé (6131) de a sima kis gombos izé is jó volt. Ami nagyon szimpatikus de nem volt még olyanom, az az érintőképernyő+gombok. Ebből nincs sok fajta és nem tudom h tényleg bejön-e mert nem használtam még csak kipróbáltam.
Leírom, hogy mi az amit az N97mini elvileg tud és szeretem, de nem úgy megy ahogy kéne vagy egyáltalán nem megy:
- GPS: nem fontos, de a térkép része nagyon sokszor jól jött nekem. Szabad ég alatt sose jött még be a jel, ilyen 10-20 percek alatt sem. Viszont egyszer mentünk kocsival Ausztriába és azon az úton többször is csatlakozott és tök jól ment akkor, de azóta soha többet. Gsm boltban azt mondták nincs baja amúgy. Ki érti ezt.
- WIFI: kell kell kell. A mobilomon kéne lennie netnek wifitől függetlenül, persze az nem működik rajta valamiért, hiába a megfelelő beállítások (és meg is lett véve egyszer tökrég), ezért a wifi az egyetlen netlehetőségem. Persze döglassan jön be, állandóan megkérdi hogy hogyan és melyik wifi spoton akarok csatlakozni, hiába a sokak által javasolt Opera alkalmazás rajta.
- Kamera: vaku-kamera-videó nem árt, de csak ilyen fontos dolgok megörökítésére v ilyesmi, nem érdekel hány megapixel, arra van fényképezőgépem.
- Zene: pár giga helynek örülnék zenéknek, de ez se annyira fontos.Továbbiakban meg csak random ami eszembejut:
- Képernyő: a rezisztív nem szimpi, a kapacitív pedig nem biztos hogy jó. Nincs hosszú körmöm, amennyire tudom levágom, de hosszú körömágyam van tehát a hüvelykujjamon mindig lelóg a köröm vagy hogy mondjam. Ezt már megszoktam, a kapacitív kijelzőt is biztos megszoknám. Belegondolva kell az érintőképernyő de a gombok is hiányoznak. Mind1 alkalmazkodom, csak végre lenne egy telefonom amit szeretek.
- Legyen gyors! Kiéget hogy egy lassú sz*r az egész, volt hogy nagyon sürgős smst vártam és kb minden rosszra gondoltam mire megnyitotta végre... Menü is lassú, ha bekapcsolom akkor kb 5 perc mire magához tér, full lassú az egész. A napokban bütyköltem vele valamit és icipicit gyorsabb lett de egy régi sima telefonhoz képest így is csiga. (persze, okostelefon, az ilyen, de nem hiszem el h nem létezik gyorsabb)
- Filmnézés? Jó lenne. mp4 vagy ilyesmi. Nem tökfontos, de ha drága akkor kávét is főzzön vagy valami.Összefoglalva: legyen gyors, legyen wifi, bármi gagyi kamera, esetleg gps v sima térkép (gondolom van rá app), legyen gyors (igen, kétszer is írom
).
Amit csinálnék vele (túlragozom, bocsi): telefon/sms, kis wifi, néha fotó, néha videó, néha megnézek vmit térképen de mégjobb lenne ha a gps mutatná legalább hol vagyok, rátöltenék zenét/filmet vonatútra, ja igen és játékok. Legyen rá sok játék ami kompatibilis, nem úgy mint a mostani telefonommal. Bármit töltök, tuti nem jó, hiába ehhez valót keresek pl 9mobile-on. Márka annyira nem izgat, oprendszerek közül symbiant asszem életben többet nem akarok látni.
Asszem ennyi, ha hülyeséget mondtam kérlek ne kövezzetek meg, köszi ha segítetek. -
Kroni1
veterán
Most valami egyszerű kis nokia telcsije van, fémházas, szuper gombsorral. Erre leginkább az Asha 202 és a 200-as hasonlít. Sajnos az érintőképernyőt ezekbe is erőltetik, de tetszik hogy nem az egész egy képernyő, mint az androidnál, kipróbáltuk egy edigitalban és nem vészes, tehát van esély normálisan is használni.. A PH tesztben dicsért samsung 3322-t ajánlottam, de sajna az nem tetszik neki.
-
-
lsebestyen
addikt
Én egy 1éves telefont adtam el úgy hogy egy darab karc nem volt rajta, de se hátlap se előlap csere nem volt rajta...szóval azért nem mondanám azt h szarból van összerakva...Ellenben a htc incredible s telómat egyszer leejtettem, hát utána a fém keret full karistos lett...
-
egykori
őstag
Manapság már az erős közép és a felsőkategóriás telefonok általában tudják mindazt, amire egy átlagfelhasználó vágyik. Ez a P is rendben van tudás és minőség szempontjából, de mégis sokat számít, ha szívesen fogom kezembe azt a készüléket, és használom. Amúgy nekem éppen az ezüst tetszik.
-
-
Rotate
veterán
kíváncsi vagyok filmekkel hogy merül, de kétlem, hogy még ennél is kevésbé... nekem 1 óra videózás valamivel több mint 10%-ot eszik meg... 8-9 órát bírnia kéne, de még nem videóztam vele 8-9 órát, mivel egy idő után beleun az ember
valahogy nem tudom elképzelni, hogy olyan kis aksival mennyire bírja a filmeket... a filmeknél általában a sötét színek dominálnak, nem igazán értem ezen hogy segít a fehér subpixel... attól még a technológia LCD marad, és ugyanúgy kell a sötét színeket megjeleníteni, míg az amoled azzal spórolósabban dolgozik...
de igazad van, lehet, hogy tévedek, nem ismerem a P kijelzőtechnológiájának pontos specifikációját... csak logikusan levezettem a dolgot...
-
Rotate
veterán
amoled vs ips feljebb írtam...
nem használtam P-t, de általában gsmarena nem szokott faszságot írni, mobilarenán meg olvastam már hülyeséget... szóval ebből indultam ki... meg mivel mobilarena csak odaír egy másfél sort, hogy hát igen masszívan használtuk kibírta estig.... de semmi konkrétum nincs... gsmarena meg odaírta, hogy mire használták, és mivel mennyire merült...
de nekem mindegy, lehet aztán ha nem használod nem merül...
-
agabe
addikt
valóban a rögzítés....azt wp7-en nem tudom hogy lehet megoldani (ha lesz időm megnézem a marketjét).
Androidon van hozzá progi...azt viszont nem tudom minden készülékkel, és android verzióval kompatibilis-e, de majd arra is rákeresek (otthon sztem meg is van az app neve) -
Integra
titán
nem, nem fog neki tetszeni, magam is használok(tam) wp7-et. nekem torony magasan a wp7 a kedvenc os-em, de a korlátoltsága miatt ugyanúgy bukik mint az ios..
marcusa: ez igaz, de mégis óvatos vagyok ebben. engem a desire s sem győzött meg, volt a kezemben, alig jobb mint a desire.
atus: nagy
-
zolxer
csendes tag
Nekem Optimus 2x-em van és mióta frissítettem a telót 2.2-ről 2.3-ra nagyon jó időt fut az akksi is pedig fodrász vagyok hívnak rendesen,netelek,filmelek,mekelek de 2nap ok a telo és ráadásul most méggyorsabb nem mintha előtte lehetett volna rosszat mondani róla.
Legjobb teló ami valaha volt nyugodtan tudom mindenkinek ajánlani és már árban se véres. -
csilisz
tag
Hasonló még a ZTE Skate, de az valószínűleg túl nagy. A galaxy ace ellen szerintem nem nagyon vannak kifogások. Nekem régen volt vele bajom még 2.2-vel állandóan lefagyott bekapcsolt wifivel. Szerencsére a 2.3 orvosolta a hibát. Két napot szerintem nem bírna. Talán még érdemes megnézni az xperia mini-t, mini pro-t, active-ot, ray-t és az optimus black-et.
-
runner 125
nagyúr
Azért az első kérdésre nem ilyen egyértelmű a válasz.
Konkrétan a dolog lényegét kifelejtetted; az E72-ben már 600MHz-es proci dobog, míg az E71-ben 396-os.
Volt E71-em, én is szerettem, nagyon jó készüléknek tartom most is, de használtan kb 10k-val drágábban lehet már kapni E72-t, én azt választanám. -
F-ECT$
titán
Nincs jó navi; 3-4 normális játék van csak rá; az FM rádió könnyen elveszti a jelet - ekkor kikapcsol, és meg sem próbál újra bekapcsolni; nem tördel a beépített böngészője; memory leak bug miatt néha elfogy a memóriája, ekkor az összes widgetet bezárja, amit kézzel kell ismét kipakolgatni; csak flash lite van rajta. Ennyi elég?
-
-
Zugi
aktív tag
Nem mondom, hogy nincs igazad. A kérdés az, ki mennyit akar a mobilján netezni. Nekem folyamatosan arra esnek be az emailjeim állandó mobilnetes kapcsolattal. Arra tökéletes. Valamint megnézni neten is ezt azt ha bárhol valami gyors info kell. De nem hosszan, tartósan ezen netezni, arra kényelmetlen.
Navigációt is elismerem, hogy nem arra tervezték, hogy ezzel utazd körbe Európát. Gyalogosoknak teljesen oké, de ha előre nem tervezetten kell egy kis navigációs segítség az autódban is, akkor ott is simán kéznél lesz. Ez utóbbit úgy mondom, hogy nincs még rá iGO, de ha lesz a felbontására, lehet minden megváltozik és sokkal használhatóbb lesz navira is, mert én az összes többi navi programot elég fapadosnak érzem az iGO mellett.
Doksikat személy szerint szinte sosem nyitottam meg mobillal (korábban nagy kijelzőjű PDA-mon sem), de ha végszükség, akkor abban is helytáll.
Ja és természetesen fiataloknak és jó szeműeknek az ideális, apámnak nem ajánlanám.
A keyboard pedig tényleg kell, emiatt nem is akartam sima mini-t, de akiknek az van, szeretik önmagában is. Én örülök, hogy a pro mellett döntöttem. -
Negative
tag
Detto.
2 éves E71-es csere. Unom már. Pedig mindent tud amire csak szükségem van és röccenés, fagyás nélkül csinál mindent. Androiddal pedig csak a szívás lesz az elején.. De kell és kész.
Szerencsére mondhatom azt, hogy nem a pénz a gond, csak egyszerűen nem látom értelmét közel a dupláját kifizetni egy Milestonért vagy Legendért. Mindkettő nagyon tetszik, kívül, belül.. de kezdő androidosként nem vagyok benne biztos, hogy megérné nekem. Majd ha nagyon rákapok és hiányát érzem néhány dolognak. Elvileg Spicára is lesz 2.2 Froyo is.
De míg nincs meg a cucc és át nem rágom magam a számomra fontos dolgokon és nem működik kifogástalanul addig félek megválni az E71-től..
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest