- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Daveboy #41891 üzenetére
Az hangzik érdekesen, hogy összehordasz minden baromságot, és utána még grimaszolsz, ha valaki számodra új információval megpróbálja eloszlatni a sötétséget.
Ráadásul ez nem titkos információ, benne van az user manualban.
HTC One V not responding?
If HTC One V does not respond when you touch the screen or press the
buttons, you can still restart it.
Press and hold the POWER button for at least 10 seconds, and then release it.
HTC One V then restarts. -
-
Rotate
veterán
-
Forestjo
senior tag
válasz
Daveboy #41153 üzenetére
Én nem tudom hogy nézted és milyen volt az a példány, de amit a múlt héten vettem a my wife-nak, azzal a Live with walkman-el ilyen téren sincs semmi baj. Ettől gyengébb világításúak is vannak, lényegesebben magasabb kategóriában. Én tűző napfényben tudom olvasni, még ha nem is kiváló ilyenkor a képe - no de ezek ilyenek, sokkal többet egyik mai (nem extra drága) színes kijelzőtől sem lehet várni.
Sem a fórumain, sem máshol nem olvasni ezt egy jellemző hibának, ami lehúzná másokhoz (vagy akár az átlaghoz) képest. Sőt, éppen a szoftveres (és persze hardveres) kiválósága és kiforrottsága miatt, a fórumon sem a hibák kitárgyalása a téma.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest