- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli_Stone
aktív tag
A councilor mindig megússza, mert, ha nem látogatod meg Thane-t a korházban akkor Kirahhe menti meg mert elé áll láthatatlanul szóval mindenképpen kinyírja egy haverod az a nyamvadt residentevil szökevény Kai aki még az után is képes létezni, hogy felrobbantottad
ez szerintem egy nagyon siralmas és béna hiba a ME3-ban a végén kívül.
-
Dantenero72
aktív tag
SPOILER
Tudtommal igen,hogyha szabotálod a genophage-t,és akkor ha ezt csinalod még Mordint is megmentheted ha elég magas a reputationöd. Nem tudom igy megkapod-e a teljes Krogan létszámot,de szerintem igen. Mondjuk én nem szabotáltam(am azt ugy tudod hogy nem szolsz nekik a palya elejen hogy az a salarianos councilor szabotáltatni akar,hanem csöndbe maradsz inkabb) mivel ME1+2 mentésel nyomom,Wrexbe megbizok meg Eve-ben is hogy a háboru utan nem fognak bosszut állni mindenkin.(Márha egyaltalan valaki túléli majd
)
Spoiler
-
tiv83us
veterán
Nem tudjuk hasznaltak-e, mivel az urcsata kezdeten azonnal levallik a Normandy a Sword Fleet-tol, hogy ledobja Shepard-ekat a Londonba.
Elvileg nem egy fully aware Reaper /aka Destroyer, Capital Ship/, hanem egy Reaper AA turret. (forras: Mass Wiki). (Itt 20:50-nel latszik, hogy kb fele akkora, mint egy Destroyer es a formaja is teljesen mas.) Ha ilyen egyszeru lenne lekapni egy Destroyer-t, vagy egy Capital Ship-et, akkor Hackett biztos ledobott volna ejtoernyovel parezer Cain-t a nepnek
-
tiv83us
veterán
"az 1. részben egy kisebb flotta szétlőtt egy reaper"
Az a "kisebb" flotta az egesz Alliance Fleet volt...
"a 2. részben a normandy egyedül elintézte a collector hajót..."
Olvastad a codex-et, hogy honnan kapartak elo azt a bizonyos Thanix Cannon-t az SR2-re, amit Garrus allandoan kalibral?
"aztán 1 lövés az M-920 Cain-nal egy másiknak, szóval érdekes."
Az egy Hades Cannon volt, nem egy Destroyer class Reaper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- E-roller topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest