Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dantenero72
üzenetére
persze, van még több meséje róla, ez a hülyeség is csak a DLC-k miatt kellett. arra mentek rá, hogy a befejezés kikövezze az utat a majdani DLC-knek, csak arra nem gondoltak, hogy a kutya nem veszi majd meg azokat.
-
nanorambo
őstag
Na igen. Én anno 3999.- ért vettem a Mass Effect PC-s változatát, dombornyomott tokban, hivatalosan magyar nyelven, magyar kézikönyvvel+magyar hangulatnovellával+magyar galaktikus kódex kivonattal. Teljesen újonan volt ez a pakk kemény négyezer forint az 576-ban. Azért ilyen pakkot (ilyen minőségben) nem talál az ember. Bár ez inkább a cdprojektet dícséri. Komolyan öröm a kézbe venni a Mass Effect (pakkomat).
-
JamesHun
addikt
válasz
Dantenero72
üzenetére
ha 10 dolcsis javítás érkezik ami játékmenetbe beletesz akkor én vevő lennék rá így is

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dantenero72
üzenetére
EA? Ingyenes DLC? Kötve hiszem... (és most ne gyertek az első rész ingyenes dlc-jével, akkor még más idők jártak)
-
nanorambo
őstag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Aztat' mondom, hogy nézzük meg mi lesz PAX-on. Ha ott sem mondanak semmit akkor lehet kezdeni félni rosszabb esetben Mass Effect példányokat égetni

-
Dantenero72
aktív tag
Saját THEORY
Amugy miért hiszi mindenki azt hogy ez a játék vége?
Mi a fészkes fenének van akkor a 2x/me2-1 importos végigjatszaskor járó video ,minek mondja az öreg hogy one more story? Minek lehet előhozni CSAK a reaperek elpusztitásával azt a videot amiben Shepard él? Azon a véleményen vagyok,hogy nem a "végét" kell átirni,hanem magát a befejezést kéne megirniuk
Ha most ezt egy ingyenes DLC-vel teszik,akkor senki nem fog höbörögni,sőt...
ui.: Jah igen és az indoctrination elmélet "követője" vagyok :'D -
KubanitoS
veterán
válasz
"Infinity"
üzenetére
Te nagyon félreérted a dolgokat. Itt nem azzal van a probléma, hogy a befejezés nem tetszett egyénileg egy-két embernek. Ezt egy csomó játékról el lehetne mondani. Itt egy globális problémáról van szó, hiszen a befejezéssel alapvető logikai problémák vannak. Értelmetlen, önmagának ellentmondó, semmibe veszi és tönkreteszi az eddigi összes cselekedetünket a Mass Effect sorozatban. Nem fogom részletezni, mindenki tudja miről van szó.
Ráadásul ezt egy olyan játéknál merték megtenni, amelynek milliós rajongótábora van és senki nem érti akkor most mi is van. Azért az nem semmi, hogy a BBC is saját cikket szánt egy videójáték rossz befejezésének. Nem tudom ez hányszor fordulhatott már elő, de példaértékű megmozdulás szerintem.
-
leviske
veterán
Ne fogjunk már mindent az EA-re. Egy, vagy két éve a megkapta a BioWare az EA egész RPG palettájának a koordinálását, Muzyka gyakorlatilag közvetlenül Riccitiellonak felel. Nincs itt szó EA nyomásról. Egyszerűen sokat akartak harapni, ezért kellett a DA2-t másfél évre az előző rész után kiadni és ezért kellett a Mass Effect befejezését is még az első negyedévben letudni. Az eredeti tervük így is 2011 Holiday volt, ami gondolom a DA2 buktája után lett masszívan realizálva.
-
Eli_Stone
aktív tag
Nah már megint nem állnak a helyzet magaslatán
figyelem a twitter feed-et és az előbb írt üzenet után itt egy ilyen:
@masseffect Please respond! I just want to know how long it will be until you can talk about the ending...do i move on for now?
@chrisg48356548 We can't make a statement about that at this time!Hehe meg most ez, igaz ennek nincs köze az előbbihez:
Tibor Molnár @TiborMolnr
@masseffect i actually like the ending. it makes sense with the indoctrination theory
(if it's true)
Mass Effect @masseffect
@tibormolnr Thanks for the feedback! -
JamesHun
addikt
szerintem nem sima ending kéne hanem valami DLC, ami nem arra fele visz el a vége fele, valami new mission(ok) ami végén valami gigajól átgondolt végkifejlet lenne
de ha ez nincs előre legyártva akkor hónapokig nem lesz semmi, mert mire megjön a döntés, hogy végét javítani kell valahogy és megírják a sztorit, a programot a sztori alá, átvezetőt stb az iszonyat sok idő
ha 2-3 héten belül lesz vaalmi, akkor nem ez a vég volt betervezve és volt B,C tervük a végére, de ezt tették a végleges kiadásba -
nanorambo
őstag
válasz
"Infinity"
üzenetére
Hát. Én kíváncsi vagyok
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Az lehet,de azok a játékok azért nem egy trilógia lezárását tartalmazták. Alternatív befejezés DLC meg ha lesz akkor az csak is ingyenes lehet. Ha csak nem ad + 1-2 óra játékidőt. Máskülönben megnézi az ember a youtube-on az alter ending videót és kész.
De most mi van akkor,ha lesz alter ending és az sem tetszik sok embernek? Akkor megy tovább az ügy és majd a Bioware kiad egy harmadikat? És így tovább? Képtelenség. Ha ez egyszer elindul,akkor nincs határa az értelmes keretek között folytatott internetes zúgolódásoknak és átcsap vagdalkozásba. Jönnek majd a trollok akár az első alter ending után (ha lesz) és csak azért is le fogják húzni,ahogy most is lehúzzák sokan a Metacritiken simán heccből a játékot.
-
nanorambo
őstag
válasz
"Infinity"
üzenetére
De egy alternatív befejezés DLC-be csak nem halnak bele.
Amúgy a 2008-as Prince Of Persia is kapott másik befejezést, mert sokan jelezték vissza, hogy túl szomorú a vége. Ugyan ez a Fallout 3-al. Csak ezek nem kaptak akkora visszhangot. -
"Infinity"
aktív tag
100%, hogy nem fogják átírni a végét. Ez így ért véget és kész,én már megemésztettem. Ha megtennék egy esetleg még ingyenes DLC-vel is,hogy átírják a végét akkor az a játékvilágban precedens értékű eseménnyé lépne elő,ergo a későbbiekben ha valakinek nem tetszik egy játék vége akkor nekiáll petíciózhatni és lesz mire hivatkoznia. Ez képtelenség. A jó filmek szar befejezését sem írja át senki kedvéért a rendező.
-
zsotesz81
senior tag
hmm, érdekes magyarázat, bocs ha már volt
-
pohár
félisten
ti már megkaptátok a pakkokat a brutegyilokért, és ha túléltél egy silver reaper kört?
-
nanorambo
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Igen olvastam én is, hogy L-e-h-e-t, hogy valamit kivisznek a PAX-ra.
Én biztos vagyok benne, hogy kivisznek valamit, egy új DLC-t ami két új fegyvert meg 4 új pályát ad multiba....Vaaaagy....
-
Eli_Stone
aktív tag
Ezt olvastátok már a hivatalos twitter feedről van:
Kérdés: "Enjoying all the news coverage? How long before we hear what Bioware plans to do?"
Válasz: "More than two weeks, that's for sure. A lot of people haven't even completed the game yet." -
nanorambo
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen és hogy? Majd max a shepard VI -al.

Kedvenc pásztorunk
a. kaszás fejedelem lett
b. szétszórta magvait a galaxisban és úgy halt meg
c. egy orbitális robbanásba szakadt darabjaira.és itt a c-ponton van a hangsúly: nem elég, hogy milyen botrány a játék vége, és semmibe veszi az elöző Mass Effect-eket, de még utána magát is semmibe veszi mikor elénk tolja a "Shepard fellélegez" videót

-
mrhitoshi
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lol. Ebbeb azért van logika.

-
Eli_Stone
aktív tag
Hehehe most döbbentem rá, hogy mit jelent a 3 vég

Természetesen a színes tv feltalálói előtt tisztelegtek
you know RGB
Őket is biztosan hülyének nézték és senki nem hitt nekik mikor mondták, hogy én bizony színes tv-t csinálok és ők azért is megcsinálták 
-
mrhitoshi
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
A baj az, hogy nem tudom hol keressek, így szét scannelem az agyam.

(#4444) Eli_Stone :

(#4459) Polllen: ööö nekem mintha olyan hírek rémlenének a homályban, hogy ez így volt megtervezve, vagyis hogy Shepard elbukik, és lezárják a storyt. Lehet nem így van, én ilyesmire emlékszek.
-
Polllen
félisten
válasz
nanorambo
üzenetére
Nekem már az eleje óta az kering a fejemben, hogy ez inkább a Mass Effect 3 - Fall of Shep és nem a Take Earth Back...

Gyakorlatilag, amit összefoglaltál te (is) merően ellent mond annak, amiért elmúlt időszakban harcolt...
(ugye a 3. variáció a minden szintetikus kiirtása - ha paragon úton járt ez elfogadhatatlan, főleg azután, hogy hány náció kihalása ellen küzdött, többek között a geth-ért is)Vagyis csóri gyerek félhullán olyan választás elé kerül, amiből nem tud jól kijönni és már nem lázad... Nagyon kicsit értetlenkedik, de elfogadja és dönt. Ez inkább főhősünk bukása, mint felemelkedése.
Persze meg lehetne fogni a másik oldalról is, hogy egy reménytelen harc végső pillanatában felismeri, másképpen nem győzhet, nem mentheti meg a szeretetteit, de szerintem ez túl nagy ugrás az eredeti koncepcióhoz képest, amit láttatni akart a játék és ez sem magyarázza meg a Normady-s esetet. (ráadásul az eddigi eredeti történetet befejezik egy már hundert procent lefutott körrel...
)Hol van itt a Föld visszaszerzése? Vagy a bioware íróit is a cerberus pénzeli?
Mindenki más pusztulhat? -
tiv83us
veterán
válasz
Dantenero72
üzenetére
-
tiv83us
veterán
válasz
Dantenero72
üzenetére
Londonban van, akkor jon szembe, mikor varod a Shuttle Extraction-t es addig tul kell elni.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Legjobb mégis az, hogy addig nem lehet szkennelni egy bolygót, amíg a reapercsalogató szondával nem csipogtattunk mellette. Wtf?
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL NEEEE XD Pedig kerestem Morinthot én is, a Monasetry-ben de csak data padban volt írás hogy már rengeteg gyilkosság van a nyakában és végleg le kell állitaniuk. És am ez hol van? Mikor kiszedjuk a reaper AA-t?
ui.: Scennelgetéshez annyi hogy mikor ra mész surveyezni addig pausol a game szal nem fognak közben megenni. Siman kilehet szedni az infokat még akkor is ha már bejöttek a reaperek,csak ki-be kell menni a systemből és gyorsnak kell lenni(marmint ra kattintani hogy enter orbit vagy mi is az) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
nanorambo
őstag
válasz
Spectrum
üzenetére
Amúgy vicces, hogy ugye három befejezés van:
1;Synergy
2;Controll
3;DestroyNo az apró bökkenő az az, hogy
1;Részben a Synergy ellen küzdesz az egész első részen keresztül. Ugye Saren fő célja ez. Aztán azon vagy, hogy bebizonyítsd neki, hogy téved a játék végén meg tudod győzni = a Synergy befejezés egy nagy f@szság
2;Részben a Controll ellen küzdesz az egész második részben. Ugye TIM -el van nem kevés összetűzésed ilyen ügyben. Egy ember nem képes iránytani a reapereket stb + a harmadik rész végén is ugye meg tudod, győzni = a Controll befejezés megint csak f@szság és ledönt mindent ami ellen küzdöttél
3; Az egész Mass Effect sorozaton keresztül ezért küzdöttél, hogy végleg megállítsd és elpusztítsd a galaxist fenyegető veszélyt
__________________________________________________Miért tesznek bele két olyan befejezést is amik ellen az első két részben küzdöttél?
És akkor miért a destroy a renegade/gonosz (piros) opció?Én már tényleg nem értem

Olvassátok el ezt:
"I think I raged about the fact that Bioware gave us a crappy ending without actually thinking about why Bioware gave us a crappy ending[...]
[...]Never was an option to control accepted. You rejected that from the moment the Illusive Man mentioned it.
Never was the option of synthesis accepted. You rejected that in Mass Effect 1 with Saren. So why, at the 11th hour. No. The 12th hour;
Would Bioware give us these options? And why do we have to choose one? Why doesn’t Bioware let us argue with the Deus Ex Machina?
It’s not a matter of forgetting to record the lines for a sloppy ending. This was a deliberate decision made by people who have created sensational games.
Do you really think this is how they would end it?[...]
[...]And it isn’t some quasai-intellectual, pseudo-philosophical moment where we are prompted to contemplate the future of the galaxy;
And make up our own ending. Bioware does not do that. We were literally meant to sit back, stare at the screen, and go ‘Why would Bioware do this?’
Not ‘Bioware a fucking assholes who deserve to burn’.
But ‘Why would a company so renowned for loving its fans, and who make such wonderful stories, do this to us?’
We’re meant to wonder the reason why we were deliberately handed this ending." -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Nem tudod őket elkerülni, ha csak nem piszkálsz bele a coalesced.bin-be. Amúgy ha tudod hol kell keresni akkor lehet olyan pozícióból pingelni, hogy megúszd őket. A war asset meg arra van, hogy a gép eldönthesse melyik fost öntse rád a végén kéket, pirosat vagy esetleg zöldet. a Redadiness meg csak akkor megy 50% fölé, ha játszol a multival, de, ha elhanyagolod utána a multit akkor elkezd újra csökkenni.
-
tiv83us
veterán
válasz
nanorambo
üzenetére
Mar szamtalanszor leirtam, hogy hatalmas respect nekik. Nekem mar az angol az elso nyelvem, de sosem kezdenek bele egy ilyen projectbe. (Viszont meg mindig nem ertem, miert nem hoznak letre egy PayPal accountot, hogy tudjunk donate-elni...mind1).
Hat igen, lesznek nagy kihivasok, remelem nem latunk tobb ilyet, mint Eltunedezo Ficko, meg Falocsap...stb.
Lesznek kihivasok, bele sem merek gondolni peldaul a Rachni Queen beszedet hogyan lehet leforditani, hiszen meg angolul is total erthetetlen. No meg ott lesznek ilyenek, mint a Catalyst, Harvester (szuretelo?
- mert a "begyujto" az illene ra, dehat az mar foglalt, ugye (Collector). Csak egy javaslatom lenne, ha ezt olvassak: Legalabb a bolygo neveket hagyjak beken, ne legyen tobb ilyen, mint Vermár, meg ilyen borzalmak. Ilyenek, hogy "Atlas", "Centurion"...stb, szerintem ezek is nyugodtan maradhatnak, ahogy vannak. De rajuk bizom es en bizom bennuk, hogy jol megoldjak 
Dantenero72: " Most olvastam olyat,hogy tök mind1 hogy ME1-2-ben ugy élted tul Shepardal a jatekot hogy közbe meghal mindenki(Miranda,Garrus stb stb) ME3-ba akkor is élni fognak. Ha ez igaz akkor minden hitem elveszett hogy a mostani balhénak jó vége legyen..."
Ezeket tuti javitjak, szerintem hamarabb, minthogy uj Ending DLC jojjon.
Viszont ez kozel sem annyira felhaborito, minthogy en megoltem Samara-t a ME2-ben, mert Morinth-ot jobbnak veltem a Suicide Mission-re, erre eloallnak nekem egy ilyen kozel sem vicces "viccel" a ME3-ban.
Pedig nagyon vartam, hogy talalkozzak vele az Ardat-Yakshi Monastery-ben, teljesen logikus lett volna, hogy megy kimenenteni a testvereit, ehelyett... -
Dantenero72
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Mivel Kai már indoktrinált volt,minket továbbra is csak probaltak szellemileg megtörni hogy átvehessék felettünk az uralmat = kék és zöld ending. És most hogy átvolastam milyen endingek vannak FIX hogy igaz ez a theory,mivel CSAK a reaperek/összes synthetic elpusztitásakor van az a fellélegzős videó. Szóval Harbinger csóvája elöttünk robban be,törmelékek zudulnak ránk,elveszitjuk az eszméletünket -> mostani nosense endingek. És azért csak a "renegade" endingnel ébredünk fel,mivel csak ekkor állunk ellen az indoktrinálodásnak(vagy minek). Ha esetleg feljönnek valami magyarázattal,ami nem ezt fogja mondani akkor meg csak átvernek minket és probaljak menteni a pofájukat.
ui.: Most olvastam olyat,hogy tök mind1 hogy ME1-2-ben ugy élted tul Shepardal a jatekot hogy közbe meghal mindenki(Miranda,Garrus stb stb) ME3-ba akkor is élni fognak. Ha ez igaz akkor minden hitem elveszett hogy a mostani balhénak jó vége legyen... -
mrhitoshi
veterán
válasz
Malachi
üzenetére
Ezt örömmel hallom.
Egy kis játék után: Jó lett az új Normandy. Ezt a War Assets-et nem értem minek tették bele.
Ha egy csillagrendszerben vagyok és elindítom a scannelést, akkor egy idő után jönnek a Reaperök. Hogyan lehet átkutatni az egész csillagrendszert anélkül, hogy ne kergessenek ? 
-
nanorambo
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nagyra becsülöm a munksásságukat. Nem kis feladat, de remélem a Crucible-t meghagyják crucible-nek. Vicces lesz majd az epic pillanatok között olvasni:
Shepard parancsnok az olvasztótégely nem működik, most mi legyen?
Meg: Az olvasztótégely egy szuperfegyver.

A Munkásaink csak tégelynek nevezik

-
Spectrum
aktív tag
Commander Bioware jelenleg itt tart: dialogue choice
-
Spectrum
aktív tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Igen erre több elfogadható magyarázat is lehet. Pl: csak bizonyos szint után érzékeli, Shepardban a sok chip miatt nem kimutatható stb.
Én nagyon szeretnék hinni ezekben az elméletekben, de ahogy többször is írtam, ezt a kártyát már kijátszotta volna bioware. Ha lenne ilyen terve vagy kész tartalma, azt már nem érné meg tovább tartogatni.
Ha meg nincs semmije, arra sokkal jobban illik a hallgatásos taktika. Jelenleg a remény tartja az játékosokat aktívan, ha bioware beismeri, hogy ennyi az egész, meredeken esni fog az aktivitás és vásárlások száma..Aki még nem látta volna: IGN szavazás.
-
KubanitoS
veterán
válasz
nanorambo
üzenetére
Feltehetőleg így van, azonban a Bioware helyében én sem ismerném el az indokrinációs dolgot, pláne akkor, ha erre a rajongók jöttek rá. Egy cég nem mondhatja azt, hogy igen, ez a megoldás és majd a következő DLC-ben kiderül minden. Nem lőhetik le a poént előre, bár (ha ez igaz) szerintem a jelenlegi helyzetre (mármint, hogy a BBC is a Mass Effect 3 endinggel foglalkozik) tutira nem számítottak.
Én mindenesetre reménykedem. Valaminek történnie kell, ami előremozdítja a dolgokat. Ha nem tesznek semmit, akkor sok pénztől fognak elesni, ha a kutya nem veszi meg a jövőbeli DLC-ket.
-
nanorambo
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
ÁÁ. Szerintem már leleplezték volna, most a fél világ az ő fejüket akarja. Ha úgy tervezték volna, hogy csak mondjuk áprilisban jön ki a DLC akkor is már mondaniuk kellett volna róla valamit.
Sajnos tényleg azt hitte a Bio, hogy ez így jó lesz ahogy van. Hát nem, nem lett jó...
-
tiv83us
veterán
válasz
nanorambo
üzenetére
Ezzel az elmelettel csak az a baj, hogy ha Shpeard tenyleg indoktrinalodik mar egy ideje, akkor hogy lehet, hogy a prothean VI nem detektalta azonnal, mint Kai Leng-nel? 2:26
-
KubanitoS
veterán
válasz
nanorambo
üzenetére
Szerintem azért áll a lábán ez a dolog, mert tényleg annyira hihető és logikus az egész. Nem lehet belekötni.
Ha kiderül, hogy valóban tényleg ez a helyzet és a Bioware ezt egy későbbi DLC-ben akarta leleplezni, most meg azért cáfolnak mindent, hogy nagyobbat üssön a dolog, az lenne a szép dolog.

A remény hal meg utoljára!
-
nanorambo
őstag
Amúgy vicces, hogy ez az indoktrinációs elmélet mennyire beton biztosan áll.
Pedig elvileg már megcáfolta a BiowareEz a videó már volt DE A GYEREK TEGNAP KIBŐVÍTETTE!
[link] -
nanorambo
őstag
Szerintem ebben a számban az egész Mass Effect széria "benne van"
...És aztán jött az utolsó 10 perc...
-
Polllen
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mass Effect 3 Honosítási napló:
"A jelenlegi állapot nagyjából 25%-ra tehető"
Figyelem, én csak önhatalmúlag informálok, nem veszek részt a honosításban.
-
FehérHolló
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Nem értek valamit. Importáltam a karakterem, és ugye a demoban rákérdezett, hogy mi módon akarok játszani, (RPG, Akció, meg még valami) De most nem kérdezett rá.
Ilyenkor RPG módban fut a játék ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Polllen
üzenetére
Nem mondod hogy az a húzás hogy belerepülnek az ÖSSZES űrhajóval a rendszer napjába az neked tetszett... Mi értelme volt? Cylon fenyegetés már nem volt, akkor meg minek kellett elpusztítani azt a kevés tech-et ami volt nekik. Bezzeg a siklókat meg a Vipereket azokat meghagyták. Szép gondolkodásmód.
(#4406) Televan
A játék már múlt év végén kijött volna, csak akkor találták ki hogy lesz benne multi.

-
hiroki
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Malachi
üzenetére
Húú az a Purgatory. Az egy élmény volt oda belépni elösször,füles max hangerőn volt az a basszus áá kegyetlen feelenges kis hely lett. Tudtak a játék végét ezért inkabb halálra bulizták magukat
Lehet nekunk is ez kellett volna,Harbigner megjelenik - gép kikapcs- elmenni bulizni 
-
na, az ilyen dolgokkal nem lenne semmi bajom - igazából nincs is - ha amúgy a játék jó lett volna végig. az élményhez nem ad hozzá, el sem vesz belőle. a fene állt meg azon a teraszon lefelé bámulni, mikor a galaxis sorsa forgott kockán!

mondjuk belegondolva elég hülye megoldás volt, hogy a legénység ott lazázott a bárban, miközben a történelem legnagyobb fenyegetése lógott a fejük felett.
FehérHolló - kicsit eltúlozták
-
FehérHolló
veterán
válasz
Spectrum
üzenetére
Lehet, hogy buzi vagyok, de engem annyira nem ragadott meg szekszuálisan az EDI robotcsaj, hogy az adott jelenetben észre vegyem az egyébként eléggé hivalkodó és "minőségien kidolgozott" nemi szervét.

pohár: Engem személy szerint nem zavart a lényegtelenebb részek silányabb modellezése.
-
"Infinity"
aktív tag
Aki egyébként besokallt a ME3 endingtől és elő sem akarja venni annak ajánlom figyelmébe a Binary Domain-t. Egyenlőre csak konzolon elérhető,de áprilisban jön PC-re is. Aki szereti az erős történetű Sci-Fi játékokat az jól el fog vele lenni. Nekem nagyon bejött. Történetben szerintem nem sokban marad el a ME szériától.
-
pohár
félisten
ehe...

-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Televan74
üzenetére
Egyrészt gondolom tartani akarták a betervezett ritmust,hiszen a ME2 is ilyen időszakban jelent meg mint most a ME3. És hát persze a pénz. Plusz fél év,az plusz 6 hó fizetés minden alkalmazottnak stb-stb. A tervezett költségvetés gondolom nem bírta volna el. Na nem az EA pénztárcája,hanem az amit erre a címre szántak.
-
Televan74
nagyúr
Kérdem én. Miért kellett március hatodikán kijönni a játékkal? Nem lehetett volna eltolni a megjelenést fél évvel? Ráértünk volna októberben vagy novemberben is megkapni a játékot.
Vagy esetleg az EA ragaszkodott a dátumhoz? Lesz ami lesz(lett is) alapon?EA közben meg lapul csendben mint .... a fű alatt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Tali képe is volt.

[link] -
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Lol, az tényleg Tali képe a játékban?

Azt hittem, hogy csak valaki manipulálta az ME3 videót, amit láttam.

-
Spectrum
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi a fészkes fenének van akkor a 2x/me2-1 importos végigjatszaskor járó video ,minek mondja az öreg hogy one more story? Minek lehet előhozni CSAK a reaperek elpusztitásával azt a videot amiben Shepard él? Azon a véleményen vagyok,hogy nem a "végét" kell átirni,hanem magát a befejezést kéne megirniuk 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)