Hirdetés
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
nanorambo
üzenetére
SPOILER
Legionnél is látszott hogy neki is önálló tudata lett (és gondolom az összes geth-nek miután feltöltötte Legion a cuccot), és feláldozta utána magát... EDI-t meg sajnálom megölni, jó arc
de ha a végén a Synergy endinget választom, miért csak Joker és EDI marad életben? Jokernek is zöld lesz a szeme, meg a bőre is érdekel, félrobot lesz ő is vagy micsoda? -
válasz
"Infinity"
üzenetére
bocs, hogy így rákérdezek, de te direkt trollkodod szét a fórumot a hülyeségeiddel, vagy tényleg, öhm...szóval mindegy. direkt?
-
nanorambo
őstag
válasz
"Infinity"
üzenetére
Hehe igen ez bennem is felmerült. Egészen addig a pontig ameddig nem kezdtem kutakodni a videók után a játék könyvtárában, ahol találtam egy Shepard_Alive nevű fájlt, megnyitottam és lám ő az aki fellélegzik.
Amúgy itt egy nagyon hangulatos videó! (igaz ez is az indoktrinációval foglalkozik, de messze a leghangulatosabban)
[link] -
"Infinity"
aktív tag
Látom még mindig él ez a legenda,hogy a piros befejezésnél Shepard fellélegzik ha elég flottapontod van. Végül is csak a konkrét fellegvár robbant az arcába 1 méterről de nem gáz. Nem ő az egyetlen N7 armorral rendelkező szereplő...
-
tiv83us
veterán
Na, 6950 War Asset, 100% Galactic Readiness, belevagok az utolso (ket) kuldetesbe, ennel tobbet szinte lehetetlen osszehozni, !!! SPOILER !!!
most a majd destroy-t valasztom a vegen, ha igy valoban fellelegzik Shepard a romok alatt a vegen, akkor "van remeny"

-
-kdM-
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuk azt nem tudom megérteni hogy lehet véletlenül belefutni a végső küldetésbe. Ott van a főküldetések előtt hogy PRIORITY..

-
a küldetésrendszer vacak, nehezen követhető, nehézkes. ez tény, a korábbi részekben sokkal egyértelműbb volt. így fordulhat elő, hogy az ember gyanútlanul belesétál a végső küldetésbe, 5 óra játék után. ez van. sajnálom, hogy elszúrta a játékélményedet, én se szívesen tolnám újra, miután láttam a végét.
oric - tökmindegy, ez nem csak júzer error. sokat böngésztem én is a küldetéseket meg a mellék-küldiket és néha azt se tudtam, hol vagyok, mi lenne a helyes sorrend. ha valaki nem pörfekt inglis és/vagy először játszik, vagy nem gyakorlott ME-s akkor én nem hibáztatom. és igenis meg lehetett volna csinálni normálisra a küldetés rendszert.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
S e t h
üzenetére
SPOILER
Jah, csak ott nem hal meg az összes szereplő és a főhős a főszálon, szóval nyugaodtan folytathatom tovább, nincs jelentősége a sorrendnek. Ebben a játékban meg ugye van, mert hullaként elég érdekesen folytathatom a játékot. (és folytathatom) Na mindegy, hagyjuk. Akinek tetszik tolja, akinek nem, az meg ne, ennyi.
-
nanorambo
őstag
Tudom, hogy unalmas a téma, de most láttam. Bioware-ék mintha észrevették volna, hogy nagyon nem oké amit az utolsó 10 percben csináltak. Asszem' még tegnap indítottak egy befejezéssel foglalkozó topikot ahova várják a visszajelzéseket és, hogy ki hogyan képzelte el a játék végét, twitteren meg folyamatosan kérdezgetik, hogy hogyan változtatnánk meg a befejezést.
-
tiv83us
veterán
válasz
pcMANiac
üzenetére
Te vagy az arrogans kisbaratom, a szemelyeskedest meg lehet befejezni. A Mass Effect nem neked valo, ha nem kot le a sok "bla-bla-bla" es egybol ugrasz minden kuldetesre, amit a Journal kiir, hogy PRIORITY.
Nem koltozok vissza, ne izgulj. Inkabb menjel uninstallalni es Skyrimezz. -
Ilsyde
őstag
válasz
pcMANiac
üzenetére
Félreértesz, arra céloztam hogy mindegy mennyit játszol vele (kihagysz ezt-azt akarattal vagy akaratlanul), a végére úgysincs hatással és semmi jelentosége a dontéseidnek. Nem azt szóltam le hogy te mit csinálsz vagy mit gondolsz, hanem a befejezést.
Más.
deleted scene: csapattársak (Liara és Garrus) meghalnak

-
atesz999
tag
Üdv!
Az alábbi problémával találkoztam a játék folyamán,nem tudom,hogy én nem ismertem még ki a játékot,vagy tényleg valamiféle bug.
Van egy olyan küldetés,hogy Kite's Nest : Pillars of Strength. Megszereztem ezt a tárgyat az adott bolygón,és elvittem a batarian menekültnek,akik kereste ezt a tárgyat. Namármost a játék kiírta,hogy War asset updated Batarian Fleet,meg megkaptam érte a 15000-et. Azonban a hajón mikor rámegyek a War Terminalra, és lekérem a War assets listát,ott semmiféle "new" bejegyzés nincs,semmiféle batarian fleet.A Total military Strenght pedig ugyanannyi,mint mielőtt átadtam volna ezt a tárgyat.
Most akkor ez hogyan is van???
Meg tudná valaki nézni ,aki teljesítette ezt a küldetést,az megkapta a war assethez a batarian fleet-et?
Megköszönném a segítséget. -
pcMANiac
aktív tag
Szóval akkor én vagyok a hülye, hogy akár az első küldetésnek is kiválaszthatom a "gyilkold le az Illusive man-t". Mindenki úgy születik, hogy tudja magától, hogy az a küldetés a végjáték. Értem. Én kérek elnézést! Eddigi 1674db végigjátszott játékban ez máshogy volt, ebben meg így van és ezért én vagyok a hülye. Első 3 spontán kiválasztott küldi után egyszerűen nem aktív a végső küldetés lehetősége. Köszi a hozzászólást!

SPOILER
tiv83us Lehet külföldi léted hatására elvesztetted a magyar szövegértési képességed, de nem baj, segítek. A játék tetszett volna, nagyon is, de sikerült a térképen röpködve rákattintanom a végső küldetésre, amiről nem tudtam, hogy a végső. Alapfokon (itt a vasfüggöny mögött) inkább az akció érdekelt volna és nem kötött le a sok bla-bla. El sem tudtam képzelni, hogy pár küldetés után a végső is kiválasztható. A vége egy rakás szar. Szar a történet, szar a megvalósítás, szar a folytathatóság, mert lehet folytatni azok után, hogy mindenki meghalt. Ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül, még itt a balkánon sem, de lehet nálad a fejlett nyugaton is mondják ezt páran.
Ja! ..és inkább ne költözz vissza. Arrogáns nagyarcok vannak itt már most is elegen...
-
csaabz
őstag
Hello!
Nem tudom importálni a mentéseimet a 2. részből. (A masseffectsaves.com -ról töltöttem le őket) Valaki leírná részletesen, hogy kell csinálni?
A fájlok kiterjesztése mellesleg nem is olyan, mint, amit azon az oldalon mutatnak a képen...
-
leviske
veterán
Skacok! Ha ME3 karaktert importálok, akkor mennyi bónusz TMS/EMS pontot kapok? Egyáltalán kapok? Eddig mindig csak az előző részbeli karaktereimet próbáltam, ahogy a második rész esetén is.
-
Ilsyde
őstag
válasz
pcMANiac
üzenetére
Kit érdekel hogy 5 óra alatt jutottál el a végéig meg melyik kuldetéseket vitted végig? Semmi kihatással nincs a befejezésre

Sot, az sem számít ha az elso két részt sem ismeri valaki. Sot, az sem számít ha csak a .bik videot nézed a megnyerésrol, úgy fel sem kell hozzá installálni a játékot! Nincs kapcsolat a ME1-3 és a befejezés kozott... -
tiv83us
veterán
válasz
pcMANiac
üzenetére
Jol megy. Kifizetsz (?) 8-10k-t es utana uninstall, (a sajat inkompetenciadbol - ha ismerned a Mass Effect jatekokat, tudhatnad, hogy az osszes eddigi reszen vegig lehet rohanni, csak ugy nez ki, ez kicsit osszetettebb, mint a Skyrim. Lehet vissza kene koltoznom Magyarorszagra.
-
-
RockHaRD
addikt
válasz
Dantenero72
üzenetére
viheted majd... játék közepe táján kapod vissza

amúgy sztem nagyon jól megcsinálták a szétvert arcát... a játék végén a shepardé is nagyon jó lett
(én mindig default kinézettel játszottam) -
csigacska
tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Vissza jöhet a hajóra később.
-
Dantenero72
aktív tag
Ashley az most csak a jatek legelejen van a csapatunkba,vagy késöbb vissza jön a normadyra azt lehet vinni küldetésekre? Csak mert akkor ugy fejlesztem a többieket hogy nincs ashley squad distruptor ammoja...
-
Spectrum
aktív tag
válasz
nanorambo
üzenetére
SPOILER
Így van, indoktrinálós gépek ellen harcolva felbukkan egy Shepard agyából előkotort szellemgyerek, aki az összes reapert irányítja és egy többkilométeres űrállomás kellett csak ahhoz, hogy beszélni lehessen vele. Persze egy prothean program miatt nem tudott felkelni eddig, de mostmár ébren van, mindent el lehet hinni neki!
Seems legit. -
nanorambo
őstag
"hé, én vagyok a gyerekisten, shepard, de ne kérdezd mi vagyok, vagy miért, vagy honnét, a lényeg, hogy vagyok, és légyszíves azt se kérdezd meg, hogy az előző részekben mennyi - akárcsak mélyen elrejtett - utalás volt rám. A lényeg, hogy vannak ezek a szintetikus lények, akik folyton elpusztítanák az összes élőlényt, ezért csináltam pár szintetikus lényt, akik periodikusan elpusztítanak minden más szintetikus lényt ÉS élőlényt. Kérdés? Nincs? Ennek örülök, kérek fáradj előre, hogy kiválaszthasd milyen színben nem szeretnél érteni semmit. Egyébként szeretném felhívni a figyelmed, hogy útközben akciós áron vásárolhatod meg a legújabb DLC-inket."

Jah egy gyerek talált egy új befejezést, ez mindent megválaszol:
[link] -
pcMANiac
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Ha nem az lett volna a vége, ami (nem akarok spoiler-ezni) akkor simán mennék tovább a mellékszálakra és semmi bajom nem lenne, de ilyen végjátékkal csak agymosás után tudnék jó szájízzel tovább játszani. Újra kezdeni az egészet meg egyrész unalmas lenne, másrészt meg tudva a végét értelmetlen is. Asszem uninstall, és Skyrim-ezek tovább.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Óvatlanul...
Szerintem meg inkább jó nagy barom volt, aki ezt a küldetés rendszert kitalálta. Ilyen óvatlan hülyék is vannak mint például én, akik potosan annyiért vesszük meg a szoftvert, mint az óvatosak. Miért aktív egyáltalán a végső küldetés lehetősége, mikor 100 másikat még meg sem csináltam, vagy miért nem figyelmezet kicsit határozottabban, hogy ha ezt elkezdem, akkor utána jöhet az uninstall.
Szerintem ez akkor is szar így. A Skyrim-be több mint 100 óra játékidőt tettem bele és pont ennyibe került. Az érte az árát. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
...de miért lehet vége úgy, hogy össz. 5 óra tiszta játékidőm van. Hogy az anyjába léphetek bele a végső csatás küldetésbe, mikor még egy rakat helyre be sem néztem? Ha nem az lenne a vége, ami, akkor érteném, mert sok játékban van főszál, meg mellékszálak és egyik nem feltétele a másiknak. De ebben ha végigviszem a főszálat azzal, hogy a végső csatát megcsinálom, akkor onnantól semmi értelme visszatérni a mellék küldetésekhez. Szó szerint semmi értelme.
-
leviske
veterán
válasz
AthlonXP
üzenetére
Inkább az a baj szerintem, hogy eddig azt nyilatkozták, hogy nem lesz vége, csak a karakter sztorijának. Na mármost a végén minden lehetséges labdát lecsapnak. Persze ettől még nem tartok elképzelhetetlennek új részeket, de feldolgozva a végét én is úgy látom, hogy a ME ennyi volt. Mégha nem is örökre, de szerintem vagy 10 évig nincs értelme bolygatniuk és egy teljesen új sztorit kezdeni, mert egyszerűen nem lenne súlya.
Szvsz most már inkább a Dragon Age-t kéne pályára állítani, miután azt ígérték, hogy abban akár 6-9 rész is benne van és emellett az új Jade Empire infókat kéne elkezdeniük csurgatni. Na meg én még mindig várom a napjainkban játszódó RPG-t, amiről Muzyka álmodozott az egyik interjúban.
-
nanorambo
őstag
-
AthlonXP
őstag
válasz
Malachi
üzenetére
Lehet SPOILER!
Igen, teljesen egyetértek veled! Nagyon sok meghatározó pillanat van a játékban, aztán ott vannak a csapattársak és az ő egyéni küldetéseik is, meg úgy ahogy van az egész sztori, a különféle fajok, világok... sokáig sorolható lenne még, de a lényeg, hogy egy nagyon jó játékot kaptunk mi anno a Mass Effect-el. Mint ahogy fentebb volt írva a játék már szinte valóban önálló életet él, ezért is ekkora a felháborodás a rajongók részéről.
Pont ezért sem értem a készítőket, amikor csodálkozva fogadják a kritikákat, mert azt mondják, mindenki a maga szerencséjének kovácsa. Vagyis, hogy az előző részekben hozott döntéseinktől függ a végkimenetel..
Az addig oké, de ahogy látom, szinte majdhogynem mindegy mit csinálunk, így-úgy is sz@r vége lesz a játéknak!Mondjuk igazából nem is a játék vége az ami engem zavar, sőt idegesít, hanem az hogy egyáltalán vége van neki! Ugyanis nagyon szívesen végigvinnék még vagy 3-4 részt, egyszerűen megunhatatlan, annyira jó és annyira magával tudja ragadni az embert ez a világ amibe a Mass Effect révén kerülünk!

-
Televan74
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem volt szörnyű,inkább csak kiábrándító.
-
pcMANiac
aktív tag
SPOILER!
Az normális, hogy ötlet szerűen választottam egy célt és egy küldetést, hogy támadjam az Illusive man-t, erre vége a játéknak. Nem részletezem hogyan, de vége, persze alig pár küldétést csináltam csak meg. El sem tudtam képzelni, hogy a végső csatát elérhetem úgy, hogy egy tonna másik küldit még meg sem néztem. Most az az állapot van, hogy folytathatom a játékot, mintha nem is csináltam volna meg a végső csatát, minha egy korábbi mentésnél járnék. Nincsenek meg a fegyvereim, amik voltak, sem a páncéljaim. Ez így nagyon szar...

-
Spectrum
aktív tag
Enyhén spoileres Angry Joe review.

-
oriic
HÁZIGAZDA
[link]
Ha igaz ez akkor ahogy megmondtam jön majd egy Omega DLC, és nem lesz megváltoztatva a vége.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mindketten fel vagytok véve egymásnak Originenen? Próbáljátok azt, hogy egyikőtök csinál egy játékot, a másik meg originben rákattint a nevére, majd arra hogy Csatlakozás játékhoz.
Ha így sem megy akkor nézzétek meg a tűzfalakat, vírusírtókat. Ha Avast-ot használ valamelyikőtök azt lőjje le.
-
olanor
tag
hali , remelem tudtok segiteni mert nem talalok megoldast a problemara. Tehat Co-op. Haverral megvettuk a jatekot de a coop resze nagyon nem akar menni a dolognak. Private szobat csinalok es hiaba hivom meg originben vagy ingame nem kapja meg az invitet , nem is latszodik hogy egyaltalan el lett volna kuldve. Valakinek tapasztalat esetleg megoldas ? :/
-
Ilsyde
őstag
Az a legjobb az egeszben, hogy a Bioware nem is probalta elrejteni hogy milyen "oriasi" jelentosege lesz a befejezeseknek:
Szoval... ja

-
pohár
félisten
-
válasz
nanorambo
üzenetére
SPOILER!!!!
na akkor én meg belinkelem az egészet, mert nekem is ez volt a játék csúcspontja.
de a beszéd után főleg az a rész, mikor az egész flotta kitört a hiperűrből. na ott párásodott a szemem. marha jó volt látni, hogy ezt sikerült összehozni. és hogy mi vezettük a támadást a Normandyval. tökéletes volt az egész sztori íve, ahogy felvezette a végső csatát, a három rész lezárását. grandiózus, epikus, hibátlan.
-
tiv83us
veterán
válasz
Televan74
üzenetére
!!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!!
London szamomra maga volt a tokely. Ahogy "elbucsuzunk" az osszes csapattagunktol, /a regiektol is tavkapcsolaton keresztul/, kemeny hangulata van, a zene is fantasztikus, a kuzdelem is a helyen van. A dolgok onnantol kezdve nem tetszenek, hogy elerjuk azt a nyamvadt teleport sugarat, es onnantol megjobban nem, hogy megjelink a God Child. En nem csatlakozom semmilyen peticiohoz, viszont tenyleg jo lenne egy-ket dologra valami epkezlab magyarazat, de szerintem itt meg nincs vege, hiszen mint tudjuk, Sheperd tuleli a "destroy" valasztast /Ha meg van a megfelelo mennyisegu EMS-ed/. Hackett beszede is fantasztikus volt, ezt be is kell idezzem:
"Never before have so many come together from all quarters of the galaxy. But never before have we faced an enemy such as this. The Reapers will show us no mercy, we must give them no quarter. They will terrorize our populations. We must stand fast in the face of that terror. They will advance until our last city falls, but we will not fall. We will prevail. Each of us will be defined by our actions in the coming battle. Stand fast, stand strong. Stand together. Hackett out"
-
hiroki
tag
Szerintem sem számítottak arra, hogy ekkora közfelháborodás lesz a dologból.Gondolom most is tanácskoznak mit csináljanak.Egy normális befejezés meg egypár ingyen cucc segítene a helyzetükön. bár mostanában azért rájuk jár a rúd...Az SWTOR is befuccsolni látszik a hiányos endgame tartalom miatt...most pl egy hétig lehet ingyen játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. (Tobbek kozott gondolom, feltetelezik, hogy a legtobb kulfoldi legalabb az angolt elsajatitotta alapfokon, mar a vasfuggony ota...

. Egy tipp: galaxy map kettes szinten.