-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzsol
tag
Sziasztok! Valami változott... , reggel nem müködött az nfc-s fizetés. Most megnéztem és nem megy át a device integrity ellenőrzésen [kép]. Telepíteni kell az új magisket vagy mivel próbálkozzak? Crdroid A14, magisk hide, PIF, Zygisk next és assintant van fent, eddig ez elég volt.
-
mzsol
tag
válasz Whitealert #6389 üzenetére
Szia! Én most csináltam meg. Magisk 28 + Hide magisk + denylist + PIF + Zygisk next + Zygisk assintant majd root filekezelővel kimásoltam a build.prop-ot és átírtam a lineage szavakat és ezt visszamásoltam. Nekem crdroid van, de az alapja lineage, MI 9 a teló. Device és basic integrity zöld.
[ Szerkesztve ]
-
mzsol
tag
Csak elkezdtem a root folyamatot, mert gondolom nincs más megoldás a banki app működéséhez. Mi lehet a gond, mert a laptop fastboot módban nem látja a telefont? Flashelném a patkolt boot.img-t, de várakozás az eszközre üzenet van a powershell-ben. Próbáltam win10-11-en, három különböző kábellel. ADB 1.5.6 verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
mzsol
tag
Sziasztok! Mi 9-en A14 alapú crdroid van fent, nincs root. A kh mobil app nem megy. Ezt írja [kép]. Ennyit írt tavaly is amikor az A13 alapú raktam fel, akkor volt root, de a magisk beállítások kevés volt kellett terminálban a propsokat átírni. Most ezt nem tudom mert a terminálhoz is root kellene. Lehet e működésre bírni a mobilbankot root nélkül?
-
mzsol
tag
A root-al kapcsolatos hibára csak gondolok. Igaz nem úgy írja ki mint máskor, mert akkor egyértelműen kiírta hogy root-olt a készülék és el se indult az app. Most azért gondoltam mert a hiba üzenetben írja hogy ezen az eszközön nem sikerült aktiválni. Már második napja próbálom. Ilyen sokáig van az ő oldalukon hiba?
szerk:
root-al lesz baja mert mentésből visszaraktam az előző androidon lévő mobilbank appot (ez régebbi verzió lehet mint amit most töltök le a store-ból) és egyből dumált hogy root-olt a készülék.
Javítom a props-ban a lineage szavakat.[ Szerkesztve ]
-
mzsol
tag
Sziasztok! Új CrDroid ROM-ot raktam MI 9-re. A khb mobilbankkal szenvedek hogy működjön.
Magisk telepítve, patkolva
magiskhide props config, USNF telepítve
magisk rejtve
zygisk, enforce denylist bekapcsolva
denylist szerkesztve
saftynet checker-en kettő pipa
play integrity api checker-en kettő zöld pipa
és nem enged be a mobilbank ( mobilbank.png ).
A build.prop-ban akartam a lineega szavakat átírni de a terminálban keresett és a szerkesztésnél látott sorok nem ugyan azok ezért nem mertem átírni. (termux keresés, build.prop)
Átírhatom a lineage szavakat, vagy más probléma is lehet még? -
mzsol
tag
Köszönöm a válaszaidat! Eddig nem volt időm rá. A kh app még nem megy de van előre lépés.
Kellett a USFN, saftynet-en átmegy ellenőriztem a YASNAC-al. A MagiskHidePropsConfig fent van a leírásod alapján az 5. pontban add majd n, de nekem nem ír át semmit. Előtte ellenőriztem vannak lineage bejegyzések. DenyList enforced, az összes folyamatra be van állítva a denylist. Ezeket a props átnevezéseket tudud pontosítani vagy egy jó videót linkleni. Kerestem youtube-on de nem tudom melyik a jó segtség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest