-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazee00
tag
Kipróbáltam a myraiffeisen -t KSU - val, és Apatch -al is, de azok esetén is egyből kifagyott. Még nem jöttem rá, hogy mi az oka, de ezek alapján nem a Magisk megtalálása a gond.
FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
vazee00
tag
Köszi a tippet mindenkinek! Mikor a logcat -ot futtattam nem, de próbáltam előtte, és most is lefagyasztva a Magisk - ot, de ugyan úgy, azonnal crash -el a myRaiffaisen app. Lehet, hogy újra kellene tennem a romot, hátha valamelyik magisk modul tele szemetelte, és azért romlott el.
[ Szerkesztve ]
FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
vazee00
tag
Bocsi, nemrég regisztráltam oda, jóváhagyás miatt nem jelenik meg. Feltöltöttem addig privatebin -re: LINK
-
vazee00
tag
Persze, itt találod: LINK
Ezt már azzal a modul listával készítettem, amit javasoltál:
-
vazee00
tag
Köszi a tippeket mindenkinek! Kipróbáltam, hogy letöröltem egyesével az összes magisk modult, de továbbra is azonnal összeomlik. Ha letörlöm a magisk appot, akkor is. Most már egyáltalán nem értem. Itt található az ADB -n keresztül mentett crash log: [link]
Lehet, hogy az egyik modul pakolt le valamit, ami ottmaradt, és ez okozza? Próbáltam törölni a /data/adb mappát, de nem segített. Jelenleg visszaálltam a 28000 magisk -re(canary -ról), és csak a Play Integrity fix v17.9 van fent, a beépített Zygisk engedélyezve van, Magisk hide bekapcsolva... Valakinek valami tipp?
-
vazee00
tag
Sziasztok!
Magisk, és myRaiffaisen appal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Legújabb canary 28001 Magisk van fent az alábbi modulokkal:
MEETS_STRONG_INTEGRITY megvan, a myRaiffaisen app viszont sehogy sem működik. Olvastam az összefoglalót, és a hozzászólásokat, kipróbáltam a HMA -t, és próbáltam több app segítségével fagyasztani a Magisk -et, de a myRaiffaisen továbbra sem működik. Megnyitás után azonnal összeomlik. Magisk hide engedélyezve van.
Kipróbáltam mindent, amit Telegram csatornákban, és külföldi fórumokban olvastam, de nem jártam sikerrel.(Vagy csak Basic -nem device- hitelesítést kaptam, és működött a myRaiffaisen - vagy nem működött, cserében megvolt a device/strong) Van valakinek tippje, hogy miként lehetne működésre bírni, mi lehet a gond?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest