-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Az eredeti Lsposed projekt valóban megállt, de vannak forkok amik kompatibilisek az újabb Androidokkal.
Nézd meg a #6366-ot, és az előzményét a #6341-et amiben benne vannak a linkek az LSposedhez és HMAL hoz amiket én először a bankok őz nem raktam fel de később mégis felraktam más app miatt.
A #6393-ban leirtam, hogy nekem hogyan sikerült elindítani a DAPot A14 alapú LOS 21-en.
Persze, más megoldás is létezhet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
LOS 21 official, Mi 10T
DenyList:
- DAP
- Google Play Services, Google Service Framework (és minden ami Google, de ez a 2 valüszínűleg a legfontosabb)HMAL invisible apps:
HMAL
Magisk
Applied to:
- Google Play Services, Google Services FrameworkÉn még a GSF nek egy adattörlést is nyomtam, és újra is indítottam a készüléket.
Így enged eljutni a belépésig, tovább nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Az utolsó v27 Canary az a 27008 volt, igen, arra gondoltam.
-
crok
Topikgazda
Ilyennek nem esünk neki backup nélkül.. ha az nincs akkor nincs meg az a boot.img amit utoljára használtál? Másrészt egy akármilyen készüléken patch-eld meg akkor a v27-el vagy méginkább az utolsó v27 Canary-val.
Szerintem a remove-modules-ra nem lesz szükség, főleg amíg azt se tudod hogy egyáltalán valamelyik modul csinálja-e. Az összefoglalóban leírtam hogy lehet letiltani és akkor nem kell törölni se őket, elég letiltani.. valamint ott van a safe mode-ban indítás is. -
crok
Topikgazda
A "tuloldal" szerint biztonsagosabb a kenyes adatok tarolasa, par alkalmazas (bank es jatek) mar most is megkoveteli.
Az osszefoglaloban kb. leirtam es ket alapos (de angol..) linket is tettem be, keress arra, higy "A SafetyNet kivezetésre kerül és helyette a Play Integrity lesz bevezetve".[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Akvarisztika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest