- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Máté94 #18626 üzenetére
Azta, ezt nem is tudtam. Fúrcsa is volt, hogy backspace viszont folyamatosan töröl visszafele. Mondjuk akkor nem értem mire vonatkozik a delay until repeat
HollyBoni: Azon túl vagyok már. Valamelyik kext miatt nincs szerintem meg az összes billentyű működés. Mint, ha nem létezne a gomb. Ukulele sem érzékeli a lenyomását.
-
rooney8
aktív tag
válasz
Máté94 #18443 üzenetére
windows-on nem működik a leállítás, osx-en tökéletes (másodpercek alatt leáll) minden
windows 0:2 hackintoshha már szóba jött a windows... valami ötlet, hogy miért nem működik a leállítás? de már "generációk" óta... kb. volt azóta úgy 3-4 reinstall. win-re nem létezik ilyen dsdt-s cucc?
mert osx-en is utána lett jó
-
Xero
nagyúr
válasz
Máté94 #18436 üzenetére
Úgy is volt. Mindent végig próbáltam. Mondjuk nálam lehet, hogy a realtek driver ami megfogja, de azt nem cserélem le. Sokkal stabilabb a működése nálam.
(#18437) Prof01: Hogy ne lenne 5.1? Egyedül a 7.1-hez kell a külön panel. Ezen túl van digitális kimenet is a világon.
Ha annyiért tudsz vadászni i7 2600-osat, akkor jó, de abból is csak a K végűek a nyerőek (HD3000 grafika).(#18439) Máté94: Asztali gépnél sosem hiányzott. Itt sem fog. MP-nál sincsen beállítva, MBP-nál is csak aksiról.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Máté94 #18345 üzenetére
Jah, ez szerint menne simán, csak át kéne írnom az id-t, meg a nevet.
Szóval, akkor az első kérdésre?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Máté94 #18149 üzenetére
Bekapcs gomb ugyanez, USB-kből kihúztam mindent, monitort átdugtam a másik DVI-be, .plistet is buzeráltam, mindent próbáltam.
Find my Mac egyértelmű hogy miért nem megy... Sys.prefs./iCloud alatt szürke, írja: 'Recovery partition required'; Recovery partíció telepítő meg kiírja, hogy nincs EFI. Ugyanaz, mint a Bootcampnél. Easy as pie.
-
-
samgar
őstag
válasz
Máté94 #17887 üzenetére
Valójában amit letöltöttem az a "Mac OS X 10.6.0 Snow Leopard Retail DVD" ezt szerettem volna kiírni dvdre, de lett belőle egy 960 MB-os valami, amit ha elindítok, ezt látom belőle.
Azt nem értem, hogy ezt a majdnem nyolc GB-es .dmg fájlt mivel írom ki dvdre?
Olvastam a menetét, van iBootos cd-m, ami működik is, már csak a retail dvd hiányzik.Amugy egy dell laptop, intel core duo, 3 GB ram.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Máté94 #17754 üzenetére
Meg volt minden ilyesmi, -f-el is megtoldva. BIOS rendben. Fel is ment egy iAtkos DVD boot már tökéletesen, csak a vinyóról aztán nem indult, mert folyton kifagyott. Az összes többi image és egyéb okosság pedig nem is akart bootolni sem USB-ről, sem DVD-ről. Amelyik boot próbált is elindulni, elakadt. Már kipróbáltam vagy 8 félét, egyik sem működött.
A pendrive 16gigás jó minőségű Kingston, a DVD-vel sincs baj. A vinyók is szinte újak, amikkel próbálkoztam. Mindent betű szerint csináltam, igazából el sem lehet rontani... mégsem megy.
Ja és tonymacx86 cuccokkal csináltam, mindenből a legújabbat szedtem le, UniBeast, stb. Az USB-t és egyebeket, amihez Mac kellett, VMWare-el felrakott Lionnal oldottam meg, semmi hiba, probléma nem volt.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Máté94 #17751 üzenetére
Hát az nem egy nagy kaland. A lényeg, hogy műxik vele.
Szerintem pedig egyelőre tökéletesen mindegy, mert most nem a VGA-nál akadt el, ha jól látom. A pár mozdulattal megoldható BIOS szerkesztésen majd akkor aggódom, ha odaérek.
-
sellerbuyer
őstag
-
czanga
őstag
válasz
Máté94 #17696 üzenetére
az inno3d az 512-es és 10k lenne, amire helyeseltél.
van még ez a gainward: ez 11k, és 1giga ram csücsül rajta, viszont ez nem referencia nyákos.
ami viszont tetszik, hogy van egy giga 9400GT olcsón, úgyis van egy accelero hűtőm.
Viszont ez low profile hátlapos, azaz nem megy bele a nagy CM690-es házamba, illetve gondolom ez sem referencia nyákos.Ennyi amit össze tudtam szemezgetni, ezek elvileg tuti mennének lion alatt. Ati kártyát nem mertem nézni, holott iMac-ekben van lapul, illetve az új mini-kben is.
Referencia nyák amúgy számít valamit, vagy mind1 milyen a vga kialakítása?
-
AdamP900
tag
válasz
Máté94 #17687 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy nem érdekel a véleményed, szóval jöhet az a válasz!
rooney8: Ezért váltok alaplapot! Ugyan ez a hiba, minden féle kapcsolóval próbáltam már, de csak villan egyet az almánál és reboot. GA EP45 -ös lapon ugyan ez az Unibeast -es ML pendrive hiba nélkül megy. Ezért bízom majd a gigás lapba.
-
törölt tag
válasz
Máté94 #17659 üzenetére
Viccet félretéve:
segitek szivesen bárkinek.
No nem kattogtatós winfeeling next»next»finish type unibisztes klattyogtatásban,hanem
unixros rendszerek szemléletével,üzemeltetésével kapcsolatos alapismeretekkel.
aki meg az alapismereteket sem hajlandó elsajátitani azt meg oltom ezerrel.btw 24 óra alatt 17 darab gyári vas lett backup/clean install/restoreolva darabonként 9 - 16k hufért.
ezekután valahogy az ingyenesség kapcsán a linuxot lenne kedvem javasolni az egybegyülteknek.
pisz
-
RaZroX
addikt
válasz
Máté94 #17643 üzenetére
Core2 alatt bármilyen 2 magost értesz vagy konkrétan Core2Duo procikat ?
Ugyanis nekem csak sima Dual Core E5200-esem van.De amúgy majd ha valaki írja, hogy megy ezzel a lappal majd akkor nekiállok én is
Meg sztem a PS/2 lehet, hogy nem is megy még ML alatt, szóval marad még a Lion.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest