Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Városba kéne; nekem nagyon tetszik.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ezeket nem nekünk tervezik...
-
Speeedfire
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Eskü, de nekem ez nagyon adja. Mint egy régi golf1-es. Vagy lancia delta, csak kicsiben.

-
BigBlackDog
veterán
Visszatérve a jól kinéző japán autókra...

-
törölt tag
Tekert órás Volvo háromszoros áron: ELADVA: -Ha a két-három napja vásárolt 2008-as, magyar rendszámú (első betű L), ezerhatszáz köbcentis, benzines Volvo S40-ének adásvételi szerződésében 205 ezer kilométer körüli futásteljesítmény szerepel (a legutóbbi pontosan 204888), és valóban nem tudott arról, hogy több mint kétszer ennyit mentek már a frissen vásárolt autójával, akkor minden bizonnyal nem erre a Volvóra vágyott és/vagy nem ennyi pénzért, hiszen ennyiért kaphatott volna olyat, amellyel minden rendben....
brumi1024 Ultra gáz ez a Prius. Pék tervezte, de ki engedi gyártásba az ilyet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
richie900812 Én is úgy látom, hogy csak a Mazda alkalmaz értelmes formatervezőt. -
Speeedfire
félisten
Ez nem tudom, hogy volt-e már itt. Érdekes videó. Percenként fél euro a töltés ára. Az azért durva.
Berlin-Budapest egy szusszal, elektromos autóval -
EQMontoya
veterán
válasz
Integrale
üzenetére
Új Lexusok nekem nem adják annyira, valahogy sok, főleg szemből.
Egyébként ültem nemrég egy első szériás GS450H-ban (ez), és annyira nem voltam hasraesve.
Elég minőségi anyagokból van a beltér tényleg, de valahogy az összhatás azért nem tökéletes, és azért itt-ott kilóg a lóláb. Pl. a kormány bőrözése a 15 éves IS-hez képest gagyi, pedig ez egy bőven újabb autó, és nem is az a kategória. Elől amúgy abszolút tágas, kényelmes az ülés, széles könyöklő (elfér két könyök), szóval rendben van, cserébe a hátsó lábtér maximum pár centivel nagyobb, mint az IS-ben. Szóval vannak problémák.
Nyilván a 350 hibrid ló brutális, nagyon nagyot lép. -
mdani01
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
330i
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire
üzenetére
Csak belenéztem (nem tudom már ki linkelte be ide), mert ennek a bugrisnak nem érdekel a véleménye de jah szte az i3 jobb. Szerintem meg k.-ra nem egy ligában focizik a két autó, szóval almát a körtével tipikus esete.

Ez kb olyan mint amikor azt mondja vki hogy a Swift Sport jobb mint egy 370Z...
-
Integrale
veterán
Nem tudom, hogy van e most csufabb orru auto a piacon...
Qru: beteg az a ficko, most volt ket videoja, amiben a villanyautozasos tevhiteket oszatja el, kettos merce ezerrel.
Szoval csak a szokasos! 
brumi1024 ez alapvetoen ronda, de a Polon csak kicsit log ki valahol a lolab, amitol fura lesz.
-
EQMontoya
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Van igaza a srácnak, hogy a BMW-ben jobb az anyagminőség, nyilván nem is az az árkategória.
Cserébe a Hondában nem fog elszakadni 150-nél a vezérműlánc, meg nem kerül be a pillangószelep némi maradványa az égéstérbe...
Hát, choice is yours.Tényleg, a még nem közvetlen befecskendezős 30i-t leszámítva (az köztudottan jó) alkotott a BMW az elmúlt 10 évben olyan motort, amiről nem derült ki néhány év alatt, hogy hemzseg a konstrukciós hibáktól?
-
bbubby00
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én valószínűleg ezért nem venném meg ezt az autót, mert én BMW-t veszek.
-
Jaffa75
őstag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
egy nem igazán tervezett Ulm-on túli kanyar vár (oda-vissza 1700km), nem lenne túl egészséges és szerencsés, ha mégis megtenné a vas!

Qru: nem nekem fájna, Fateré a vas...
- azért a régebbi E28-as bömbikben is volt ledes szervizintervallum visszajelző, emlékeim szerint nem volt ott sem ildomos megvárni, míg elért a piros sáv végéig! 
-
brumi1024
veterán
Az a Vitara felni egyébként kísértetiesen hasonlít a Q3 egyik legdrágább felnijére, csak rendesen lebutítva. Vajon mi lehetett az ihletadó?

-
lenko
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Mehet a csere.

volvo_s60_2.4_t5_sport_edition(#81359) BigBlackDog
Nekem is rémlik, hogy egy ideje fent van, de mostanában ez semmit nem jelent, fater passatjara 2 hónapja 1 hívás nem jött....Pedig jó az autó. Itthon nincs igény extrákra...
-
Jaffa75
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a W204-es Merciknél a szervizintervallum jelzőnél ha túllépjük a jelzett napot (azaz nem visszük el "határidőig ) akkor letilt-e? Nem lenne mindegy a "hétvégi túra" előtt...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Richard!
üzenetére
Leon m1.
Ez a kasztni:

footy: Persze, az a fapad meg belépő. De mégis annyiért már kapsz egy egész korrekten megépített alsó-középkategóriás autót.

Qru: De a gyáriak közül max az r32/cupra kormány jön be, amiket szintén újra kell bőrözni és még drága is, mert ritka. Illetve a 2. generációs leon-ok kormánya jön még be, de azokat kicsit faragni kell, és szintén drága 60e körül mennek.
lenko: Jó ez beépítve is, csak a középső résszel nem.Az új polo nekem is bejön. Méretre már, mint egy régebbi golf. Abból egy polo gti, aztán öröm és bódottá.
-
Magnum_
nagyúr
nekem meggyőző. komolyan.
-
Qru
MODERÁTOR
1 árnyalat különbség nálam is van, de 30k lett volna egy gyári bőrös (bontott) ami felújításra szorul, tehát még +20k lett volna a bőrözés és akkor ugyanúgy elütne egy árnyalattal... így maradt az eredeti kormányom újracsomagolva.
mod:
BBD: Azért inkább maradj az S60-nál.

-
lenko
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Magában jó volt, de beépítve látszik nem gyári, így nekem nem jön be...

(#81346) Qru
Elég erősen ibizás, és leonos lett a beltér. Az orra meg mint egy touran/golf plus/scirocco keverék, nem áll túl jól ebben a kategóriában. Hátul ok.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem is elüt picit, gyárit kell venni és akkor nincs ilyen gond.

richie900812 Leon 1M 1.8t
-
footy
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az 5M a fapad. Ha hasonlo felszereltseget nezel 1.5TSI+DSG komboval, akkor kb 30e eurora jossz ki, ami az e-golf 38ezres (lista)aratol mar nincs is olyan messze, foleg hogyha levonod a 4-5e euros e-auto kedvezmenyt.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nem tudod értékelni a japán technikát.
Az előző Swifthez képest szerintem kifejezetten innovatív lett.Jut eszembe, mikor a BMW-sek értékelik az Accordot.
-
Richard!
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Milyen Leonra kell pontosan?
-
tboldi
nagyúr
válasz
z123456789
üzenetére
Jól látom, hogy szombaton ingyenes a parkolás?

szerk.: Egyébként Sza_Sát a Suzuki topikban is megtalálod.

-
rbalint88
veterán
válasz
szabop27
üzenetére
teljesen normális dolog, hogy olaj kerül az égéstérbe, ugyanis turbós az autód, ott mindig van olajfelhordás a levegőrendszeren keresztül. turbós autónál minimális olajfogyasztás is normális. valamint azt ne felejtsd el, hogy nagyon kevés olajtól is láthatsz kékes árnyalatú pamacsot. nekem a #szardízel új turbóval is az első, reggeli 2000 fölé forgatásnál egy kis pamacskát kitol, utána semmi. sajnos mivel felfele kell elindulnom, ezért nem tudom elkerülni a magasabb fordulatszámot, mert 1500 alatti erőltetéstől sztem több baja lesz, mint ha egyesben nyugodtan elforgatom 2500-ig, hogy kettesben ne alapjáratra essen a fordulat

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire
üzenetére
Elég kontrasztos így az tuti.

-
Speeedfire
félisten
-
-
lenko
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Haverom S3-jára 300k volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem tudom, Jorustól hallotam róluk én is. Írj nekik egy mallt, meg a Janó dobnál is futhatsz egy kört.
-
Speeedfire
félisten
Sokan lehúzzák az ára miatt. De remélem igazad lesz idővel. Én is szívesen vennék, bár én valami erősebbet.
Kína is full elektromosra akar állni, az EU is idővel.
Qru: Róluk már mástól is hallottam. Milyen árban dolgoznak nem tudod? 80-100k körül akarok rendszert + a down pipe. 2.5"-ban.
lenko: Jaja, én sem áldoznék rá többet.
Mi a baj a használttal? Itt körül van az összes kb. De az 500-600euro nem 80-100k. Mondjuk ha nagyon nem jön össze, akkor tényleg újonnan veszek egy németből... -
gzbotii
nagyúr
válasz
szabop27
üzenetére
Hengerfalt mi keni? Bingo, olaj.
Egy minimális mennyiség ugyebár bent marad, mindent nem tudja lehúzni a gyűrű, az meg elég az üzemanyaggal. De mivel te motorfekkel mentél, égés nem volt és ezért gyűlt fel egy kicsi. Amikor meg beindult újra a folyamat, elégette.De ha hülyeséget habogok, valaki mindjárt kijavít.
-
lenko
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
szabop27
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az egyértelmű, hogy olaj égett el, de mint írtam, semmi más jel nem utal se a dugattyúgyűrűk kopására, se a szelepszárszimeringek hibájára.
..."felgyülemlett egy pici motorolaj az égéstérben"...
Így a kérdés továbbra is adott (elnézést, ha első nekifutásra nem világosan fogalmaztam meg): mi miatt kerülhetett olaj az égéstérbe?
-
EQMontoya
veterán
válasz
szabop27
üzenetére
Itt valószínűleg annyi történt, hogy a tartós motorfékezés hatására, mivel ilyenkor az injektorokat elzárják a motorvezérlők, égés nélkül felgyülemlett egy pici motorolaj az égéstérben, majd az első gázadásnál begyulladt.
Ha amúgy nem fogy az olajad, nagyon nem aggódnám túl.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ezért kell hangolt kipufogót venni/csináltatni. Pont a Subi topikban írta Jorus, hogy vki nem rég csináltatott hangolt Proex kidörgőt.
-
-v-
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Model 3
igazabol sztem 2-3 ev, es lesz kinalat boven .. bimmer is, merga is, mindenki igergeti a sok elektromos autot jo hatotavval, akksi arak is lejjebb fognak menni, tolto is tobb lesz, szerintem '19-20 kornyeken mar a benzinesnel alig dragabban lehet majd tok jo meg jol hasznalhato elektronyost venni .. -
szabop27
tag
Sziasztok!
6 éves Renault Clio 1.2 tce, 90e km. Nincs se mérhető olajfogyasztás, se indításnál füst, azonban:
tegnap egy 10km-es, végig motorfékezős hegyről ereszkedés utáni első gázadásnál egy méretes kék füstfelhő jelent meg a visszapillantóban. Az elő mondatban leírtak ismeretében nem tudom ezt mire vélni. Volt már olajzabáló kocsim, de ilyet az se produkált. Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? -
-v-
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jo hat nem ilyen retek focvageneket kell nezegetni ..
-
Speeedfire
félisten
Nem tudtok valami német használt autó alkatrészes oldalt/csoportot? Az se baj, ha vw konszern specifikus.

Sehogy se találok normális sport kipufogót a leon-ra, pedig már vagy 2 hónapja keresek. -
kisza25
félisten
válasz
Jaffa75
üzenetére
múltkor ugyanezt csinálta velem valaki, mondjuk az egy kis dobozos car volt, nekem elgurult és a kis hülyegyerereket megcopattam úgy, hogy a végén inkább kiállt a külsősávba 90-re egy kamion mögé.
A részleteket inkább nem fejtem ki, k.-ra fel tudnak cseszni az ilyen kis faccopok, lehet a fejem is el volt torzulva, mikor ordítizva utána mentem, de nálam amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
-
Qru
MODERÁTOR
-
bbubby00
őstag
VIDEO Láthassátok, milyen egy hisztis gyerek, mikor nem akar kiszállni apu mellől az ótóból

VIDEO Itt pedig apuci egymaga jáccik, életében először szerencsétlenkedik a nagy ringen.
Sajna a fék nem a legharapósabb, plusszban driftre volt optimalizálva a gumiösszetételem, elől semislick hátul pedig sima utcai, de így is jó buli volt
Van egy kis megcsúszásom, meg persze a felétől egy kis narráció 
Állatkodást, timeattackot külön kérték, hogy hagyjuk most ki, élményautózásra jöttünk
-
bitpork
nagyúr
Csak mert nem látjuk , máris jó a kipufogó gáz?

Ennél csak többet tudtok összehozni

Addig is itt egy aktuális csont. Én szerintem a héten elmegyek leméretem a kocsit mert tuti el van írva a forgalmim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)