Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Winne #210975 üzenetére
Ezeket a VW/VAG csoportban érdemes kérdezned.
6030D: Bajos ha csak akkor látják be hogy ebben mi a jó, ha már saját gyerekük van, addig leszarják egyesek...
Mielőtt gyerekem lett, azelőtt sem álltam be sosem ilyen helyre, hatszor beérek messzebbről a boltba, mint ameddig picurral matekoznak és beérnek. Ennyire már lehetünk előzékenyek a másikkal.
Lassan 3 éves a lányom, de kb háromszor tudtunk beállni a családiba.
Nem is számítok rá, hisz aki nem fér el a bevásárlókocsik mellett meg a bolt előtt(ALdi/Lidl), azok had álljanak be ide, szegények nehogy elfáradjanak. Sőt, ha kint vár valaki az autóban, akkor külön örülök neki ha járatják a jellemzően dízel ****kat, hát nehogy a nagy siettségben ne tudják aztán elindítani, had szí'junk egy kis finom füstöt.
Pttypang: Urban legend, de nem így van. Kis nyíl (háromszög) mutatja a betöltő nyílást.
Én a saját autókkal is bajban vagyok mindig. Azt tudom, hogy kipufogóval ellentétes oldalon van mindig a betöltő. A kiput azt meg tudom jegyezni (pedig rejtett) hogy melyik oldalon van.
Qru: Akkoriban úgy rémlik csak az 1.8 tfsi kapott kettős befecskendezést.
Köszönjük az összefoglalót
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Mozgásban a SPINE című akciójáték
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest