- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Sziasztok, normál személyautónak mekkora lejtőszöggel illik 0 hibával megküzdenie? (Indulás visszacsúszás nélkül, oldalsó parkolás) Kanári nyaralás tette a bogarat a fülembe, a spanyolok képesek a függőleges sziklafalat leaszfaltozni és útszámmal ellátni...
Ez ugye kézifék, gumi és súlyponti kérdés.
-
t72killer
titán
Mi bánata van az új (10 hónapja tettük be) akksimnak(a habszerű korrózióféleségre gondolok?:
-
t72killer
titán
Anyámborogass, most nézem, hogy az agila kézikönyve egyenesen a szervizbe irányít égőcserére, neten meg csak corsára találok infókat, azt is FELEMELIK a cseréhez. Nóóórmális?
Valakinek volt a keze alatt ilyen kocsi, van esetleg értelmesebb mód az izzócserére? -
t72killer
titán
válasz
norbert1998 #283217 üzenetére
Kairóba tankkal se mennék be nemhogy 4kerekűvel (nem jártam, csak hallottam róla). A sivatagi út egyszerű, nem látsz másik járművet - de ha véletlen mégis, zsákbamacsek, hogy az mit csinál
.
Sajna volt már magyar turistabusszal igen durva baleset arrafelé, úgyhogy ha bármikor visszamegyek, tartom magam ahhoz, hogy a célhoz legközelebbi reptéren leszállni, utána keveset mászkálni.
-
t72killer
titán
válasz
norbert1998 #283212 üzenetére
Egyiptomban meg se fordult a fejemben, hogy kocsit béreljek+magam vezessek, pedig csak egy nagyon egyszerű és alig járt Marsa Alam - Hamata útvonalon kellett végigmenni
.
-
t72killer
titán
válasz
norbert1998 #283209 üzenetére
Én is kenguruéknál ismerkedtem először a rossz oldalon lévő kormánnyal és vezetéssel
. Jó döntés volt, mert Victoria-hátsón és a Dél-Ausztrál szellemvároskákban 0 forgalom mellett nem mentem bele senkibe. Egyszer volt, hogy már vagy 5 órája vezettem, hirtelen azon veszem magam észre, hogy utolér valaki és nem mer megelőzni: údebaromvok az út jobb oldalán megyek
-
t72killer
titán
válasz
simonjoe #283180 üzenetére
Huhh, ez kb 5x annyi, mint az ebayes komplett lámpa
. Elsőre megpróbálom milyen csak az égő, utána egy ebayes komplett lámpa lesz, ha az égő nem jönne be
.
#283178: évjáratfüggő, van amelyiknél sima menüs darab, vmelyiknél az eeprom mélyén van elásva. Nyilván gondolom egy gyári 600-1000(?)£-os ketyerében ez is csak menüpont.
-
t72killer
titán
Led-es ködlámpa-izzót mennyire érdemes berakni? Épp kiégett az egyik, gondoltam ne kelljen cserélgetni a halogént.
Árulnak még elég olcsón komplett ködlámpa-modult is (Opel Agila). -
t72killer
titán
válasz
BigBlackDog #254998 üzenetére
, jogos, lassan aktuális is egy nagytakarítás.
-
t72killer
titán
válasz
MasterMark #254989 üzenetére
A vas nem gond, a klór már lehet. De ha tényleg klór van a vízben és nem légbuborék, akkor azt nem zuhanyzónak, hanem gázkamrának hívják
.
Nomind1, a motorba akkor nem megy a cucc
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #254986 üzenetére
Egyikünk se mérte ki, mi a cucc, amit a végén kiöntünk a lefolyón, de elméletben bizony az. A tisztasága a gép tisztaságától függ.
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #254981 üzenetére
Desztillált víz: elpárologtatod a szutykos vizet majd a párát (amiben már nincsenek sók, egyéb szilárd v magas forrpontú cuccok) vmilyen hűtőfelületen kondenzálod. Ez történik a fürdőszobai körben, a kondenzációs (nem abszorberes) párátlanító egy radiátoros hűtő, amin kicsapódik a pára és lecsorog egy műanyag tartályba. Pont mint a desztillálónál.
#254983: az már frakcionálás (pl pálinkafőzésnél
). Mondjuk annak az esélye, hogy zuhanyzáskor problémás gőzök kerüljenek a kicsapatott légtérbe, kevés. Más persze ha pl nekiállok hipóval v ecettel takarítani, az megbolondíthatja a rendszert.
#254982:
, az lesz, ablakmosót többet nem veszek, csak fagyállót.
-
t72killer
titán
Tegnapelőtt vettem egy kanna ioncserélt vizet és elgondolkodtam: van itthon egy páramentesítőnk ami főleg a fürdőszobában űzi az ipart, napi 2 liter desztillált(?) vizet simán kivesz a levegőből, és mivel naponta használjuk, tiszta a rendszer. Használhatom az ioncserélt helyett a házilag lefőzött nedűt a hűtőfolyadékban?
-
t72killer
titán
válasz
molnarpeter #254560 üzenetére
Ránézésre van pár, ami határozottan megkocogtatva szétesik
-
t72killer
titán
válasz
Reggie0 #254556 üzenetére
A karosszériacsavarokat lehet szimplán cserélem. Kérdés, hogy érdemes-e rozsdamentesre, mert annál ugye rizikó, hogy nem rozsdásítja-e meg maga körül a csóróbb acélfajtákat - szóval lehet egyszerű horganyzott csavarokból veszek egy marékkal
. Festeni se fogok tuti, nem vagyok a szerelőnk ellensége
, marad a horganyspray, esetleg alá egy adag RO55
-
t72killer
titán
válasz
molnarpeter #254551 üzenetére
Az van, csak elég könnyen lekopik, bár zárt térben még nem használtam
-
t72killer
titán
A motortérben kezdett eluralkodni a rozsda, csavarok, de különböző egyéb fémelemeken is. Mit javasoltok, mivel érdemes megfújni, ami leszedi a rozsdát és véd is utána?
-
t72killer
titán
Vauxhall (opel) Agilánál (1literes, 2013as) miért lehet, hogy nyikorgó-cicergő hangot ad, ha túl alacsony fordulatszámnál gyorsítok? 2-es, 3-asban ok, 4-5: nyekereg-cicereg (lassú tempóból, tleg nem ez az optimális váltóállás)
-
t72killer
titán
hány fokon "fagynak"? 0 fok alatt már nem is szabad tölteni? Sima ügy amúgy, egy hosszabbítóval elérem a kocsit
.
#251630: mondasz valamit, egyelőre van itthon multiméter (voltcraft VC-110) és egy Voltcraft B6-os viszonylag okos töltőm. Egyelőre utánajárok, ezekkel mire megyek
-
t72killer
titán
Végleg kivégeztem a kocsi eredeti akksiját, élt 11 évet - istennyugosztalja
. Az újat meg-megkínálgattam a töltővel olyan utak után, amin kevés autózás de 4-5db megállás/indítás (közülük min 2 hideg) volt. Érdemes ezt csinálni? Az eredeti akksinak luxusélete volt évekig ( indítás->50km út napi 2x), szeretném az újat is minimum olyan jól formában tartani.
-
t72killer
titán
válasz
molnarpeter #251110 üzenetére
és
. Ennek hogyazistenbe van MOT-ja
?
#251116: így van, eco++, illetve fél évig nem kell utánfújni, mert még akkor is 2.5 felett van
. Persze tavaszodva óvatosabb vagyok, nyáron főleg: a kánikulába érve volt, hogy direkt leeresztettem 2,7 körülire nehogy a 60 fokos aszfalt kidurrantsa.
-
t72killer
titán
válasz
tboy93 #251041 üzenetére
Pontosan, nekem is ez a gyanúm
. Valag+ pénzért adnák eleve (alig van 4k£ alatt 10éves(!) Panda(!!!) 0 extrával), és elég erősen marék rozsdának tűnik.
Csak benyúltam alá a telóval, még vezetni se lehetett mert a garázs mélyén tartották 6 másik kocsi mögé betuszkolva
.
Ez a példány mindenesetre kilőve, a következőnél előre kérek alváz+lengéscsillapító képet.
-
t72killer
titán
Ez a rozsdamennyiség mennyire aggasztó (fiat panda)?
A "milyen autót vegyek" topikból röppentem át, az egyik jelöltön volt - érdekes mód a feneke nem rozsdás. -
t72killer
titán
válasz
BigBlackDog #244913 üzenetére
1000+Ft egy szendvics? Aztahuzat, rég voltam már "otthon" .
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #244793 üzenetére
, jó drágáér tekerteted az órát, nem kell ahhoz a régit kidobni
-
t72killer
titán
válasz
molnarpeter #244644 üzenetére
Hirdetés: dízel, adatlap: benzin
.
Elsőre azt hittem, tekerést is látok a mérföldekben, de rájöttem, hogy látható nem volt - gyanúsan kevés persze igen.
-
t72killer
titán
Én is benevezek egy találd meg a bakit feladattal, pici angol kell hozzá
MOT- adatbázis a műszaki vizsgák eredményével
Hirdetés -
t72killer
titán
válasz
pècsimunkás #244155 üzenetére
Ebben van valami, de 200 kilónyi üveg lenne
? Ennek még utánanézek.
-
t72killer
titán
abban mi a ráció, hogy az ablakos "kisbuszosított" furgonok teherbíró képessége kisebb az ablaktalanoknál?
Itt azt írja, hogy a Doblók ablaknélküli változatanál lehet 1tonnásra upgradelni. Miért csak az ablak nélkülinél, és ezt utólag is meg lehet lépni 1-2 dolog cseréjével, vagy ez az upgrade azt jelenti, hogy újkorában kell kiválasztani az extra teherbíró képességet, mint egy extrát?
-
t72killer
titán
válasz
macilaci78 #243747 üzenetére
, ha majd beragadok megkérem a szervzest kapja le. Az octaviában már nem lesz rá szükség. Közben találtam, itt azt írják, hogy kiszedésbarát a doblo
-
t72killer
titán
A 7üléses doblo-ból ki lehet különösebb macera nélkül szerelni teljesen mind az 5 hátsó ülést? Olyan esetre, ha nem humanoidok, hanem bútorok utaznának hátul. Az octavia hátsó ülésével nem bírtam, annyira be volt ragadva a biztonsági övet tartó torx csavar
-
t72killer
titán
utolsó HSZ-em a témában: Európai unió, vannak nettó befizetők és nagypénzeket lenyúlók. Ahol eddig dolgoztam, az mind nagyban befizető volt, azaz az ott perkált adó nem kis része landolt Mo.-on. Így teljes joggal hivatkozhat minden Ny-Európai arra, hogy ő adófizető a magyaroknál, spanyoloknál, görögöknél, stb.
#243701: így van, és abba is hagyom a topik felesleges szétcsákányozását ezzel
. főleg, hogy a sérelmezett jelenség magától megszűnik
-
t72killer
titán
válasz
CactuS #243688 üzenetére
Én itt végig piacit vettem, a csúcson literje 2£-ért, és igencsak bökte a csőröm, hogy egyesek az én magyarisztánba átutalgatott adómból full legálisan Lajcsit játszva töltögetik a kocsijukat. Ha meg hazalátogatok pénzt költeni, a mellettem lévő oszlopnál ő 480-at én meg 750et fizetek.
-
t72killer
titán
válasz
stickermajom #243684 üzenetére
Villanyautós haver fél éve nagy büszkén mutogatta a zöld rendszámát, és hogy ingyen/otthon rezsicsökkentve aprópénzért tölt. Most azért kíváncsi lennék a képére, még mindíg nyomja-e a "zöld" dumát
.
Ha valaki hozzászokott a potyautas életmódhoz, az nagyon kínlódva fog jegyet venni.
-
t72killer
titán
Akinek van: milyen hosszú+széles ezek raktere ha a hátsó üléssort kivesszük, de az anyósülés marad?
Berlingo Multispace (2015-16 környéke)
Fiat Doblo (szintén 15-16 körüli, ebből mintha lenne hosszabb kiadás) -
t72killer
titán
válasz
Szada85 #207915 üzenetére
Pont ezt olvasom én is. Az elmélet tehát minden akadályt elhárít azelől, hogy a menőorvos apuci letiltott ámokfutó fiacskája halálos baleseteket okozzon - főleg, hogy a járművet kölcsönadót is büntetik. Csakhát ehhez először fenn kell akadni a hálón aztán még a csókosokat láncfűrészes darabolós gyilkosság után is patyolatra mosó ügyvéd és "rokon"hadakkal kell megküzdenie az igazságnak...
-
t72killer
titán
válasz
6030D #201044 üzenetére
Ahelyett, hogy szakembert kértek volna meg
-
t72killer
titán
válasz
molnarpeter #200906 üzenetére
Köszi
, jogos, ráülök majd a sarkára
-
t72killer
titán
válasz
BigBlackDog #200900 üzenetére
Nyekereg, és érezhetően kevesebbet csillapít - őszintén nem mertem direktbe nekimenni egy kátyúnak vagy fekvőrendőrnek, hogy kemyénebben teszteljem
Rendberakatom, csak megvárnám vele az új nyári gumikat meg hogy legyen egy kis időm a szervizelésre.
#200901:
, köszi. Rendesen forgolódik az úton, ezzel semmi gáz, csak elég fura hangokat ad ki magából. Utánanézek a felújításnak errefelé (Magyar szervizektől jó messze vagyok, UK észak
)
-
t72killer
titán
Itt is megkérdem: abból származhat valami baj, hogyha halasztom 2-3ezer km-nyit a fél/egész?halott lengéscsillapító cseréjét? (ez egyébként csere vagy javítás szokott lenni?)
OctaviaII. -
t72killer
titán
köszi, így bukta
. Bár nézelődök még mi van a piacon, szvsz 50€/$/£ alatt érdemes lehet egy hibakód-kezelő kütyüre beruházni.
Ha vki használ ilyenből nem profi, 500+€-s darabot, ne fogja vissza magát, kíváncsi lennék.
-
t72killer
titán
Nézelődtem kicsit, ez a kütyü/carista vajon jó lehet hibakód törlésre ? Ennyit a szervizes is elkér, így meg lehet egy saját diag eszközöm.
-
t72killer
titán
válasz
kisza25 #190699 üzenetére
jópár éve ültem insigniában, ha jól rémlik 90LE, dízel. Nekem furamód "könnyűnek" tűnt a kocsi. nehéz pontosan +magyarázni milyen érzés, erős szélben mindíg attól tartottam, h elrepülünk
. Nem volt igazán szimpatikus, nem vagyok a brutál lóerők híve, de azért ekkora méretnél 100 paci fölött szeretek lenni.
-
t72killer
titán
Barmoltam a sebességmérőt (számlapot cseréltem rajta), eredmény: a fordulatszám-mérő és az üzemanyagszint mérő mutatója akármit csinálok mínuszon áll meg miután bekötöm a műszeregyüttest
, illetve a légzsák lámpácskája nem alszik ki
. Megoldhatók ezek otthon, vagy vigyem pszichológushoz
?
(octavia II fészlift verzió)A mutatóra láttam egy "megoldást" miszerint a kolléga a 0 szinthez ragasztott egy fogpiszkálót
.
-
t72killer
titán
Létezik, hogy 1 év alatt közel 150e km-t nyomnak egy kocsiba? Találtam egy "új" octaviát, amit 2019 végén raktak az útra és ennyivel árulják most.
Sorry, törölhető, hibás volt az évjárat, 2014-es a kocsi.
-
t72killer
titán
válasz
6030D #184814 üzenetére
megfordult a fejemben a superb, mert hamarosan kocsit is cserélünk, de az pár sörrel már drágább jószág+inni is többet kér. Apropó szomj, holnaputáni tankolás után jelentkezek, mennyit ivott a megtömött, tetődobozos kicsike, egyelőre 80-100as tempó mellett bő 800km után a lónyál negyede még megvan (55L tank)
.
-
t72killer
titán
. Szval azt inkább nem piszkálom. Egyébként így, meghagyott háttámlával is kegyetlenül meg lett rakva a kocsi, kedvem lenne lemérni
. A mozgása is mintha mackósabb lett volna (ugyebár asszony könyvgyűjteménye...) rájöttem, h szeretem ezt a típust, gyerek bicaja, 40"-os tv, 27"-os monitor, nagy pc-ház úgy eltűntek a pocakjában, h öröm volt nézni. A show-t kiegészíti egy fullra tömött thule 900 xxl, amiért pár hete sírtam - sikerült egy használt darabot meglőni 300tajróért.
-
t72killer
titán
válasz
molnarpeter #184703 üzenetére
Az elsőnél asszem légzsákot kell deaktiválni.
-
t72killer
titán
Hátsó üléstámlát szeretném kioperálni az octaviából, a "zsanér"-on sikeresen túljutottam, viszont a középső, ülésbe épített biztonsági öv kifogott rajtam. Hogy lenne érdemes nekifogni: az övet a vázhoz rögzítő Torx-csavarral küzdjek meg (van hozzá kulcs, csak eddig nem adta meg magát) vagy az ülés belsejéből kellene kioperálni a rögzítést?
Nem ultrafontos a projekt, költözéshez próbálok minél nagyobb belteret kialakítani/felesleges súlyt kib@ni. Üléspárnák, kisebbik háttámla (bazinehéz!) már kint vannak, már ezzel is hozzáadtam egy csomót.
-
t72killer
titán
válasz
CactuS #184257 üzenetére
Ez se sokkal jobb mint a téli sós áztatás. Az előző kocsimnál a sárhányó(?) környéke rozsdált be, valami 800EUR volt nem túl lehúzós helyen megcsináltatni.
Másik jelöltnél meg asszongyák, az egyik lengéscsillapító folyadékot veszített - nem tűnik nagy cuccnak ha közben rendbetették, de ugye "rendbetevésnél" max a problémás párt cserélik, miközben a másik kettőt se vitrinben tárolta a kátyúzgató gazda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest