Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
végleges a gm-fiat bukta Bővebben: link
ez elgondolkodtató (amennyiben ez így igaz):
''A konfliktust az okozta, hogy a Fiat vezetése - miután jó áron pénzzé tette a GM-részvényeit - megpróbált további milliárdokat kisajtolni amerikai partneréből cserébe azért, hogy eltekintsen az eladási opciótól. A huzakodás hosszú ideig tartott, közben a határidőt kétszer is módosították, először egy évvel, majd újabb egy hónappal kitolva a kérdéses szerződési paragrafus életbe lépését. Végül a Fiat mostanra elérte a célját, de csak azon az áron, hogy a GM-el való együttműködés folytatásának lehetőségét is végleg eljátszották némi azonnali haszonért.''
valahogy ez a mentalitás ott van az olasz verdák minőségében és mentalitásában is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest