Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
válasz
üzenetére
TMPS - biztonsági és környezetvédelmi feature.
Biztonság: alacsony nyomás -> puha/rosszul felfekvő gumi (de ugyanúgy a túlfújt) -> nagyobb fékút és magasabb instabilitás/rosszabb manőverezhetőség
Környezetvédelem: alacsony nyomás -> magasabb fogyasztás -> magasabb károsanyag kibocsátás
Környezetvédelmi szempontból ez legfeljebb egyszámjegyű %-ban, vagy akár annak is csak a törtértékében számít egyéni szinten, pont mint a start/stop rendszer, főleg hogy egy nagygázos elrugással negligálódik az addigi úton kumulált megtakarítás; ugyanakkor tömegben és lokálisan fókuszálva statisztikailag kimutatható előnye van. Sz'al papíron jó.
A biztonsági oldal pedig elég nyílvánvaló (szerintem legalábbis), ha az ember vet egy pillantást a forgalomban résztvevők 'papucsaira' egy random eszmei pillanatban; másrészt a különböző vezetéstámogató, illetve biztonsági programok (menetstab, aktív fék, stb.) kalibrálásánál a gyártó figyelembe veszi, hogy érdemben felügyelt paraméterről van szó, és ha adott esetben nem akar qrva jó fej lenni, akkor szűkíti a tolerancia sávot. Sz'al papíron jó.
Emellett az, hogy a gazdasági szereplők ebben plusz bevételforrást látnak (akár keresztértékesítéssel együtt) és ezzel élnek is, az teljesen normális - és én sem lennék szégyenlős...
Szerintem annak, aki úgy tekint a kocsira, mint egy drága és komplikált kenyérpirítóra, ez kifejezetten segítség.
Én személy szerint lexarom, ahogy a bébifókákat is...amióta már nincs bowdenes gáz, úgyis lejtmeneten van az egész hóbelevanc...

Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest