- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz
tboy93 #142249 üzenetére
Szerintem kb minden utcai autóban 10 ezrenként érdemes lecserélni mindent (olaj, szűrő, levegő szűrő, pollensz.), pollen szűrőt akár évente többször is.
167-tel vettem a Golfot amiben előtte csak 28-30ezrenként cseréltek olajat. (ki tudja milyen használat mellet)
267-tel adtam el, úgy hogy csak kopókat kellett cserélni, olajat 20-22ezrenként cseréltettem, nem ette az olajat és gyári volt a turbó is.
A 10ezrenkénti olaj(és összes szűrő)csere véleményem szerint tiszta környezetszennyezés. Ha valaki nem pusztán városban jár akkor feleslegesnek tartom az ennyire lecsökkentett intervallumot. Még a kifejezetten váris használatra készült priusnál is 15e km a gyári intervallum...(#142248) comegetsome1
Ahogy tboy írja a szervízkönyevdben szerepelnie kell milyen szervízintervallumok ajánlottak "nehezített" körülmények esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- NAVEE N65 roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AM 5 lapok
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest