Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
k1raly
üzenetére
Helló
igen!! köszönöm az érdeklődést
, Komplett firefoxos profillal egy másik gépre feltöltve elértem, kimentettem mindent amit kell!Nagyon mérges lettem utána, mert az egész cécót valami anomália okozta már megint.
Röviden : lementve volt nálam 2 Metamask vissza állító kulcs is.
Az első amit 99%-ra tudtam hogy kell nekem, azt beírtam és nem fogadta el, aztán beírtam még 2x és nem volt jó, aztán beírtam utoljára, átnéztem egyesével a szavakat meg mindent és egyszerűen nem fogadta el!!! (Telón is és gépen is próbáltam) Néztem is, hogy mi lehet a baj mert mindent jól csináltam, jól írtam be, a kulcs egy fényképen volt nem leírva, így nem lehetett ott sem ami eltérést okozhatott volna. NA de mivel ez nem működött, beírtam a másik visszaállító kulcsot, az bezzeg működött elsőre rögtön, csak akkor ugye jött az, hogy miért üres, amivel kapcsolatban ugye már írtam is ide.
Szóval valami anomália megint jól megszívatott...Ugye kiderült a régi Firefox profilból sikeresen belépve, hogy mégis csak az első kulcs volt ami kell nekem, előre mentem a másik géphez, kinulláztam a metamaskot, beírtam megint azt amit előző este nem fogadott el se telón se gépen többször se.... és természetesen elsőre jó lett!!!
Szóval csak a szokásos, velem mindig ilyen dolgok történnek.... a lehető legegyszerűbb, egy lépéses dolgok szo..atnak le....

Ez az év így kezdődött nekem, a semmiből lehalt a gépem de nagyon fura módon, több nap tesztelgetés után kiderült, hogy Tápegység hiba. Utána a másik gépem is megszívatott hasonló módon mint ez a metamask...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, Komplett firefoxos profillal egy másik gépre feltöltve elértem, kimentettem mindent amit kell!
Szóval csak a szokásos, velem mindig ilyen dolgok történnek.... a lehető legegyszerűbb, egy lépéses dolgok szo..atnak le....