Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
trek81
senior tag
Eltűntek az am4 procik a nagyok
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Narancs81
üzenetére
RTM-nel is az volt a para, hogy elkezdtek felvásárolni mindent, aztán amikor a profitábilitás állt bele a földbe, akkor szívás volt, mert a hw ára is esni kezdett. Akkoriban simán 250k volt egy 5950x.
Most is tartunk erre, szerintem pár héten belül itt leszünk.Az más kérdés, hogy nekem a zeph technológia szempontjából meggyőzőnek tűnik, ez egy továbbfejlesztett Monero, stable coinnal, reserve coinal, szoval elég jól ki van találva mögé a matek.
Illetve folyamatban van bevezetés további tőzsdékre, ami növeli a projekt vizibilitását. Szoval egyelőre optimista vagyok, aztán meglátjuk
Ja, azt pedig halkan hozzátéve, hogy itt hónapok óta profitábilis volt a bányászat, csak aki nem adta el, az most keresett egy nullát az egyenleg végére.
-
Narancs81
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azért abban igaza van, hogy párszor már néztük ezt a műsort (RTM, Pulse, BTRM, stb) ahol egy pár hétig tartó eufória után jöttek a középszerű hozamok. Most is ez valószínű szerintem. A mai napon, csak a heromineren akkora kiugrások vannak a hashben (+450MH/s) ami kb 20ezer 5950x-nek felel meg. Ez egy ilyen játék... De tény hogy CPU-k ára sokkal normálisabb és a ROI azért elérhető.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
Tovabbra se megy tul jol a matek.

Egy 5950x napi 4usd-t hoz, abbol 3 folott van a profit, ha 70ft-os villannyal szamolunk is.
Ez kb. havi 35k egy hasznaltan 140 korul beszerezheto procival, ami jelenleg 4 honapos ROI. Ha hosszacsapod a sallagot (lap, huto, memoria, tap), akkor 6-7 honap.Viszont egyelore minden hardware normal aron van, tehat itt nem arrol van szo, mint amikor 400k-ert vettek az emberek az 5700xt-ket, tehat ha veget er a buli, ez a hw nem sokat fog vesziteni az ertekebol.
Szoval ha fel ev mulva a hw a mostani ertekenek 75%-at megtartja, akkor az eleg nagy win volt mar.Az epyc arak amugy szepen elindultak felfele.
-
Frozen
addikt
válasz
madpapa
üzenetére
Ez is kb addig fog futni még rá nem ugranak az emberek és nem szál majd el a dif.
Na meg azt is érdemes megnézni,hogy nem sok a haszon továbbra sem, és ez kb annak lehet jó akinek van a keze alatt egy újabb sok magos proci. Nyilván aki arra apelál ,hogy majd megtérül az elég sok idő lesz. -
EQMontoya
veterán
válasz
madpapa
üzenetére
Elvben jön a randomx v2 algo hamarosan, ami kicsit visszafogja, fogyasztas/teljesitmeny tekintetében nem lesz jobb, mint a rendes procik. Amúgy most se sokkal jobb.
xzeebyt: ez jó kérdés, passz, de most nagyon megy, az tuti. Van tervben, hogy lesz más tőzsdéken is, terjesztik a ZSD-t is, elég aktív fejlesztés van mögötte, érdemes követni a discordjukat.
-
-
madpapa
senior tag
Jó hír a CPU minereknek.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Pharaoh
üzenetére
Az rendben van, de gondoltam wire transfer simán a számlaadatokat megadva kiküldhető, de nem, support ticket és most várakozás...
Nyilván beleestem abba a hibába, hogy nem ellenőriztem melyik váltón vagyok, mert pl CB.PRO-n meg Binancen van kiutalási számlám beállítva, itt viszont nem volt semmi. -
Mosqu!to
addikt
Volt bent kriptóm, gondoltam fiatra withdrawolom. Triviális volt hogy USD-re teszem, Revonak mindegy. Átváltottam, de sajnos SEPA csak EUR számlára megy, wire transferhez meg kellett valami formot kitöltenem, hogy engedélyezzék a számlámat.
Nem tudom ez mennyi szopás lesz, de ti ne essetek ebbe a hibába, vigyétek innen kriptóban tovább másik váltóra/walletra a pénzt, vagy inkább EUR-ba váltsatok.
-
-
Bittrex bezár. Akinek van rajta coinja, vegye ki.
-
llacee
őstag
Tök jó, 25$-on elpasszoltam, az első 1,2db-omat erre majdnem tízzel feljebb ment

Nem akartam úgy járni, mint az RTM-el, hogy addig vártam, míg a földbeállt... -
érezhetően megugrott a diff, mondjuk árfolyamnak köszönhetően még így is szépen hoz..

-
EQMontoya
veterán
válasz
berzebub
üzenetére
Megy, igen.
Xmrig által használt szálak számát tudod limitálni, akkor marad kraft.Agyrák666: az a proci sose fog 8800-at tudni, max szénné tuningolva, 150w fogyasztas mellett.
Ramra valóban érzékeny, szoval jó, ha minimum 3200-as, de inkább 3600-as van mellette, és két modul.
Viszont az 5950x tud nálam 15.500-at, a 3600 reálisan ennek a felét se hozhatja. Jó az a 6600-as érték. -
berzebub
aktív tag
Srácok! Ez a Zephyr móka megy Hivon is vajon? Le akarom cserélni az 5600x-em de akkor nem adom el, hanem megy a tartalék gépbe dolgozni. Illetve valami beállítás,hogy az xmrig ne fogja le teljesen a gépet, akad a kölyköknek a délutáni mese
-
Agyrák666
aktív tag
Zephyren nekem csak 6500-at tud a ryzen 3600..calculator 8800-at ir wtf.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Narancs81
üzenetére
De, azt, csak cserebe rosszabb a hatasfok. Tehat ha no a diff, egyre kevesse lesznek termelekenyek, mert egy 13-16kh-t lehet beloluk kiszedni 150w koruli fogyastas mellett, es az sok.
Az epycek zome ugyan dragabb, de ennel hatekonyebb, mert tobb a mag, es alacsonyabb az orajel, ami miatt hatekonyabb.trek81: yep, foglalkoztam ilyen gepek epitesevel is mellette, annyira nem voltam bator, hogy mindet megtartsam, mert akkor nagyon sok penz allt volna ebben. Utolag nezve mar nem feltetlen volt jo dontes nemelyiket eladni, de akkor biztonsagosabbnak tunt igy.
-
kenwood
veterán
Az eddigi BTC felezesek, az alacsony kamatkornyezetben, viszonylag olcso aram mellett mindig eros emelkedest eredmenyeztek.Vajon benne van a pakliban az, hogy a kovetkezo felezes utan mar nem jon ki a matek,es bedol a BTC meg az egesz kriptopiac?
Arra gondolok, hogy mondjuk a cloud providerek elszallo koltsegek mellett sem tudnak eltunni,mert lenyegeben az egesz vilag hasznalja oket, nelkulozhetetlenek. Ha ma leallna az osszes blockchain, akkor annak igazabol semmi komolyabb hatasa nem lenne a vilagra mar kozeptavon sem. -
Pietrosz
addikt
Solonak van értelme még? Ahogy nézem herominersen több a solo mint a pool miner
Egy blokkal szépet lehet kaszálni ha bejön
-
úgy érzem nem CPU drágulás várható.. előbb-utóbb
-
Agyrák666
aktív tag
Elkezdem felvasarolni a procikat. 2 het mulva talalkozunk.. bolti ar +50 szazalek.
-
Agyrák666
aktív tag
Nana gyanusan sok a hozzaszolas..
Mit kell turni?
-
trek81
senior tag
Mindenkinek akkor napelem parkja van aki túr?
-
kinek mi az alt..

kaspa top30
és mindenki neki áll(t) most kaputelefonnal is zephyr-t bányászni
fánk is kezdhetne magával végre valamit
-
xzeebyt
tag
válasz
berzebub
üzenetére
Az altok nem igazán mozdultak meg. Talán a CRO, bár azt sem értem miért, mondjuk mostanában ritkábban is olvasok a dolgok után. Illetve a KASPA ami még feltűnt.
Reggie0: Az hogy ki lett tolva miért befolyásolná az árfolyamot ? Akkor mozgatná meg, ha megtörtént volna most a kifizetés, de így eltolva, én nem gondolnám. Viszont érdekelne a véleményed erről!
-
sanzi89
addikt
válasz
xzeebyt
üzenetére
Csak mert pont ma jött szembe velem: https://www.portfolio.hu/befektetes/20231113/ha-ez-bejon-akkor-brutalis-rali-johet-a-bitcoinnal-651117
-
Reggie0
félisten
-
Bec
tag
válasz
xzeebyt
üzenetére
Reggie0 jól mondja, küldenek fizikai kártyát is (pár éve még ingyen volt), az app.-ban alá importálod a kártyáidat (virtuálisat is lehet) majd szintén az app.-ban beállítod hogy melyik legyen az elsődleges, ez a fizikai curve kártyára is vonatkozik és majdnem minden használat után adnak cashback-et.
-
xzeebyt
tag
válasz
mZoleee
üzenetére
Nexonak is van már kártyája. Ott lehet hitelkártyát is, illetve debit, ami olyan mint a cro kártya. Bár újabban melóba az automaták nem akarják elfogadni, de már a cro kártyát sem. Egyenlőre nem jöttem rá miért nem. És van rajtuk összeg
a cro-nál kb nyáron volt, h nem nemzetközire volt állítva, utána működött, most ismét nem -
-
berzebub
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ez így rendben van. Ha az applikáció szeretnéd használni, rajtuk keresztül szeretnél stake-kelni, kereskedni, akkor kell a reg.
-
Tudna nekem segíteni valaki Ledger Nano S-el kapcsolatban.
Már elég régóta megvan, anno egyszer beállítottam és azóta nem piszkáltam.
Nemrég újra raktam a wint és most feltelepítettem a Ledger Live-ot.
Viszont nem rémlik, hogy én itt csináltam volna accot, amibe be tudnék lépni, jelszó emlékeztető se jön arra a címre, amire csináltam volna, ha csináltam.
Ám, ha rádugom a ledgert a gépre és rámegyek a "my ledger" részre, akkor a ledgerrel navigálva be tudom hozni az eth accomat és látom is, hogy rajta van, aminek rajta kell legyen.
Kérdésem az lenne, hogy ez így rendben van? Ennek ilyen egyszerűen kell mennie?
Mire való a mail-es belépés, ha nekem ezt nem kellett a kezdetekkor létrehoznom? -
válasz
varmi2
üzenetére
annak van 1-2 hülyesége ami nem tetszik.. pl ha valami coint eladok és kirakok cash tárcára, akkor onnan abból már nem tudok kriptót venni, meg a másik hogy withdraw-nál 1 napot kell várni az új címek hozzáadásánál..
KuCoin lesz szerintem nekem szimpi, ha elérhető lesz nálunk hamarosan, illetve még a Bybiten gondolkozom..
-
ki milyen kártya alternatívát választott binance helyett?
-
kenwood
veterán
-
Celithrandi
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Megoldódott, valami hiba lehetett náluk, mert most ment a beváltás. Emellett úgy láttam, hogy ki lehet szedni lét talán ingyenesen revolutra. De számomra a binance oldala és az app is full átláthatatlan és kezelhetetlen. Inkább kinullázom a kriptómat mint hogy agy marék pénzt egy olyan helyen kezeljek amit nem látok át.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hát ez jó kérdés, nekem nem volt lekötve. De úgy tudom több részletben lehet kiváltani, és lehet most nincs időszaka? (nem tudom tényleg csak ötletelek)
Ha már Binance, kaptam levelet hogy Decemberben megszűnik a Visa kártya. Elég szomorú vagyok. Egyre több érdekesség van a Binance-nél. Nem mondom, hogy kezdek bizalmatlan lenni... de azért basszus.
Mostanság vezetik vissza, hogy újra lehet Fiatban EUR-t utalni de még nem aktív.
Jelenleg Fiatot se küldeni/kapni, se Fiatból cryptot venni nem tudsz!
(Venni kártyával talán már aktív pár napja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mit ne mondjak jól halad