Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
LuckyL
őstag
válasz
varmi2
üzenetére
van pow fork, azthiszem ez az talán [link]
ha van eth-t, megkaptad airdropbanvalóban nem rózsásak a kilátások, de mindent az ár függvényében kell értelmezni
ha szuper kilátások lennének akkor ez a miner nem 10k dollár lenne hanem 50
és mint látjuk a bitmain honlapján sold out így is -
varmi2
nagyúr
válasz
LuckyL
üzenetére
A merge nem lesz elhalasztva, sikeres volt a főpróba pár napja, úgyhogy hamarosan aktiválják a diff bombát, és szeptemberben jön a merge.
Nem tudok semmilyen eth fork-ról.
Az etc az járható út. Sztem még firmware frissítés sem kell, mert megegyezik, csak kisebb a dag file. Csak ha mindenki elkezd etc-t túrni, akkor megnő a dif, közben a piacon megjelennek azok a bányászok akik elakarják adni a kiturt etc-t. E kettő együtt kb 0 profitot fog hozni, sőt. Szerintem. Ez csak az én véleményem, nem tudom, hogy így lesz-e. -
-
LuckyL
őstag
válasz
varmi2
üzenetére
példák, spekulációk
-merget elhalasztják, akkor ez egy extrém hatékony és profitábilis gép marad
-lesz hozzá etc firmware, vagy az új eth pow fork felfutígy hirtelen ez a kettő jut eszembe, de mindig meglep a crypto
már csak abba gondolj bele hogy magának a gépnek az értéke is azonnal 5x lesz, ha valami pozitív történne, bányászni sem kell vele, ha eladnád inkább
én nem hülyézném le aki ilyet vesz, számomra az a hülye, aki tavaly az őrületben (május, november) nem profitot realizált, hanem bevásárolt -
LuckyL
őstag
válasz
trek81
üzenetére
óvatosan bánj mások lehülyézésével
5 éve miota a cryptoban vagyok azt látom hogy az úgynevezett "okosok" bukják a pénzt és a "hülyék" keresik degeszre magukat
"hülye" alatt azt értem aki olyat csinál ami elsőre nem tűnik jónak
én személy szerint nem vettem ebből a minerből, mert nem vagyok asic fan, de több forgatókönyvet is látok ahol irgalmatlan hozamot hozhat gyorsanlehet hogy az a baj (csak tipp, nem ismerlek), hogy te még nem kerestél jó pénzt cryptoból, ezért extrém kockázatosnak tűnik neked mondjuk 10 ezer dollárt elkölteni
de aki már százezreket vett ki belőle az máshogy látja az egészet -
Frozen
addikt
válasz
trek81
üzenetére
azért mert valami poros közel sem biztos ,hogy használt ez mellett lehet hogy átmegy küldés előtt egy gyors teszten,hogy ne egy sérült /hibás terméket kapj meg fél év után hanem egy használható terméket, lehet poros attól is hogy állt kicsit egy raktárban mielőtt csomagolásra került.
-
haxiboy
veterán
válasz
trek81
üzenetére
Kivéve ha elég mély a zsebed, volt ügyfelem aki egy jelentős összeget perkált le a bitmainnek és 5!!! nap alatt megérkezett kínából a cucc repülőn.
De én alapvetően ASIC ellenes vagyok, anno Zcashnál is nagyot borítottak (2018-as uborkaszezon, amikor mindenki fejvesztve adta el akár a pár hetes gépét)
-
trek81
senior tag
[link]
Juj de jó, fél év után megkapták,a táp poros ment már....
Nesze paraszt ajtótámasz, márr kifizetted....
Az a buta hülye aki ilyet vesz... Elfeljtem mire megjön

Régebben is igy ment... most is.
Ba..... Bádogajtotámaszodat
-
-
válasz
kennystyle
üzenetére
Legfrissebb Nvidia driverekkel nem fog menni az unlock.
-
kennystyle
aktív tag
Most hogy napelem szponzorált lett a ház gondoltam a kocabányászatot újraindítom egy nyamvadt darab 3070 ti -vel.
Korábban az itt talált útmutató [link] alapján be tudtam préselni a trex-et a nicehash alá és akkor normális tempóval kocogott a dolog. Most hiába próbálkoztam nem működött sehogy.
A gyári nicehash megoldás meg 35 körüli mhs-t produkál.Mit érdemes használni a nicehash helyett ami hasonlóan egyszerű (lenne) ?
-
haxiboy
veterán
válasz
Reggie0
üzenetére
Elég hamar deny listre kerülnek a csaló hotspotok, elég sokan tolják a környezetemben és senki nem csal. Mint minden hálózatnak ennek is megvoltak a gyengeségei, de most már merek bizalmat szavazni neki. Egyelőre 1 eszközzel, meglátjuk hogyan teljesít , aztán bevásárlok apróról

-
Reggie0
félisten
válasz
haxiboy
üzenetére
"Ami jobban bánt az a kb 500BTC amit soloban túrtam a blokklánc indulásakor"
Ezt senki sem tudhatta elore. Meg a lottozashoz sem erdemes hasonlitani, mert ott elore tudni, hogy elobb utobb valaki nyerni fog.
Heliumot en is neztem, de ha nem csalsz, akkor eselytelen jol keresni, mert a juzerek fele csal.
-
haxiboy
veterán
válasz
Reggie0
üzenetére
Még annyit se, nekem 5k usd-t ajánlottak (a vicc hogy ennél több volt az accountomon dollárban akkor épp), nagy nehezen sikerült 15k-ig elhúzni velük de nem akarnak feljebb menni. Szóval minden e-mailnél mennek vissza a kedves szavak tőlem is és az ügyvédtől is. A legszörnyűbb az egészben az hogy a japán állampolgárokkal jobban foglalkoznak mint bárkivel. Szerintem addig húzzák a dolgot amíg a veszélyesebb halakat ki nem tudják fizetni a többiek meg le vannak sz@rva...
Ami jobban bánt az a kb 500BTC amit soloban túrtam a blokklánc indulásakor (egy intel celeronnal
), csak kis pöcsösként fel sel fogtam hogy mekkora lehetőség van ebben hosszú távon (szerintem más sem), 8$-os áron adtam el mindet, nagyjából 1 hónapra rá már 50$ körül volt. Azóta...hát crypto függő lettem, ma épp a heliumos gépnek keresünk egy jó helyet, ha látom hogy frankó akkor az a buli is indul, helyszín szerencsére van sok 
-
-
Frozen
addikt
válasz
Kaci84
üzenetére
ahogy írták, fent is ha darabja 10 dollár volt mikor vette/túrta akkor tulajdonképen neki kb több darab esetén is minimális a befektetése, ergo nem tudom mitől kellene félnie..Régen lehetett túrni azért rendesen ismerösömnek is 250 db volt csak időkőzben eladta az összeset most meg síránkozik hogy 1 sincs neki...
, persze hiába van rigje már nem tud annyit kikaparni , ahogy olvastam az utolsó teszt is sikeresen lement a mergénél, ergo most semmi akadálya már a szeptemberi átálásnak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
haxiboy
veterán
válasz
Kaci84
üzenetére
Részben játékpénz, másfelől bármikor átválthatom ha úgy érzem hogy vége a cryptonak. De nem így lesz...egyébként meg 25.5 BTC-vel lógnak az MT.Gox -osok, és 1.5-el a Todexesek ezek jobban fájnak mint az amihez bármikor hozzáférhetek belátható időn belül
Sokkal több nincs egyébként mint a 32 a beaconon, javarészt vissza lett forgatva rigekbe/áramra/illetve amikor kolis voltam gyakorlatilag az életre. -
Kaci84
őstag
válasz
haxiboy
üzenetére
Értelek, viszont oké, hogy kevésért szerezted, de most el tudnád adni 1900$/db. Szóval bízol ennyire a kriptóban és a rendszerben, hogy lemondj most az ilyen áron való eladásról?
A hozamot elsőre kevésnem találom a kockázat függvényében. Ezt sok máslehetőség túl tudja szárnyalni. -
-
demmer123
őstag
-
haxiboy
veterán
-
Ez a smart ora? Hogy diktalni kell? Komoly igy 2022-ben
-
mályva
aktív tag
válasz
Raggie
üzenetére
Na nekem ezt nem mondta a szerelő, pedig kérdeztem..
Azt mondta hogy ez "elvileg" magátol jelent..
semmi mást, de tényleg sok gomb van rajta. Akkor az óra állást magátol ki se fogja irni, kell valamilyen számsort keresni? 1.8.0- on áll nekem alap járaton most. a menü gombra gondolsz vagy melyikre? Esetleg privátban tudnál segíteni? köszi -
Raggie
őstag
válasz
mályva
üzenetére
Igen, nekem egy gomb van rajta amit ha nyomkodsz akkor változik a számlapon kiírt cuccos.
A szerelők azt mondták, hogy a "0180"-as jelölésnél levő számsor az az óraállás amit diktálhatok. Szóval én azt diktálom azóta(5 hónap) és nincs gond.
A többi nem tudom mit jelent. -
Attix82
addikt
Rx480-as tapasztalat.
2 db rx 480 van a rigbe. GPU fesz 790mv 56 mhs . 1 vga 100 watt falból. (230 watt komplett, abból 30 watt VGA nélkül)
-
Raggie
őstag
válasz
mályva
üzenetére
Nálunk is cserélve lett okosórára és mégsem jelent. Nekem kell diktálnom ugyan úgy.
Csak az éves leolvasásra nem jönnek ki. Szóval a biztonság kedvéért kérdezz rá a szolgáltatódnál.
Azt hiszem az automatikus havi diktáplás helyszín függő, hogy hol megy hol nem. Mondjuk ez alapján nem értem, hogy mi a francért cserélték le nálam...
-
mályva
aktív tag
Köszi.
Feltették az okos órát, kérdeztem tőle, hogy ezt ugyanúgy kell e jelenteni meg ilyesmi..azt mondta ezt már nem kell havonta diktálni, mert elvileg magátol jelent.. ez igaz? Se fényképes nem kell már se havi diktálás? Minden honapban jelentettem -
mályva
aktív tag
Sziasztok mára kaptam levelet mérő óra cserére, de ugye erre nem kellett visszajelezni nekik, maguktól fognak jönni?
8 tol 12 ig vagyok kiirva
köszi -
Rick4
félisten
-
Attix82
addikt
Nem is a macera, minden minerrel lehet stabillá tenni....de most ezzel a trm 0,10,2-es verzióval +1-3 mhs 30-35 watt befektetéssel totál nem éri meg a phoenixet használni.
Egyébként van erről is egy teszt, a TRM több validot produkál mint a phoenix.
Nah mindegy csak egy érdekesség.
most így 6 vga:
$4.31
$1.61Tipikus beállítással amit ti is használtatok ezek szerint ( 183 mhs, 780 watt )
$4.61
$1.2470 ft kwh árfolyammal számolva +30% a nettó bevétel a pillanatnyit nézve.
-
Rick4
félisten
válasz
Attix82
üzenetére
Ezt eddig nem láttam, én tapasztalati alapon szórakoztam ezekkel 4 rigben 48 kártyával, nekem a phoenix vált be, és mindenféle macera nélkül termeltek a rigek, nyilván addig szórakoztam vele, amíg stabil nem lett, ha leállt, az a túl alacosnyfesz miatt volt, nem a miner miatt. Ugyanott hagyva minden beállítást trm kevesebbet írt a hiveos, és a pool szerint is kevesebb hashrate volt.
-
Attix82
addikt
Itt van egy miner összehasonlítás mekkora tüskék vannak a miner között. (Fesz) [link]
TRM 0.9.4.2 Crashed immediately after dag
build.Phoenix 6.2c Crashed after 10 secs of tuning.
lolminer 1.51a Crashed immediately after dag build.
TRM 0.10.2Ran for 2h without crashing.Biztos csökkenti a vcore feszt , hőmérsékletekbe is ég és föld meg a konnektorból felvételből is látszódik. Hiveos fut, ott 740 mv ír az AMD infóba.
-
Attix82
addikt
Kicsit eljátszadoztam az rx570 riggel. Az érdekesség, hogy a Vcore feszültség befolyásolja a VRAM Mhz stabilitást is. Vram 1750 Mhz elég 710 mv Vcore. 1850-1950 Mhz-hez a minimum vcore 740 mv. (GPU core mindkét esetben 800 Mhz-re állítva vagyis az nem lehetett korlát).
Tehát Vcore 740 MV ehhez hozzárendelve a 1900-1950 Mhz Vram-ot. És utána elég volt csak a Vcore Mhz-et 10 Mhz lépcsőbe stabillá tenni.
171.4 Mhs falból mérve 625 watt lett. Amibe benne van a 6 db 12 cm hűtőventi is. gép üresen 30 watt, ventik 10 watt. Vagyis 1 VGA 97,5 watt 28,5-29 Mhs-el.
-
Frozen
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
Ez sem feltétlen igaz mivel a bányagépek ára is esik, és a kártyák ára is ,jelenleg ha kihozod a boltból már nem tudod annyiba eladni... csak veszteségesen ,az hogy nem látott bányát egy darabig használt kártyákat is nehéz lesz eladni főleg majd merge után már látom előre mennyi építet gép lesz ,mondván hogy gamerkártya és nem látta a bányát.
-
viharhozo
addikt
Van esetleg olyan miner, ami a v1 3060-nal feloldja az LHR-t az ujabb driverekkel is?
A lolminer es az nbminer nem tud vele mit kezdeni.
-
k1raly
aktív tag
válasz
shteer
üzenetére
[gastracker]
Amiket itt ír az általában valós annyiért jön ki az adott időben ethermine-ról is. -
törölt tag
Lesz itt olyan, aki otthon saját hálózaton tolja és majd beírja ide, hogy mennyi lett az annyi végül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Milyen okostelefont vegyek?
- Starlink
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független kopott keret
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)