Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Allihoppa

aktív tag

válasz tlac #69676 üzenetére

Nagyon sok research, tapasztalat és matematikai éleslátás kell hozzá, de talán még iskola se árt ahhoz ha az ember kereskedni akar. :D

Elég sok részterülete van a kriptó tradingnek, amit nem értek és félnék belevágni (nyilván tudom, hogy milyen pozikat lehet kötni, stb., de nem látok annyira bele), a bányászat ha még rejt bizonytalanságot a jövője, de még úgy is kisebb benne a kockázat. Tavaly márciusban pl. szépen bevásároltam Amazonból és AMD-ből, amiből a lockdown-ok enyhítése és a stimulus check-ek kiadásakor adtam el nem olyan rég. Azóta nem is tartok semmilyen tőzsdei instrumentumot, mert szerintem sok jót nem fog hozni az elkövetkező 1 év.. Sajnos itt még lesznek hullámok világ szinten, covid ügyileg és gazdaságügyileg is jó eséllyel. Erre építve pedig azt gondolom, hogy a kriptó menekülővaluta lesz, mint annó a CHF. Magyarországon nem tudjuk mit fog még tákolni a főnökünk, de abba bízok hogy bármi/bárki lesz itthon, az elkövetkező 1 évben érdemben fog tudni kormányozni a jövőben, úgy hogy ne szívjunk akkorát. :D

Új hozzászólás Aktív témák