Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Crypto Trade topic nagyon hasznos tudott lenni, főleg még a májusi szakadás előtt, azóta elég sok a spam sajnos.
Amúgy sok youtube nézés/ reddit olvasás kell hozzá, főleg angolul, de pancakeswapról van magyar videó is.
A BSC metamaskkal való kapcsolatát itt tanultam pl. itt tanultam.A BNB és BUSD közti withdrawal fee különbséget pedig simán kikerestem innen

-
Kami11
őstag
válasz
Zizi123
üzenetére
A 3070Ti-t biztos nem ismeri fel.
Nem tudom mennyire jó 5let megpróbálni egy virtuális gépben, hogy ne kelljen újrahúzni a wint, de ezzel is tehetsz egy próbát, így megúsznád, hogy minden programot újratelepíts és beállíts a windows reinstall után. Ha megy virtuális gépben, akkor már érdemes lesz időt áldozni rá. -
Kiskokó
veterán
válasz
aradebil2
üzenetére
Ilyenekre ti honnan jöttök rá amúgy ?
Mondjuk ez pont nem érint, de ilyen trükkök , tippek gyűjteményt lehetne csinálni szerintem.Annyira mélyen ez még nem érdekelt, azt se tudom, hogy működik a Pancake. Az alapokat megoszthatnád ha van rá időd leírni. Bár nem tervezem használni.
köszi -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem 1db 3060 elvileg non LHR kartyat.
Gigabyte 3060 Gaming OC 12Gb
Banyaszni szeretnek vele.
Csak ez van a gepemben, az elsodleges PCIex16 slotban van, ertelemszeruen O az elsodleges kartya, ebbe van dugva a monitor is, de nem megy 22.2MHs fole a termeles.
A chip a GPU-Z szerint GA-106 A1
Nvidia driver 471.68Mi lehet a gond, mit rontok el? Ez a kartya megis LHR-es, vagy valami driver verzio, vagy mi lehet a gond? Nyilvan az Ergo-val sem jo, ott is 70Mh a plafon, bar idonkent valamiert felmegy 90-ig is. A 3070 Ti, amit most ki is vettem a gepbol, az nem ugral kozel sem ennyi, az 180-181Mhs max, de most az nincs a gepben.
Ha ennek a problemanak a megoldasa valahol mar le volt irva, akkor eleg lenne link is, nem kell meg 1x leirni a megoldast, de hirtelen nem talalom.
Elore is koszonom. -
3800+
őstag
Palit és MSI 1660 Super Hynix ramoshoz frissített bios --> 34 Mhs 80-90W.
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
Kezdő bányászként érdeklődöm, h milyen beállításokat kell csináljak ha egy 3080Ti-vel ha szeretnék sajátgépen ERGO-t bányászni?
Eddig nagyon kevés tapasztalatom van a témában. Nem tudom ilyen programok stb ajánlottak. A forumban már keresgéltem de nem találtam semmi konkrétat. Előre is köszi a segítséget. -
Dr. O.K.
tag
válasz
Winzsolt
üzenetére
Látod, ezt még nem vizsgáltam, hogy fix ciklussal áll-e át az éterről, vagy valamilyen egyéb körülmény (pl. tranzakciószám) alapján adott határértéknél teszi mindezt. Mondjuk, rémlik, hogy nem tuti az a várható átállás, amit a pool közöl, de ha csak ciklikusan lehetne bányászni, nem lenne saját minere. Utánajárok.

-
Frozen
addikt
-
aradebil2
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
Az oké, de utána metamaskról melyik láncon szeretnél és mit csinálni a BNB-ddel? Csak holdolni szeretnéd? Mindenesetre és a Binance Smart Chainen való küldést javaslom, sőt én BUSD-t szednék ki Binance-ről aztán Pancakeswapon BNB-re swappolnám, így kisebb a withdrawal fee.
-
Frozen
addikt
-
aradebil2
senior tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Igen, egy wallet alapvetően tárolja a kriptódat, mint ahogy a való életben is

-
Frozen
addikt
a metamaskos bnb az milyen hálozaton megy? ezt honnan tudhatom meg hogy melyiket használja?
Binance Smart Chain (BNB)
Binance Coin (BNB) ERC20
Binance Chain (BNB)
Mert elvileg ugye most mindegyik bnb nek van titulálva :/ Azért is kérdezem mert pl a trezor csak az erc20 at kezeli le, viszont ha meg beküldök akkor meg nem tudom melyik érkezik meg. -
Dr. O.K.
tag
A minap már kérdeztem, de nem volt válasz: valaki túr tisztán Zilliqa-t? Én duálban bányászom és kiszámoltam, hogy bőven jobb lenne, mint az ETH+Zil, találtam hozzá progit is, de poolt nem. A számok, úgy nyersen: 1 Zil = 0,119 dodó. Én 575 MH/s teljesítmény mellett nagyjából másfél óránként egy percet bányászom automatikus átállással és kétnaponta jön a walletbe 32-36 Zil. Tehát nagyjából egy perc 0,75 Zil. Folyamatos üzem: 32400 Zil/hó, azaz jelen árfolyamon 3855,6 dodó szemben a duál 1300-ával. A számítást gondolatébresztőnek szántam, hátha tudjátok még kiegészíteni valami plusszal, avagy véleményezni.
-
DanielLong
senior tag
válasz
aradebil2
üzenetére
Ha jól látom, akkor a Yoroi viszont csak kvázi tárolni tud, tehát ha hosszú távon nem akarok ERG-t tartani, hanem azonnal váltanám másra akkor előnyösebb az exchange. Vagy amit már olvastam itt, hogy Yoroi->Gate.io->Coinbase pl., de ez huh, még két új regisztráció...

-
aradebil2
senior tag
válasz
DanielLong
üzenetére
a saját wallet mindig jobb opció szerintem, mint exchange-ra túrni, főleg kisebb exchange esetében mint a gate.io...Yoroi/Daedalus az ERGO natiív walletje.
-
DanielLong
senior tag
ERGO bányászathoz még mindig a Gate.io wallet a legajánlottabb vagy van esetleg jobb opció is?
-
llacee
őstag
Sziasztok!
ERG-t szeretném kipróbálni.
Yoroi wallet-et kell létrehoznom, ha jól tájékozódtam, de melyik most az ajánlott pool, miner program hozzá AMD-re?
Utána a mozgatás yoroi erg-usdt->coinbase?
Köszi -
Krisz:85
csendes tag
Pár napja a hálózat egy ipv6-os címet osztott ki nekem, ezen a címen megy a rig is. Szerettem volna kiutalni magamnak ethermine-ról pár nappal a 0.1-es határ előtt, de nem tudtam, hiába adtam be neki ezt az ipv6-os címet (pedig a pool is ezt látja, írja a beállításokban). Korábban nem volt gond, akkor ipv4-es (klasszik) ip címem volt, simán tudtam kiutalni és beállításokat is menteni, most egyik se.
Ötlet? Min múlik? -
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Van egy RX470-em. Ravent túr. Gondoltam kipróbálom, hogy ha a kép integráltról megy és nem a vga-ról. Így viszont az addigi 13-11 Mh/s visszaesett 8-9 közé. Normális ez így? Beállítások ugyanazok.
-
Danex
addikt
válasz
Pietrosz
üzenetére
ez rig függő is. Most mert pl a whattomine is és szinte minden ilyen algo figyelembe veszi mi a jelenlegi árfolyam. Ha az ergo hullámzik egyet és az a jó akkor azt fogja bányászni, de most ha csak ilyen néhány órákra áll át az ember ergo- bányászni akkor lehet mire eléri a kifizetési limitet már teljesen máshol lesz az árfolyam. (nem tudom mi ergo-nál az átlagos kifizetési limit)
Nicehash ilyen szempontból előnyösebb, mert ott szinte azonnal meg is kapod a kiugró érték utáni bevételt. Ellenben ha nincsen kiugró érték akkor a normál bányászás alatt hoz. -
Pietrosz
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Persze de nem az a lényeg hanem hogy szinte bármikor változhat ez eddig nagyon nem így volt. Erre lenne jó egy megoldás hogy mindig a lehető legtöbbet hozza adott pillanatban. Kíváncsi vagyok a minerstatra be tudom-e lőni hogy működjön.
-
Pietrosz
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Vegaval pont nem, de 3060Ti LHR-el fasza. RAven mégjobb csak nem vagyok kibékülve a hőtermeléssel
Sima 3060-al meg kb naponta többször változik hogy mi éri meg.
Ezért akarom most kipróbálni a minerstat profit switch funkcióját. Papíron jól hangzik mert megadod a poolokat meg a mh/s értékeket és az alapján megy. Tehát ha úgy van akkor direktbe túrsz de akár átvált nicehash poolra vagy bármire ami megéri az értékek alapján. -
EQMontoya
veterán
Allitolag a vegakkal eleg jovedelmezo most Ergot turni. Csinal ilyet valaki?
-
q765
tag
-
Nimrod
addikt
CPUCoin-ról tud valaki valamit? Lassan egy hónapja megy, BOINC is megy mellette, de eddig egy vasat sem láttam ProBit walletemben. Scam?
-
echterion
nagyúr
válasz
Frozen
üzenetére
Dehogynem, mást se csinálsz, csak tippelgetsz itt össze vissza, most meg aki megpróbál mögé nézni, háttérinfókat gyűjteni, azt kb. lehülyézted. Ami nekem végülis mindegy, csak gondoltam, szólok, hogy ezt csinálod, de ha ez ennyire nem zavar téged, akkor hajrá, a karakterek sosem fogynak el.

-
Frozen
addikt
-
Frozen
addikt
válasz
aradebil2
üzenetére
én meg ugy vettem észre ,hogy az árfolyam befolyásolja a gáz meg a többivel nem foglalkoztam és öszintén nem is érdekel annyit lehetne olvasni a sok erről arról ,hogy tök felesleges időtőltés, ha az árfolyma bezuhan sokkal jobban jön a bányából ha meg felmegy az árfolyam kevesebb ezen kivül meg mind1 mennyi jön mert ugy sem lehet vele semmit csinálni ennyi és kész max ha veszél még több kártyát
-
aradebil2
senior tag
válasz
Frozen
üzenetére
még mindig a gastól függ elsősorban a kibányászot ETH mennyisége, nem a difficultytől...erről is kéne egy havi reminder

-
Frozen
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
egy szóval nem mondtam azt,hogy elbukja amásodik helyet cska anynit ,hogy a btc mozgatja az egész piacot nem cska az eth-de atöbbi altot is ez ha megszalad akkor megy utánna minden ha beesik akkor minden esik.. Jó idén volt egy független eth kitörés ,de ez után ugyan ugy vissza állt a rend. Lehet a pos után más lesz bár a btc is fogy.
-
Danex
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Plusz ahogy majd egyre több és több ember parkoltatja majd a pénzét lockolva ETH2-ben és megy az égetés szép tempóban úgy a kínálat is megcsappanhat. A nagyobb váltóknál tárolt összegek eléggé zuhannak.
-
phanzetomox
őstag
Frozen:
Az NFT piac jelenleg 90%-ban ETH-ra épül, ami miatt az emberek eth-ban tartják a megtakarításaikat. Ez azért elég erős jövő, tekintve, hogy az NFT-k világa óriási robbanás előtt áll.
Én emiatt azt mondanám, hogy az ETH jó ideig tartani fogja a piaci második helyett a BTC mögött. Hasznosságában meg természetesen lenyomja. -
q765
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Valami egyszerűbb nincs?

Valami ennél is egyszerűbb. -
T0mBd1gg3R
veterán
RTX3070 mellé berakhatok egy GT630-at?
Korábban kipróbáltam, át tudtam állítani a Windowst, hogy egy játékot energiatakarékosan a másik VGA-n futtassa, így tudott bánya mellett a másik vga-n futni egy egyszerűbb játék vagy minimál grafikán. Ez Intel IGP-vel ment, dedikált vga-val nem tudom megy-e, mert most F-es procim van. Win10 megoldja a driver dolgokat? -
Lendova
őstag
Régóta 900mV-on bányászott az 5700XT-m, nem tudom, hogy miért nem próbáltam meg kevesebben eddig.
750mV:

-
Frozen
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
én semmi jövőt nem láttok az eth ban max akkor ha tényleg lesz a pos és eth 2.0 akkor talán lesz belőle valami évek alatt, de úgy láttom még mindig az egész piacot a btc mozgatja és leginkább ez van a többire is hatással, nem véletlen ebbe fektet nagyon sok pénzt rengeteg cég és milliomos
-
Sziasztok,
Találkoztatok már olyannal hogy a vga nem ad képet bios alatt de a Windowsban már minden ok vele? Van egy Gigabyte 1070 G1-em ami a bányászgépben volt de egyik napról a másikra nem látta a gép. (X1 riserrel volt használva) Azóta már mindent megpróbáltam ezzel a vga-val de riserrel sehogyan sem látja a gép csak akkor ha közvetlen a lapon van, és akkor sem ad képet a bios-ban csak akkor amikor már betöltött a windows. (Másik vga-val tökéletes a bios is.) Van rá valami ötlet?
-
Frozen
addikt
ez kb olyan mint év végére a 10k
-
sittes79
addikt
Just HODL guys
-
q765
tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Már mindent próbáltam. 2006os driverek is felmentek a laphoz, de nem hozott megoldást.
Letiltottam mindent amit lehetett biosban. Egyedül a Sata maradt, meg a USB.
Sakto: Most két elosztóval szuperál az öt kártya. Nem látok hibát a működésében.
Driver szoftverek egyáltalán nem mennek fel rá ( megfagy ha elindítom, vagy nem találja a hardwert). A kártya megjelenik, afterburnerrel állítható, kapál.Már lassan 3 napja szenvedek ezzel a lappal.. Van tippetek melyik a legolcsóbb lap+ cpu kombó mostanság?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk ez pont nem érint, de ilyen trükkök , tippek gyűjteményt lehetne csinálni szerintem.