- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
én sem. viszont szerintem nagyon más a helyzet mint amikor 2017, 2018, 2019re igérgették. Igazából nem volt konkurenciájuk. Most sincs. (persze ott a BNB ami nem is decentralizált vagy a...) Viszont idén cardanon végigfut a Gogen. Deklaráltan cél, hogy ethereum könnyen transzferálható legyen. Innen az eth féle 10-20$ egy tranzakció meg 5perc tarthatatlanná válik, mert van más ami olcsó és gyors.
ethereum vagy akárhogy olcsó lesz és gyors vagy appok portolódnak cardanora.Sztem az ETH népszerűségét az adja, hogy az "egy" "okos" coin és nem az, hogy bányászható.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA® driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest