Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
és Shkiz0#42723
Természetesen nem biztatok senkit, mire költse a pénzét
Amikor kezdtem, eleve azzal számoltam hogy 1 év a megtérülés. Ez azóta volt sokkal kevesebb, most kb. annyi, persze nem mostani hardver árakkal.Én úgy számolok, hogy a mostani számokkal 800k vs napi USD 7.2 havi 7 százalék hozamot jelent, ami messze több mint bármi más legális befektetés még úgy is, hogy amortizáció van a karikon. Ha simán csökken az értékük, még úgy is jó szerintem, nem is számolok azzal hogy dragabban lehetne eladni őket mint amennyibe kerültek. Ugyanakkor most az árfolyamok lent vannak, ennél nagyon hamar lehet jobb a ROI, akár két nap múlva is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amikor kezdtem, eleve azzal számoltam hogy 1 év a megtérülés. Ez azóta volt sokkal kevesebb, most kb. annyi, persze nem mostani hardver árakkal.