Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ach so, valóban, úgy emlékeztem, hogy az én kezem alatt megfordultak általában külön bontva adtak 2x csak SATA és 2x csak molex ágakat (3-4 / ág). Emiatt azt volt bennem,, hogy ez a sztenderd.

@Zoli986: Korábban már volt szó hasonló témáról.
A) A BIOS verzió nem támogat annyi sávot (nem hiszem, hogy ez a probléma, ha a legfrissebb van fent neked);
B) Nincs elég PCIe-sáv, amit ki tud osztani - kipróbálhatod csak riserre kötött kártyákkal, illetve BIOS-ban letiltott LAN/TB/USB/SATA-val felszabadíthatsz.
C) Alapból nem tud a lap egyszerre minden PCIe slotot használni (nem láttam az alaplap oldalán ilyen infót)Amúgy én alapból 1db 16x és 4db 1x PCIe slotot látok a lapon.
A 770-es chipseten 22 PCIe sáv van összesen - ebből direktbe bedugva és nem átállítva 16-ot megeszik a 16x-os slotban a kártyád. Kettő riseren keresztül működik 1x-esen, a maradék 4-et lehet más használja a lapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest