Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
Sziasztok
Nem tudom mennyire ide tartozó téma. De olyan problémám van, hogy nem tudom beüzemelni a bittrex accountomat. Disabled volt, beléptem jelszót változtattam. Megcsináltam a basic és az enhanced verification-t. És továbbra sem megy. Szeretnék dcr címet generálni hogy belőhessem a dual mining-ot de azt írja hogy disabled account... Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest