Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imafett
aktív tag
csak a middlének köszönd
én csak egy tesztelő voltam
de igen, énis a mai napig lesném az árfolyamokat, így meg szépen csendben jöttek a btc darabkák a walletba minden nap, jan7től febr 19ig
kb 70dollárt keresett rajtam szóval mind2en jól jártunk
készül a napokban a clevermining teszt is
TooCool melyik képen? én csak vízszintes illetve felfelé mutató csíkokat látok
-
-
Zlcsi
senior tag
-
Mesterlovesz
aktív tag
Szia #Zoty@! Van monitor kötve a kártyákra? Ha nincs, akkor van dummy plug rajtuk? Én azt olvastam a külföldi fórumokon, hogyha nincs rádugva semmi a videokártyákra akkkor elkezdenek energiatakarékos módba kapcsolni és akkor esik a teljesítmény. Én pont így jártam egy 4850-el, először ment 100-al, aztán kihúztam a monitort, elmentem a tetthelyről és otthon látom, hogy már csak 18-al teker!! Volt is nagy káromkodás...
Dehát hiába, még új vagyok ebben az egész bányászosdiban, apró lépésekkel és saját káromon tanulom a dolgokat. 8)
-
-
Használhatod ugyan azt a worker-t, vagy csinálhatsz mindegyik gépnek egy sajátot. Előbbi picit egyszerűbb, utóbbi kicsit átláthatóbb. Talán akkor a leghasznosabb szészedni, ha szeretnél a pool-tól email-t kapni mikor leáll.
Illetve VARDIF pool-oknál kellhet, ha a script csak worker szinten nézi a teljesítményed (amúgy nem tudom pontosan hogy megy, csak dobálom ami eszembe jut), de nem feltétlenül ugyan annyi és ugyan olyan VGA-val számolsz.
-
TooCool
aktív tag
másod be ez, és csak ezt a .bat fileba, így ugyan nekem fogsz dolgozni, de arra a 2mp-re míg látod, hogy megy-e szerintem nem para.
cgminer.exe -o stratum+tcp://pool.1f.hu:3333 -u tc.teszt -p 123 --scrypt -g 1 -w 256 --intensity 15
ha ez megy, akkor van értelme tovább szívni vele, most viszont én lépek, meg kell néznem pár gépet.
-
TooCool
aktív tag
próbára baromi egyszerű: csinálsz egy .bat fájlt amiben ez van:
cgminer.exe -o stratum+tcp://pool.1f.hu:3333 -u USERNAME -p PASSWORD --scrypt -g 1 -w 256 --intensity 15
ha ez már legalább elindul akkor el lehet kezdeni játszani a paraméterekkel.
Ja és cgmier 3.7.2-t vagy annál _régebbit_ tölts le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest